Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις αρχικά για το jailbreak:
1)Καταρχάς αν έχεις ήδη περασμένο το 4.3.1 κανονικά απο το itunes(όχι σπασμένο) τότε τα βήματα 1-2 είναι περιττά?
2)καλό θα ήταν να προστεθεί στον οδηγό ότι αν έχεις win 7 θα βόλευε να βάλεις καταρχάς στο redsnow(.exe) σε συμβατότητα λειτουργείας με windows vista και μετά να τρέχεις το άρχείο σαν διαχειριστής-οκ το λέει κάτω-κάτω αλλά εγώ είχα πρόβλημα και ξανα πήγαινα απο την αρχή τα βήματα,δεν κοιτούσα στο τέλος και αυτό μου έφαγε κάποια ώρα επειδή μου έλεγε ότι το redsnow.exe διακόπηκε και παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα, απλά το λέω ώστε να μην φάνε και άλλοι την ώρα που έφαγα εγώ χωρίς λόγο
3)στο βήμα 3 όταν ανοίγει να πατάμε ξεκλείδωμα sim?(εγώ το έκανα)-και μάλιστα επειδή δεν μου έδειχνε το iphone στο itunes έκλεισα και ξανάνοιξα το itunes και μετά μου το εμφάνισε
Αυτά με το jailbreak-οκ μου εμφάνισε το cydia και μου δουλεύει
Πάμε παρακάτω:Πώς περναω αυτά που είχα πρίν-έκανα back-up πρίν να το κάνω-οκ δεν είχα καν μουσική-εικόνες-βίντεο, τίς επαφές μου θέλω και αν γίνεται τις ρυθμίσεις mail κτλ για να μην τα ξαναπερνάω και αν γίνεται και τα apps που είχα.Αν μπορείται να βοηθήσετε και επίσης αν μπορεί καποιος να μου γράψει κανα λίνκ να δώ τί παίζει τώρα με cydia καθώς και να ρωτήσω ότι κανονικά συνεχίζω να κατεβάζω απο itunes και να το συνδέω με το itunes απλά αν με ενημερώσει για νέο update δεν θα πατήσω σωστά?
Βασικά όποιος μπορεί να απαντήσει γιατί επαφές-mail κτλ τα βιάζομαι λίγο
Και γενικά όποιος ξέρει αν γίνεται να μου πεί πως κρατάω το jailbreak αλλά κάνω κατα τ άλλα ολόιδιο το τηλέφωνο με πρίν,γιατί το είχα λίγες μέρες οπότε είναι καθαρό το τηλ "χωρίς σκουπίδια" άρα θέλω να το φέρω στην ακριβώς ίδια κατάσταση + το cydia που περάστηκε που από ότι καταλαβαίνω για αυτό έγινε όλη η δουλειά
Τελευταία επεξεργασία από: salmp7, 09/04/2011 - 18:17