Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

iMedicines V 3

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
225 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 09/11/2011 - 08:18

Λευτέρη είμαι χρήστης και υποστηρικτής της εφαρμογής από την πρώτη ημέρα.

Η δουλειά είναι πολύ καλή.

Μόλις είδα το νέο update και είδα κάτι που ομολογουμένως με στενοχώρησε.

Έχω αγοράσει από την πρώτη έκδοση την εφαρμογή.

Σας έχω στείλει ιδέες όπως είμαι σίγουρος και πολλοί άλλοι για να την κάνετε καλύτερη.

Και την κάνατε.

Ήμουν από αυτούς που είχαν ζητήσει το barcode scan.

Το βάλατε. Αλλά προς έκπληξή μας τότε το χρεώνατε ως in-app-purchase.

Ξενέρωσα. Είπα "δεν έδωσα ήδη αρκετά όταν την πρωτοαγόρασα?".

Και δεν ήταν μόνο αυτό...

Έβλεπα ταυτόχρονα και τόσες άλλες εφαρμογές barcode scanning στο AppStore να είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Αλλά και εκεί είπα δεν πειράζει. Χαλάλι!

Είναι εφαρμογή χρήσιμη και ας έχω πληρώσει και πάνω από 10 ευρώ για να την έχω με όλες τις δυνατότητές της αξίζει!

Και σήμερα το πρωί βλέπω ότι αυτό που μέχρι εχθές χρέωνες, τώρα το δίνεις δωρεάν (barcode scan).

Συγγνώμη αλλά νιώθω και λίγο ριγμένος.

Είτε γιατί το χαρίζεις τώρα είτε γιατί το πλήρωσα τότε.

Δε νομίζεις ότι είναι λάθος "πολιτική" απέναντι σε αυτούς που έχουν στηρίξει την εφαρμογή τόσο καιρό?

Ευχαριστώ.

ΥΓ: Δεν πρόκειται φυσικά για το ποσό που πλήρωσα για το in-app-purchase το οποίο ήταν αμελητέο αλλά για την κίνηση όπως καταλαβαίνεις... Και προφανώς δεν λέω ότι αφού το πλήρωσα εγώ πρέπει να το πληρώσουν όλοι. Απλά καταλαβαίνεις ελπίζω το γιατί ένιωσα λίγο "ριγμένος" όταν το είδα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   Lefteris23

Lefteris23

iPH Addict

• 624 μηνύματα
  • Twitter:@LefterisHaritou
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 09/11/2011 - 12:02

Λευτέρη είμαι χρήστης και υποστηρικτής της εφαρμογής από την πρώτη ημέρα.

Η δουλειά είναι πολύ καλή.

Μόλις είδα το νέο update και είδα κάτι που ομολογουμένως με στενοχώρησε.

Έχω αγοράσει από την πρώτη έκδοση την εφαρμογή.

Σας έχω στείλει ιδέες όπως είμαι σίγουρος και πολλοί άλλοι για να την κάνετε καλύτερη.

Και την κάνατε.

Ήμουν από αυτούς που είχαν ζητήσει το barcode scan.

Το βάλατε. Αλλά προς έκπληξή μας τότε το χρεώνατε ως in-app-purchase.

Ξενέρωσα. Είπα "δεν έδωσα ήδη αρκετά όταν την πρωτοαγόρασα?".

Και δεν ήταν μόνο αυτό...

Έβλεπα ταυτόχρονα και τόσες άλλες εφαρμογές barcode scanning στο AppStore να είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Αλλά και εκεί είπα δεν πειράζει. Χαλάλι!

Είναι εφαρμογή χρήσιμη και ας έχω πληρώσει και πάνω από 10 ευρώ για να την έχω με όλες τις δυνατότητές της αξίζει!

Και σήμερα το πρωί βλέπω ότι αυτό που μέχρι εχθές χρέωνες, τώρα το δίνεις δωρεάν (barcode scan).

Συγγνώμη αλλά νιώθω και λίγο ριγμένος.

Είτε γιατί το χαρίζεις τώρα είτε γιατί το πλήρωσα τότε.

Δε νομίζεις ότι είναι λάθος "πολιτική" απέναντι σε αυτούς που έχουν στηρίξει την εφαρμογή τόσο καιρό?

Ευχαριστώ.

ΥΓ: Δεν πρόκειται φυσικά για το ποσό που πλήρωσα για το in-app-purchase το οποίο ήταν αμελητέο αλλά για την κίνηση όπως καταλαβαίνεις... Και προφανώς δεν λέω ότι αφού το πλήρωσα εγώ πρέπει να το πληρώσουν όλοι. Απλά καταλαβαίνεις ελπίζω το γιατί ένιωσα λίγο "ριγμένος" όταν το είδα.

Το barcode scanning αφού δεν είχε μεγάλη απήχηση στον κόσμο αποφάσισα να το κάνω δωρεάν.
Πάντα θα υπάρχουν προσφορές και πάντα κάποιοι θα βγουν περισσότερο ή λιγότερο οφελειμένοι από τους άλλους. Αυτοί είναι οι κανόνες της αγοράς.

Δεν γίνεται να μην κάνουμε προσφορές ή αλλαγές τιμών επειδή κάποιοι θα νοιώσουν ριγμένοι.
Εσύ Κώστα (ελπίζω σωστά να θυμάμαι το όνομα σου), πόσο καιρό χρησιμοποιείς την εφαρμογή?

Είσαι ευχαριστημένος από αυτά που προσφέρει? Σε ικανοποίησε η εφαρμογή και η υποστήριξη της?
Αυτά πρέπει να είναι τα ουσιαστικά που πρέπει να ενδιαφέρουν σε μια επαγγελματική εφαρμογή και όχι αν έδωσες για κάτι 0.79 που τώρα είναι δωρεάν.

Και στο Σούπερ Μάρκετ μπορεί να πας και να αγοράσεις ένα προϊόν με ένα Χ ποσό και την επόμενη μέρα η εταιρεία του ή το Σούπερ Μάρκετ να το έχει σε προσφορά και να το παίρνεις σε μισή τιμή....
Έτσι είναι η αγορά.

Ελπίζω να σε κάλυψα και έχεις και ΠΜ ;)

#93   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 09/11/2011 - 16:42

Το barcode scanning αφού δεν είχε μεγάλη απήχηση στον κόσμο αποφάσισα να το κάνω δωρεάν.
Πάντα θα υπάρχουν προσφορές και πάντα κάποιοι θα βγουν περισσότερο ή λιγότερο οφελειμένοι από τους άλλους. Αυτοί είναι οι κανόνες της αγοράς.

Δεν γίνεται να μην κάνουμε προσφορές ή αλλαγές τιμών επειδή κάποιοι θα νοιώσουν ριγμένοι.
Εσύ Κώστα (ελπίζω σωστά να θυμάμαι το όνομα σου), πόσο καιρό χρησιμοποιείς την εφαρμογή?

Είσαι ευχαριστημένος από αυτά που προσφέρει? Σε ικανοποίησε η εφαρμογή και η υποστήριξη της?
Αυτά πρέπει να είναι τα ουσιαστικά που πρέπει να ενδιαφέρουν σε μια επαγγελματική εφαρμογή και όχι αν έδωσες για κάτι 0.79 που τώρα είναι δωρεάν.

Και στο Σούπερ Μάρκετ μπορεί να πας και να αγοράσεις ένα προϊόν με ένα Χ ποσό και την επόμενη μέρα η εταιρεία του ή το Σούπερ Μάρκετ να το έχει σε προσφορά και να το παίρνεις σε μισή τιμή....
Έτσι είναι η αγορά.

Ελπίζω να σε κάλυψα και έχεις και ΠΜ ;)

Νίκος όχι Κώστας... :P

Φυσικά και είμαι ικανοποιημένος και στο είπα τουλάχιστον 3 φορές σε αυτά που έγραψα!

Φυσικά και δεν με ενδιαφέρει το 0.79 ευρώ για το barcode σου είπα είναι αμελητέο....

Απλά σου είπα ότι μου χτύπησε λίγο άσχημα...

Anyway keep up the good work!!!

#94   Lefteris23

Lefteris23

iPH Addict

• 624 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2011 - 22:27

Ενημερώθηκε και η βάση δεδομένων με τα νέα σκευάσματα και τις αλλαγές τιμών του Δελτίου τιμών που κυκλοφόρησε στις 18/10

#95   Lefteris23

Lefteris23

iPH Addict

• 624 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2011 - 12:24

Καλό μήνα σε όλους.

Από σήμερα και μέχρι την Κυριακή θα δίνονται Promo κωδικοί για την εφαρμογή, όσοι και η ημέρα (δλδ σήμερα 1, αύριο 2, μεθαύριο 3 και την Κυριακή 4, δλδ συνολικά 10).
Κωδικοί θα δίνονται στο φόρουμ και στο Twitter account μου, ενώ μερικοί θα δοθούν υπό την μορφή quiz, με απλές Ιατρικές ερωτήσεις, για να πάρουν τα Promo Codes σχετικοί με το επάγγελμα.

:)

#96   zozos

zozos

iPH User

• 173 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/12/2011 - 13:05

Θα ήθελα ένα promo, αν γίνεται. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων (αν και θα αφήσω και review)

Τελευταία επεξεργασία από: zozos, 01/12/2011 - 13:05

#97   alien

alien

iPH newbie

• 51 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2011 - 13:09

Καλό μήνα σε όλους.

Από σήμερα και μέχρι την Κυριακή θα δίνονται Promo κωδικοί για την εφαρμογή, όσοι και η ημέρα (δλδ σήμερα 1, αύριο 2, μεθαύριο 3 και την Κυριακή 4, δλδ συνολικά 10).
Κωδικοί θα δίνονται στο φόρουμ και στο Twitter account μου, ενώ μερικοί θα δοθούν υπό την μορφή quiz, με απλές Ιατρικές ερωτήσεις, για να πάρουν τα Promo Codes σχετικοί με το επάγγελμα.

:)

Καλημέρα και καλό μηνά και σε σένα Lefteri23.
Προσωπικά δεν έχω αγοράσει την εφαρμογή γιατί δυστυχώς τώρα την είδα αλλά από αυτά
που διάβασα μέχρι στιγμής συγχαρητήρια :)
Θα ήθελα να σε ρωτήσω υπάρχει λεπτομερείς περιγραφή του κάθε φάρμακου και για ποιες παθήσεις κάνει το κάθε ένα?

#98   alien

alien

iPH newbie

• 51 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2011 - 23:27

Θα ήθελα και εγω ένα promo αν γίνεται. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

#99   nikolasp87

nikolasp87

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 02/12/2011 - 00:01

Ειναι ισως η πιο χρησιμη εφαρμογη που εχω αγορασει για το ipad/iphone :rolleyes: θα βοηθουσε ομως ακομα περισσοτερο αν στην αναζητηση λεξης στο συνταγολογιο(pdf) υπηρχε και το ελληνικο πληκτρολογιο και η λεξη που ψαχνω να σκιαζεται οταν με μεταφερει στην σελιδα της. Παντως συγχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια.

#100   Lefteris23

Lefteris23

iPH Addict

• 624 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 01:29

Καλημέρα. Δίνω τον πρώτο κωδικό για την εφαρμογή: MYMMXX4LE49P

Όποιος τον πάρει ας γράψει κάτι να ξέρουμε!

#101   jimlos

jimlos

iPH Addict

• 857 μηνύματα
  • GameCenter:jimlost

Δημοσίευση 02/12/2011 - 01:33

MYMMXX4LE49P ευχαριστω πολυ.....:)

#102   dinost

dinost

iPH newbie

• 74 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 02:11

Ενα code κ για μενα θα ηθελα.Φοιτητής στη φαρμακευτική.θενξ

#103   Lefteris23

Lefteris23

iPH Addict

• 624 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 02:13

Καλημέρα και καλό μηνά και σε σένα Lefteri23.
Προσωπικά δεν έχω αγοράσει την εφαρμογή γιατί δυστυχώς τώρα την είδα αλλά από αυτά
που διάβασα μέχρι στιγμής συγχαρητήρια :)
Θα ήθελα να σε ρωτήσω υπάρχει λεπτομερείς περιγραφή του κάθε φάρμακου και για ποιες παθήσεις κάνει το κάθε ένα?

Καλημέρα ,

Για κάθε φάρμακο παρέχεται η φαρμακευτική ουσία που περιέχει, ποιά άλλα σκευάσματα περίεχουν την ίδια φαρμακευτική ουσία, ενώ μπορεί κάποιος να διαβάσει πληροφορίες για την φαρμακευτική ουσία από την σελίδα του εοφ ή το εθνικό συνταγολόγιο, εφ´ όσον το έχει κατεβάσει από τον εοφ προτύτερα.

#104   Lefteris23

Lefteris23

iPH Addict

• 624 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 02:17

Ειναι ισως η πιο χρησιμη εφαρμογη που εχω αγορασει για το ipad/iphone :rolleyes: θα βοηθουσε ομως ακομα περισσοτερο αν στην αναζητηση λεξης στο συνταγολογιο(pdf) υπηρχε και το ελληνικο πληκτρολογιο και η λεξη που ψαχνω να σκιαζεται οταν με μεταφερει στην σελιδα της. Παντως συγχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια.

Χλμ, από παράβλεψη δεν διορθώθηκε το θέμα με το πληκτρολόγιο στην αναζήτηση του PDF.
Θα διορθωθεί σε επόμενη έκδοση.

Ευχαριστώ που το ανέφερες.
Το θέμα του highlight της αναζητούμενης λέξης δυστυχώς είναι λίγο περίπλοκο, μιας και δεν το υποστηρίζει native το iOS (core graphics) και θέλει ψάξιμο. Θα το ξαναδώ πάντως το θέμα τώρα που το ανέφερες, μπας και βρεθεί λύση...

#105   Lefteris23

Lefteris23

iPH Addict

• 624 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2011 - 22:25

3ος κωδικός και ο 2ος και τελευταίος της ημέρας: X94K4NLX3MAR

Αύριο θα δοθούν 3 συνολικά κωδικοί! :)

Ad