Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

[Οδηγός] Jailbreak iPhone 4.3.1 για Windows με Redsnow....

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
697 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#496   salmp7

salmp7

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 09/04/2011 - 18:10

Λοιπόν μόλις το έκανα και εγώ και ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια απο τον οδηγό.Με παίδεψε λίγο και σε αυτό έφταιγε ότι δεν έτρεχα το redsnow σαν διαχεριστής(win 7 32 bit).
Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις αρχικά για το jailbreak:
1)Καταρχάς αν έχεις ήδη περασμένο το 4.3.1 κανονικά απο το itunes(όχι σπασμένο) τότε τα βήματα 1-2 είναι περιττά?
2)καλό θα ήταν να προστεθεί στον οδηγό ότι αν έχεις win 7 θα βόλευε να βάλεις καταρχάς στο redsnow(.exe) σε συμβατότητα λειτουργείας με windows vista και μετά να τρέχεις το άρχείο σαν διαχειριστής-οκ το λέει κάτω-κάτω αλλά εγώ είχα πρόβλημα και ξανα πήγαινα απο την αρχή τα βήματα,δεν κοιτούσα στο τέλος και αυτό μου έφαγε κάποια ώρα επειδή μου έλεγε ότι το redsnow.exe διακόπηκε και παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα, απλά το λέω ώστε να μην φάνε και άλλοι την ώρα που έφαγα εγώ χωρίς λόγο
3)στο βήμα 3 όταν ανοίγει να πατάμε ξεκλείδωμα sim?(εγώ το έκανα)-και μάλιστα επειδή δεν μου έδειχνε το iphone στο itunes έκλεισα και ξανάνοιξα το itunes και μετά μου το εμφάνισε

Αυτά με το jailbreak-οκ μου εμφάνισε το cydia και μου δουλεύει

Πάμε παρακάτω:Πώς περναω αυτά που είχα πρίν-έκανα back-up πρίν να το κάνω-οκ δεν είχα καν μουσική-εικόνες-βίντεο, τίς επαφές μου θέλω και αν γίνεται τις ρυθμίσεις mail κτλ για να μην τα ξαναπερνάω και αν γίνεται και τα apps που είχα.Αν μπορείται να βοηθήσετε και επίσης αν μπορεί καποιος να μου γράψει κανα λίνκ να δώ τί παίζει τώρα με cydia καθώς και να ρωτήσω ότι κανονικά συνεχίζω να κατεβάζω απο itunes και να το συνδέω με το itunes απλά αν με ενημερώσει για νέο update δεν θα πατήσω σωστά?

Βασικά όποιος μπορεί να απαντήσει γιατί επαφές-mail κτλ τα βιάζομαι λίγο
Και γενικά όποιος ξέρει αν γίνεται να μου πεί πως κρατάω το jailbreak αλλά κάνω κατα τ άλλα ολόιδιο το τηλέφωνο με πρίν,γιατί το είχα λίγες μέρες οπότε είναι καθαρό το τηλ "χωρίς σκουπίδια" άρα θέλω να το φέρω στην ακριβώς ίδια κατάσταση + το cydia που περάστηκε που από ότι καταλαβαίνω για αυτό έγινε όλη η δουλειά

Τελευταία επεξεργασία από: salmp7, 09/04/2011 - 18:17

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#497   petran66

petran66

iPH Member

• 294 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 09/04/2011 - 18:41

Λοιπόν μόλις το έκανα και εγώ και ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια απο τον οδηγό.Με παίδεψε λίγο και σε αυτό έφταιγε ότι δεν έτρεχα το redsnow σαν διαχεριστής(win 7 32 bit).
Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις αρχικά για το jailbreak:
1)Καταρχάς αν έχεις ήδη περασμένο το 4.3.1 κανονικά απο το itunes(όχι σπασμένο) τότε τα βήματα 1-2 είναι περιττά?
2)καλό θα ήταν να προστεθεί στον οδηγό ότι αν έχεις win 7 θα βόλευε να βάλεις καταρχάς στο redsnow(.exe) σε συμβατότητα λειτουργείας με windows vista και μετά να τρέχεις το άρχείο σαν διαχειριστής-οκ το λέει κάτω-κάτω αλλά εγώ είχα πρόβλημα και ξανα πήγαινα απο την αρχή τα βήματα,δεν κοιτούσα στο τέλος και αυτό μου έφαγε κάποια ώρα επειδή μου έλεγε ότι το redsnow.exe διακόπηκε και παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα, απλά το λέω ώστε να μην φάνε και άλλοι την ώρα που έφαγα εγώ χωρίς λόγο
3)στο βήμα 3 όταν ανοίγει να πατάμε ξεκλείδωμα sim?(εγώ το έκανα)-και μάλιστα επειδή δεν μου έδειχνε το iphone στο itunes έκλεισα και ξανάνοιξα το itunes και μετά μου το εμφάνισε

Αυτά με το jailbreak-οκ μου εμφάνισε το cydia και μου δουλεύει

Πάμε παρακάτω:Πώς περναω αυτά που είχα πρίν-έκανα back-up πρίν να το κάνω-οκ δεν είχα καν μουσική-εικόνες-βίντεο, τίς επαφές μου θέλω και αν γίνεται τις ρυθμίσεις mail κτλ για να μην τα ξαναπερνάω και αν γίνεται και τα apps που είχα.Αν μπορείται να βοηθήσετε και επίσης αν μπορεί καποιος να μου γράψει κανα λίνκ να δώ τί παίζει τώρα με cydia καθώς και να ρωτήσω ότι κανονικά συνεχίζω να κατεβάζω απο itunes και να το συνδέω με το itunes απλά αν με ενημερώσει για νέο update δεν θα πατήσω σωστά?

Βασικά όποιος μπορεί να απαντήσει γιατί επαφές-mail κτλ τα βιάζομαι λίγο
Και γενικά όποιος ξέρει αν γίνεται να μου πεί πως κρατάω το jailbreak αλλά κάνω κατα τ άλλα ολόιδιο το τηλέφωνο με πρίν,γιατί το είχα λίγες μέρες οπότε είναι καθαρό το τηλ "χωρίς σκουπίδια" άρα θέλω να το φέρω στην ακριβώς ίδια κατάσταση + το cydia που περάστηκε που από ότι καταλαβαίνω για αυτό έγινε όλη η δουλειά

Κοιτα,για τις επαφες κλπ.απλως πατας στο itunes-info το sync.Εννοειται οτι οι επαφες σου ειναι στο microsoft outlook η στο gmail για να μπορεις να κανεις συγχρονισμο!Τωρα,για να επαναναφερεις το κιν.στην εργοστασιακη του μορφη μαζι με το JB,ξεχασε του.Ειπαμε οτι αν κανεις επαναφορα,γινεται οπως ηταν οταν το αγορασες!!Οσον αφορα τις εφαρμογες,σου τις περναει αυτοματα!Επισης σε αυτο που ρωτας:στο βήμα 3 όταν ανοίγει να πατάμε ξεκλείδωμα sim?ΟΧΙ!

#498   DjSt3rios

DjSt3rios

iPH newbie

• 63 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 19:32

Εχω πρόβλημα, αφου κανει reboot το iPhone, γράφει Downloading Jailbreak Data... στο iPhone, και μόλις το γράφει το πρόγραμμα στο PC μου κρασάρει, και το jailbreak δεν συνεχίζει. Τι να κανω;

#499   panfou

panfou

iPH Member

• 218 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 19:39

Στα Windows 7 οι χρήστες μπορεί να θέλουν να δοκιμάσουν τη λειτουργία του redsn0w με εκτελέσιμο τρόπο ως διαχειριστής σε λειτουργία συμβατότητας των Windows Vista, αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα.

αυτό το έκανες φίλε μου?

#500   DjSt3rios

DjSt3rios

iPH newbie

• 63 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 19:41

Ναι, και πάλι τιποτα :(

#501   salmp7

salmp7

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 22:28

Κοιτα,για τις επαφες κλπ.απλως πατας στο itunes-info το sync.Εννοειται οτι οι επαφες σου ειναι στο microsoft outlook η στο gmail για να μπορεις να κανεις συγχρονισμο!Τωρα,για να επαναναφερεις το κιν.στην εργοστασιακη του μορφη μαζι με το JB,ξεχασε του.Ειπαμε οτι αν κανεις επαναφορα,γινεται οπως ηταν οταν το αγορασες!!Οσον αφορα τις εφαρμογες,σου τις περναει αυτοματα!Επισης σε αυτο που ρωτας:στο βήμα 3 όταν ανοίγει να πατάμε ξεκλείδωμα sim?ΟΧΙ!

εντάξει όλα καλά έκανα restore απο το back up που είχα κρατήσει πρίν κάνω jailbreak και μου τα πέρασε όλα επαφές-mail κτλ.Όταν πάτησα restore απο back up μου είπε εξάλλου ότι θα περαστούν όλα αλλά όχι firmware οπότε όλα καλά.Και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση

Πάμε παρακάτω τώρα που κοιτάζω για το τί κανουμε απο δώ και πέρα που δραπετεύσαμε.Δλδ jailbreak έκανα για την ώρα δεν έχει διαφορά.Πού θα ενημερωθώ για cydia και επίσης υπάρχουν και άλλα μαγαζάκια εκτός απο αυτό?Τέλος απο app store συνεχίζω να κατεβάζω κανονικά έ? Η μόνη διαφορά είναι ότι όταν μπώ στο itunes δεν θα πατήσω αν βγεί νέο firmware

#502   LiveEveryDay

LiveEveryDay

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 22:29

Εγώ να κάνω μια χαζή ερώτηση....

Έχω το 3GS με 4.1 έκδοση με Cydia κλπ.

Να κάνω official update και μετά jailbreak με τον οδηγό;

Πως θα κρατήσω backup apps ,settings ,contacts κτλ;

τι με συμβουλεύεται;

#503   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 09/04/2011 - 22:35

http://www.iphonehel..._1#entry400754'>Προετοιμασία jb

Kαι μετά ακολουθείς τον οδηγό....

Αν δεν έχεις ουσιαστικό λόγο και το τηλέφωνο σου είναι μια χαρά δεν χρειάζεται να μπεις στην διαδικασία το λέει και η υπογραφή μου ότι δουλεύει...

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#504   sportguy

sportguy

iPH Member

• 251 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 23:44

το appbackup δουλευει κανονικα στο 4.3.1 jb?
επειδη περασα τα tarballs που αποθηκευσα απο μερικα "παιχνιδια" και χωρις να μπω στο appbackup ειναι ολα κομπλε..
απο εκει που τα αφησα.
Ομως δν μπορω να μπω με τιποτα στο appbackup.
Δεν υπαρχει συμβατοτητα ακομα?

#505   maxan

maxan

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/04/2011 - 11:24

iphone 4 σε 4.3.1 ελληνικοτατο(cosmote)ανευ JB
windows (S)vista ελληνικοτατα

το προβλημα :

uploading ramdisk

μετα απο καμια 100αρια reboot dfu και φτου απο την αρχη ειπα να στειλω μυνημα μπας και βρω ακρη.

ουτε σαν admin ουτε σε 3.11/95/98/98se/me/2000/nt/2003/xp/vista εχω αλλαξει usb εχω κατεβασει 7 φορες το redsnow δεν ειδα φως παντα κολαει στο σημειο uploading ramdisk ανοιχτο κλειστο δεν εχει προβλημα.... θα κολησει ετσι κι αλλιως.

βαρεθικα εχει κανεις καμια αλλη ιδεα?

#506   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 10/04/2011 - 11:32

Δοκίμασες να αλλάξεις θύρα usb ...?

Eάν πάλι τίποτα κάνε ένα νέο χρήστη στον υπολογιστή σου και ξανά δοκίμασε την διαδικασία από την αρχή....

#507   maxan

maxan

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/04/2011 - 11:56

ok κωστα ευχαριστω αυτο ηταν δεν του αρεσε ο user

#508   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 10/04/2011 - 12:00

:lol: :lol: Nα σαι καλά φίλε μου και πάντα χαρούμενος...;-)

#509   darkside

darkside

iPH User

• 192 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 10/04/2011 - 14:25

εμένα δεν μου δουλεύει το radsnow τι που άλλαξα θήρα τι που έκανα καινούριο προφίλ τι που ξανά έβαλα την 4,3,1 μου βγάζει εκεί που κάνει jb το παρουσιάστηκε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η επίλυση του προβλήματος τώρα κοιτάω να γυρίσω στην 4.2.1 μπας και κάνω εκεί :(

#510   RestoreMan

RestoreMan

iPH Contributor

• 1557 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 10/04/2011 - 14:46

το τρεχεις σαν διαχειρηστης και πηγε στις ιδιοτητες και βαλε συμβατοτητα με windows 95 και θα εισαι οκ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19

0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες