Sent from my iPad 2 using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: mpatakis, 06/05/2011 - 12:35
Δημοσίευση 06/05/2011 - 12:34
Τελευταία επεξεργασία από: mpatakis, 06/05/2011 - 12:35
Δημοσίευση 06/05/2011 - 12:53
καλοροζικο.. Marian... και αλλαξε του τα φωτα...
Τελευταία επεξεργασία από: marian, 06/05/2011 - 12:54
Δημοσίευση 06/05/2011 - 20:01
Καλοοο!!Ευχαριστώ Κώστα! Να 'σαι καλά!
@mpatakis: πρόσεχε τα κύματα! Είχα δει μια τουρίστρια καθισμένη πάνω σε ένα βραχάκι στην ακροθαλασσιά εκεί που σκάνε τα κύματα, να προσπαθεί να βρει 3G (μόνο εκεί έπιανε) και εκεί που ήταν ήρεμη η θάλασσα σκάει ένα κύμα και την κουκούλωσε και αυτήν και το ipad!!!
Ζωή σε λόγου μας!!!
Δημοσίευση 06/05/2011 - 20:52
Δημοσίευση 07/05/2011 - 00:16
Φίλε μου οταν λες ότι το αρχικό το επέστρεψες μία μέρα μετά?Δηλαδή δεν παρέλαβαν την παλιά συσκευή και μετά περίμενες να έρθει η καινούργια?Την επέστρεψες μετά?
Δημοσίευση 07/05/2011 - 14:51
Πολύ καλή ενημέρωση +1.http://www.appleinsider.com/articles/11/05/06/light_leaks_with_lg_ipad_2_displays_make_samsung_apples_new_primary_supplier.html
Δημοσίευση 07/05/2011 - 18:26
Δημοσίευση 07/05/2011 - 22:15
Αυτό που ζητασ φίλε μου μάλλον δεν υπάρχει και θα στο εξηγήσω . Όταν επιστρεφεις ένα iPad παίρνεις πίσω ένα refurbished . Το refurbished Ειναι κατα κύριο λόγο iPad που προήλθε απο επιστροφή . Γιατί να επιστρέψει κάποιος ένα iPad αν αυτό δεν έχει κάποιο (έστω και μικρό) πρόβλημα; Θα μου πεισ οτι ετσι απλα το μετανιωσε. Συμφωνω , αλλα ποσοι ειναι αυτοι που προβαινουν σε Επιστροφη για άλλους λόγους πλην κάποιου σφαλματος στο μηχάνημα ; Πιστεύω ελάχιστοι . Οπότε σχεδόν όλα τα refurbished κάτι θα έχουν , έστω και λίγο . Γι αυτό το λόγο το επέστρεψα μέσα στις 15 ημέρες διότι ΜΟΝΟ έτσι δικαιούμαι ολοκαίνουργιο και σφραγισμένο iPad . Αυτό που σας γράφω με συμβουλεψαν απο το Apple Care. Δεν το ήξερα κι εγώ . Είχα πέσει κι εγώ στην παγίδα των Ελληναραδωμ πωλητών οι οποίοι τηλεφωνικά μου συνέστησαν να περιμένω μέχρι να στεγνώσει η κολλά και αλλες μπαρουφες, αλλα ευτυχωσ την 10η μερα επικοινωνησα με την Apple και μου ανοιξαν τα Ματια . Παιδιά αν έχει το iPad πρόβλημα και σας ενοχλεί μην περιμένετε , δώστε το πίσω εντωσ 15 ημερων και πάρτε ΟΛΟΚΑΊΝΟΥΡΓΙΟ πίσω και όχι ανακατασκευασμενο . Τώρα, όσοι φίλοι δεν δικαιούστε καινούργιο περιμένετε 1-2 μήνες ώστε το refurbished που θα πάρετε να Ειναι μη προβληματικό .τότε θα υπάρχει και διαθεσιμότητα και δεν θα περιμένετε παρά 2-3 ημέρες για τη συσκευή αντικατάστασης .Υπάρχει κανένας φίλος εδώ στο site που να πήρε επιστροφή συσκευή αντικατάστασης και να είναι σε τέλεια κατάσταση όπως για παράδειγμα στο iPhone 4 σε μαύρο φόντο στο σκοτάδι , το οποίο να είναι σχεδόν σαν πραγματικό μαύρο ιριδίζον και όχι σαν το μαύρο του iPad 2 που είναι στις αποχρώσεις του μωβ και με τα γνωστά flashlight defects ή αλλιώς backlight bleeding; Αν υπάρχει κάποιος ας φιλοτιμηθεί να ανεβάσει μια φωτογραφία πράγμα που επανειλλημένα έχω ζητήσει..
Δημοσίευση 07/05/2011 - 22:39
Δημοσίευση 07/05/2011 - 23:01
Μα φίλε μου refurbished πήραν πολλά παιδιά απο εδώ και μετά το άλλαξαν ξανά επειδή είχε πρόβλημα .Δεν είναι ακριβώς έτσι , υποτίθεται πως αν είναι refurbished έχει ελεγχθεί ,και δεν έχει κανένα πρόβλημα, άρα μπορεί να έχει αλλαχθεί η οθόνη, που λέει ο λόγος , τα καινούρια όμως είναι λαχείο δεν μπορούν να τα ελένξουν
Δημοσίευση 08/05/2011 - 00:07
Δημοσίευση 08/05/2011 - 03:54
Τελευταία επεξεργασία από: pavlos104, 08/05/2011 - 03:55
Δημοσίευση 08/05/2011 - 07:01
Αυτό που ζητασ φίλε μου μάλλον δεν υπάρχει και θα στο εξηγήσω . Όταν επιστρεφεις ένα iPad παίρνεις πίσω ένα refurbished . Το refurbished Ειναι κατα κύριο λόγο iPad που προήλθε απο επιστροφή . Γιατί να επιστρέψει κάποιος ένα iPad αν αυτό δεν έχει κάποιο (έστω και μικρό) πρόβλημα; Θα μου πεισ οτι ετσι απλα το μετανιωσε. Συμφωνω , αλλα ποσοι ειναι αυτοι που προβαινουν σε Επιστροφη για άλλους λόγους πλην κάποιου σφαλματος στο μηχάνημα ; Πιστεύω ελάχιστοι . Οπότε σχεδόν όλα τα refurbished κάτι θα έχουν , έστω και λίγο . Γι αυτό το λόγο το επέστρεψα μέσα στις 15 ημέρες διότι ΜΟΝΟ έτσι δικαιούμαι ολοκαίνουργιο και σφραγισμένο iPad . Αυτό που σας γράφω με συμβουλεψαν απο το Apple Care. Δεν το ήξερα κι εγώ . Είχα πέσει κι εγώ στην παγίδα των Ελληναραδωμ πωλητών οι οποίοι τηλεφωνικά μου συνέστησαν να περιμένω μέχρι να στεγνώσει η κολλά και αλλες μπαρουφες, αλλα ευτυχωσ την 10η μερα επικοινωνησα με την Apple και μου ανοιξαν τα Ματια . Παιδιά αν έχει το iPad πρόβλημα και σας ενοχλεί μην περιμένετε , δώστε το πίσω εντωσ 15 ημερων και πάρτε ΟΛΟΚΑΊΝΟΥΡΓΙΟ πίσω και όχι ανακατασκευασμενο . Τώρα, όσοι φίλοι δεν δικαιούστε καινούργιο περιμένετε 1-2 μήνες ώστε το refurbished που θα πάρετε να Ειναι μη προβληματικό .τότε θα υπάρχει και διαθεσιμότητα και δεν θα περιμένετε παρά 2-3 ημέρες για τη συσκευή αντικατάστασης .
Δημοσίευση 08/05/2011 - 11:32
Εμένα πάντως μου είπαν να πιεσω το κατάστημα για καινούργιο iPad και να μην δεχτώ το refurbished . Πιστεύω πω κατι θα ξέρουν παραπάνω .Και εγώ με AppleCare μίλησα και μου εξήγησαν ότι η συσκευή αντικατάσταση που περίμενα καθυστερούσε γιατί υπήρχαν προβλήματα στην παραγωγή. Παραδέχθηκαν ότι υπάρχει πρόβλημα με το bleeding. Μου είπαν ακόμα πως κάποια από τα iPad που παράγονται προορίζονται αποκλειστικά για συσκευές αντικατάστασης (είναι αυτά που δεν είναι σφραγισμένα σε κουτιά). Αυτό έχει κάποια λογική. Πιστεύω πως το πρόβλημα με το bleeding ήταν τόσο εκτεταμένο που δεν θα μπορούσε να καλυφθεί μόνο από συσκευές που επιστρέφουν δυσαρεστημένοι πελάτες.
Τελευταία επεξεργασία από: Valmac, 08/05/2011 - 11:35
0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες