Εγω παλι το εχω παει απο 12/5 στο Πλαισιο και ακομα δεν υπαρχει κανενα νεο αυτα ειναι τα κακα της επαρχιας... αμα μπλεξεις με σουρτα-φερτα Αθηνα...
Και τουλαχιστον ευχομαι αυτο που θα ερθει να ειναι τουλαχιστον ανεκτο μιας και δεν αντεχω δευτερο διαστημα αναμονης...
Δεν θέλω να είμαι καταστροφολόγος, αλλά πρίν το πάσχα μου έφεραν απο Σκωτία Aberdeen δώρο iPad 32gb 3g, πρίν 2 ευδομάδες παρουσίσε το φαινόμενο φωτοστέφανο bleeding τώρα λέω τι κάνουμε Λυμπέρη κλαίμε...!!!! Εγγύηση έχεις, επειδή δεν τα πάω καλά με τα ελληνικά apple store "ο θεός να κάνει" παίρνω τηλέφωνω στο ΜΑΚ ΣΤΟΡ που το πήρε τους ανεφέρω, το πρόβλημα "τους τονίζω ότι βρίσκομαι Ελλάδα" και σήμερα το πρωί 10.00 σκάει η UPS ΜΕ IPAD με εντολή αντικατάστασης και παραλαβής "δεν είχα βάλει γουλιά καφέ στο στόμα ακόμα" μου πήρε το ipad και μου έδωσε το καινούργιο, τους πήρα τηλέφωνω να τους ενημερώσω για την παραλαβή του Παιδιά απο της 10 λέξεις που ανταλλάξαμε χωρίς υπερβολή οι 7 ήταν "συγνώμη για την αναστάτωση που προκαλέσαμε"
Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......