Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

[Οδηγός] Jailbreak iPhone 4.3.1 για Windows με Redsnow....

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
697 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#466   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/04/2011 - 23:52

Να σαι καλά φίλε μου προσπαθούμε να κρατάμε καθαρό το τοπικ για όλα τα παιδιά που κάνουν jb και κάπου κολλάνε για να βρουν εύκολα τις λύσεις στο πρόβλημα τους....

Οποίο παιδί θέλει να με ρωτήσει κάτι ας στειλει πμ και ευχαρίστως να βοηθήσω ...

Καλή συνέχεια και καλο βράδυ ....

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#467   salmp7

salmp7

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2011 - 04:06

Καλημέρα-καλησπέρα δεν ξέρω τί είναι σωστό τέτοιες ώρες που κάνω ζωή.Σας χαιρετώ είμαι καινούργιος στον κόσμο του iphone γενικά οπότε και στον κόσμο του jailbreak.Σίγουρα θα χρειαστώ βοήθεια και απο ότι έχω διαβάσει ο Κώστας βασιλεύει εδώ οπότε φίλε Κώστα ετοιμάσου να σε πρήξω.Ζητώ συγνώμη και ευχαριστώ προκαταβολικά.Λοιπόν για να ξεκινήσω κάπως
Έχω το 4άρι ελληνικό απο vodafone και του έχω περασμένο το 4.3.1 κανονικά απο το itunes αφού ώς τώρα δεν το είχα πειράξει καθόλου(ήθελα να το δώ και λίγο "μαμά" αφού πρώτη φορά είχα δικό μου iphone.
Στο pc έχω win 7 32 bit.Απλά διευκρινίζω για να ξέρετε(Κώστα άκου!) για να μην σας μιλάω στον αέρα

Θέλω να κάνω jailbreak.
Για αρχή αν κάνω jailbreak μπορώ να το γυρίσω πίσω μετά στην ακριβώς ίδια κατάσταση που το είχα πρίν (για να είμαι ασφαλισμένος κυρίως σε θέμα service κτλ)?φαντάζομαι ναί
Μετά πρώτο βήμα κάνω back up πρίν ξεκινήσω τη διαδικασία(πώς μέσω itunes,θέλω να είμαι καλυμμένος κυρίως για επαφές και μνμτα αν γίνεται,και τα άλλα εφαρμογές κτλ αλλά το έχω λίγες μέρες και δεν είναι πολλά οπότε δεν θα σκάσω κιόλας)
Αλήθεια δεν ξέρω ούτε πώς να κάνω back-up οπότε καταλαβαίνετε(κάτι τέτοια με εκνευρίζουν να πώ την αλήθεια μετά το jb θα λειτούργεί σε mass storage ή κ πάλι θα παιδεύομαι με itunes που το μισώ?
Μετά που κάνω το backup προχωράμε.Εγώ που έχω ήδη την 4.3.1 κάνω ακριβώς τα βήματα του οδηγού στην πρώτη σελίδα ή δεν χρειάζονται όλα αφού το firmware 4.3.1 είναι ήδη περασμένο(του σατανά 666MB)?
Επίσης αυτό που κατέβασα που είναι το rc11 και όχι το 9 δεν αλλάζει κάτι σε όλα αυτά που βλέπω έ?
Αφού μου απαντηθούν τα παραπάνω ερωτήματα, που έχω το μυαλό να συνηδειτοποιώ πόσο noobάς είμαι που τα κάνω, θα συνεχίσω δυναμικά με νέα ερωτήματα ;-)
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και απαιτώ να απαντήσετε σε όλα(πλακίτσα! τίποτα δεν απαιτώ βοήθεια ζητάω thnxs)

Τελευταία επεξεργασία από: salmp7, 08/04/2011 - 04:09

#468   salmp7

salmp7

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2011 - 04:29

πού πήγε το edit αμα το διαβάσει κάποιος δεν μπορούμε να κάνουμε edit σε κάποιο σχόλιο μας?
Αυτό που ήθελα να ρωτήσω ασφαλή κατάργηση δεν θέλει κάθε φορά που βγάζω το iphone απο τη θύρα usb έ?
μην το καταστρέψω.Είπαμε είμαι συνηθισμένος σε πολύ άλλα πράγματα

#469   petran66

petran66

iPH Member

• 294 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 08/04/2011 - 04:58

Σου απανταω εγω και ας μη με λενε Κωστα :P Λοιπον,στην ερωτηση σου στο 2ο ποστ,οχι δεν ειναι απαραιτητο.Για το 1ο τωρα:Αν το κανεις jb και θελεις να το επαναφερεις στην εργοστασιακη του κατασταση,γινεται πανευκολα πατωντας το restore στο itunes και setup us new και οχι απο backup.Ομως,χανονται ΟΛΑ φυσικα!Και ειναι σαν το αγορζεις απο το μαγαζι καινουργιο(ξανα ενεργοποιηση κλπ.)Οσον αφορα τις οποιες εφαρμογες(μονο απο app store),τις κανεις απλως transfer με δεξι κλικ πανω στο Petros's Iphone π.χ.μεσα στο itunes,πριν κανεις jb και ετσι θα ειναι παντα εκει!Και ναι,το rc11 ειναι το τελευταιο εργαλειο!Επισης,οταν πας να το κανεις jb,τρεξε το προγραμματακι σαν Windows Vista και με κλικ στο administrator ;)Και τελος,μετα το jb θα λειτουργει κανονικα mass storage.

#470   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2011 - 06:28

Καλημέρα φίλε μου ...

Ο Πέτρος σου έδωσε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα σου βλέπω τώρα αν θες να σε βοηθήσω περισσότερο μπορείς να μου στείλεις ένα πμ και να τα πούμε τηλεφωνικά και να σου λύσω την κάθε σου απορία γιατί θα βγούμε off topic εδώ....

#471   Zeb

Zeb

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2011 - 08:55

Καλημέρα!

Πάει και αυτό και εξηγούμαι...

Κώστα, ευχαριστώ πολύ για τον οδηγό, ήταν κατατοπιστικότατος.

Στο διαταύτα.
Με λειτουργικό Windows 7 32, iPhone 4, Vodaphone και Jb στην 4.2.1, αντιμετώπισα τα εξής προβλήματα και τα έλυσα ακολούθως:

1. Όταν προσπαθούσε το itunes να περάσει το καινούριο firmware στο κινητό μου έβγαλε λάθος 1013. Ανέτρεξα στις σελίδες του forum αυτού και διαπίστωσα πως έπρεπε να σβήσω από το αρχείο /etc/hosts τη σειρά στην οποία αναφέρεται το ip της apple. Το έσβησα, δοκιμάζω να το ξαναπεράσω, τίποτα. Κάνω restart το itunes και μπήκε κανονικά.
2. Περνάει το καινούριο firmware βάζω pin και διαπιστώνω πως δεν έχω σήμα. Κλείνω ξανανοίγω το κινητό τίποτα. Αποφασίζω να κάνω jb έστω και έτσι. Επιτυχημένο jb αλλά χωρίς σήμα. Ξαναδιαβάζω το forum και ακολουθώ τις εξής διαδικασίες: Restart στον υπολογιστή, ξαναπέρασμα του firmware, ξανά χωρίς σήμα. Αλλαγή υπολογιστή, κατέβασμα itunes, κατέβασμα firmware, ξαναπέρασμα -> χωρίς σήμα. Επιστρέφω στον παλιό υπολογιστή. Κάνω κανονικό reset στο κινητό, παιρνώ την κανονική 4.3.1 και τσακ! σήμα στο κινητό. Κάνω jb την 4.3.1 που κατέβασε το itunes και όλα κομπλέ.

Το jb έγινε με το καινούριο rc11 χωρίς πρόβληματα.

Άργησα λίγο παραπάνω από το κανονικά αλλά τελικά όλα πήγαν ρολόι.

Παρατηρήσεις:

1. Ελαφρώς καλύτερη οικονομία μπαταρίας.
2. Ελαφρώς ταχύτερο safari.
3. Εξακολουθούν να κρασάρουν εφαρμογές στα καλά καθούμενα, οι οποίες τρέχουν μόνο μετά από κλείσιμο του τηλεφώνου.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια σε όλους για τους οδηγούς σας!

Τελευταία επεξεργασία από: Zeb, 08/04/2011 - 08:56

#472   evolutioner

evolutioner

iPH Member

• 289 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2011 - 08:57

μια μικρη ερωτηση... στην σελιδα με τα firmware γραφει :

New iOS 4.3.1 iPhone2,1_4.3.1_8G4_Restore.ipsw (iPhone 3GS)

New iOS 4.3.1 iPhone3,1_4.3.1_8G4_Restore.ipsw (iPhone 4)

μπορει να ειναι χαζη η ερωτηση μου, αλλα ποιο ειναι για το iphone 3Gs 32 gb;;;

#473   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2011 - 08:59

Το πρώτο φίλε μου ...;-)

#474   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 08/04/2011 - 08:59

μια μικρη ερωτηση... στην σελιδα με τα firmware γραφει :

New iOS 4.3.1 iPhone2,1_4.3.1_8G4_Restore.ipsw (iPhone 3GS)

New iOS 4.3.1 iPhone3,1_4.3.1_8G4_Restore.ipsw (iPhone 4)

μπορει να ειναι χαζη η ερωτηση μου, αλλα ποιο ειναι για το iphone 3Gs 32 gb;;;

Μα φυσικά το πρώτο από τα δύο που έδωσες, δηλαδή αυτό: 4.3.1 iPhone2,1_4.3.1_8G4_Restore.ipsw

Το πρώτο φίλε μου ...;-)

Με πρόλαβες Κωστή, χαχαχαχα... όπως με το τζου μπου του green poison!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 08/04/2011 - 09:01

#475   evolutioner

evolutioner

iPH Member

• 289 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2011 - 09:54

αφου τελειωσει το jb.. με το που το συνδεουμαι στο itunes πρεπει να κανω set up το τηλεφωνο.. ερωτηση 1 )Αν το κανω set up as new χανω ολες τις επαφες και τις φωτο, σωστα; ερωτηση 2 ) αν το κανω restor from the buck up of, χανω το jailbreak;;;

#476   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2011 - 09:55

αφου τελειωσει το jb.. με το που το συνδεουμαι στο itunes πρεπει να κανω set up το τηλεφωνο.. ερωτηση 1 )Αν το κανω set up as new χανω ολες τις επαφες και τις φωτο, σωστα; ερωτηση 2 ) αν το κανω restor from the buck up of, χανω το jailbreak;;;

1) Δεν χάνεις τίποτα αν το κάνεις set up as a new (Για φωτό δεν ξέρω)

2) Δεν χάνεις το jailbreak αλλά κουβαλάς ότι «σκουπίδι» ενδεχομένως έχεις από τη προηγούμενη κατάσταση!

Συμβουλή μου, κάνε Set up as a new

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 08/04/2011 - 09:56

#477   evolutioner

evolutioner

iPH Member

• 289 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2011 - 10:00

1) Δεν χάνεις τίποτα αν το κάνεις set up as a new (Για φωτό δεν ξέρω)

2) Δεν χάνεις το jailbreak αλλά κουβαλάς ότι «σκουπίδι» ενδεχομένως έχεις από τη προηγούμενη κατάσταση!

Συμβουλή μου, κάνε Set up as a new

2) πριν το κανω jb το εκανα update απο 4.2.1 σε 4.3.1, και μετα εκανα οτι λεει ο οδηγος του forum μας step by step.. Λες φιλε μου να εχουν μεινει σκουπιδια μεσα;

1) αφου γινετε set up as new, πως επανερχονται οι επαφες;

#478   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2011 - 10:05

2) πριν το κανω jb το εκανα update απο 4.2.1 σε 4.3.1, και μετα εκανα οτι λεει ο οδηγος του forum μας step by step.. Λες φιλε μου να εχουν μεινει σκουπιδια μεσα;

1) αφου γινετε set up as new, πως επανερχονται οι επαφες;

2) Ναι αλλά σου επαναφέρει το κινητό σου με τυχόν προβλήματα που είχες στην 4.2.1 ή με λειτουργίες τέτοιες.

1) Βεβαίως και επανέρχονται όταν κάνεις restore from back up από την συσκευή σου στο iTunes με δεξί κλικ πάνω
στη συσκευή σου, θα το δεις εξάλλου. Και εγώ έτσι έκανα και πηγαίνοντας από την 4.2.1 στην 4.3.1 και τα έχω
όλα όπως πριν, εννοώ επαφές και βεβαίως εφαρμογές αφού είχα περάσει προηγουμένως το AppSync 4.0+ από Cydia
για να συγχρονιστούν και οι «άλλες» εφαρμογές!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 08/04/2011 - 10:07

#479   evolutioner

evolutioner

iPH Member

• 289 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2011 - 10:08

2) Ναι αλλά σου επαναφέρει το κινητό σου με τυχόν προβλήματα που είχες στην 4.2.1 ή με λειτουργίες τέτοιες.

1) Βεβαίως και επανέρχονται όταν κάνεις restore from back up από την συσκευή σου στο iTunes με δεξί κλικ πάνω
στη συσκευή σου, θα το δεις εξάλλου. Και εγώ έτσι έκανα και πηγαίνοντας από την 4.2.1 στην 4.3.1 και τα έχω
όλα όπως πριν, εννοώ επαφές και βεβαίως εφαρμογές αφού είχα περάσει προηγουμένως το AppSync 4.0+ από Cydia
για να συγχρονιστούν και οι «άλλες» εφαρμογές!

οκ.. ευχαριστω πολυ!

#480   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2011 - 10:11

οκ.. ευχαριστω πολυ!

Να'σαι καλά φίλε μου. Όταν τελειώσεις ενημέρωσέ μας ότι όλα πήγαν καλά!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20

0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες