Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Rebel Micro Sim Card

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
168 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2313 μηνύματα
  • Twitter:@Doomdiver
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:DooMDiveR

Δημοσίευση 11/05/2011 - 11:34

παιδιά αυτή που μου έστειλαν δεν δουλεύει... η δεν μπορώ εγω να την κάνω να δουλέψει.. αλλά η gevey δουλεύει κανονικά... ευτυχώς που πήρα το refund, προφανως ειναι σαν της μουφα gevey που οι μισες δουλευουν οι αλλες μισες οχι

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   dro

dro

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 11/05/2011 - 11:48

παιδιά αυτή που μου έστειλαν δεν δουλεύει... η δεν μπορώ εγω να την κάνω να δουλέψει.. αλλά η gevey δουλεύει κανονικά... ευτυχώς που πήρα το refund, προφανως ειναι σαν της μουφα gevey που οι μισες δουλευουν οι αλλες μισες οχι

Την gevey απο ποιον πωλητη την εφερες;Οχι τιποτα αλλο επειδη περιμενω και γω να δουμε θα δουλευει;Οσο για τη rebel οτι μας πλασαρουν το βλεπετε

#138   gsouri

gsouri

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 11/05/2011 - 11:58

εχω κανει παραγγελεια μια gevey και μετα απο την ανυσηχια μου για το αν ειναι face ή original τους ρωτησα για τον κωδικο στο chip ποιος ειναι.... 3 μερες μου στελνουν μυνημα οτι προσπαθουν να βρουν τον κωδικο..... μαλλον δεν ειναι ο f98.. κατι τελος παντων που ειναι το original και ο θεος μαζι μου αν δουλεψει..... κριμα γιατι το iphone το βρηκα σε super τιμη και θελω να δω αν δουλευει.

#139   xontrious

xontrious

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 11/05/2011 - 18:24

παιδιά εγώ παρέλαβα χθες τη gevey και από σήμερα το iPhone μου δουλεύει κανονικά!!επιτέλους μετά από 7 μήνες που το χα σαν iPod!!!!

#140   dro

dro

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 11/05/2011 - 18:59

παιδιά εγώ παρέλαβα χθες τη gevey και από σήμερα το iPhone μου δουλεύει κανονικά!!επιτέλους μετά από 7 μήνες που το χα σαν iPod!!!!

Ευτυχως που δε πιασαμε εννιαμηνο(απο Οκτωβριο εγω) να γεννησουμε κιολας.Την περιμενω και γω πως και πως απο που την πηρες;Εγω περιμενω και τη ρεμπελ αλλα ξερω τι θα γινει πιθανοτατα NOOOO WORKING !!!

#141   xontrious

xontrious

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 11/05/2011 - 19:05

Ευτυχως που δε πιασαμε εννιαμηνο(απο Οκτωβριο εγω) να γεννησουμε κιολας.Την περιμενω και γω πως και πως απο που την πηρες;Εγω περιμενω και τη ρεμπελ αλλα ξερω τι θα γινει πιθανοτατα NOOOO WORKING !!!

εγώ την πήρα από το amazon.co.uk!την παρήγγειλα πέμπτη βράδυ, παρασκευή πρωί είχε αποσταλεί και χθες είχε φτάσει στα χέρια μου!!και γρήγορη παράδοση και το κυριότερο ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!!

#142   giannislas

giannislas

iPH newbie

• 87 μηνύματα

Δημοσίευση 11/05/2011 - 19:23

εγώ την πήρα από το amazon.co.uk!την παρήγγειλα πέμπτη βράδυ, παρασκευή πρωί είχε αποσταλεί και χθες είχε φτάσει στα χέρια μου!!και γρήγορη παράδοση και το κυριότερο ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!!

θελεις να μας πεις σε ποια baseband εισαι και τι firmware εχεις?Δουλευει ετσι απλα χωρις να κανεις τιποτα η χρειαζεται διαδικασια?το πακετο που παρελαβες ειναι μαυρο χαρτινο η πλαστικο τετραγωνο?Σε παρακαλώ δωσε μας μερικές πληροφορίες να δουμε τι θα κάνουμε κι εμεις που περιμενουμε ακομα απο τις 14 Απριλιου

#143   xontrious

xontrious

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2011 - 09:29

θελεις να μας πεις σε ποια baseband εισαι και τι firmware εχεις?Δουλευει ετσι απλα χωρις να κανεις τιποτα η χρειαζεται διαδικασια?το πακετο που παρελαβες ειναι μαυρο χαρτινο η πλαστικο τετραγωνο?Σε παρακαλώ δωσε μας μερικές πληροφορίες να δουμε τι θα κάνουμε κι εμεις που περιμενουμε ακομα απο τις 14 Απριλιου

Είμαι στην 4.1 με baseband 02.10.04!!Την gevey πήρα εγώ οπότε έπρεπε να καλέσω το 112, να το κλείσω 2 δευτερόλεπτα αργότερα (πριν συνδεθεί η κλήση) και να ανοιγοκλείσω το flight mode!!Κι αυτό ήταν..μετά από λίγα δευτερόλεπτα είχε βρει σήμα!Πάντως υπάρχουν πολλά βίντεο στο youtube που μπορείτε να δείτε την όλη διαδικασία αλλά είναι πολύ απλό..Τέλος, αν αναφέρεσαι στη συσκευασία της gevey είναι μια πλαστική κόκκινη λεπτή συσκευασία, σαν σακουλάκι...

#144   dro

dro

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2011 - 11:41

Είμαι στην 4.1 με baseband 02.10.04!!Την gevey πήρα εγώ οπότε έπρεπε να καλέσω το 112, να το κλείσω 2 δευτερόλεπτα αργότερα (πριν συνδεθεί η κλήση) και να ανοιγοκλείσω το flight mode!!Κι αυτό ήταν..μετά από λίγα δευτερόλεπτα είχε βρει σήμα!Πάντως υπάρχουν πολλά βίντεο στο youtube που μπορείτε να δείτε την όλη διαδικασία αλλά είναι πολύ απλό..Τέλος, αν αναφέρεσαι στη συσκευασία της gevey είναι μια πλαστική κόκκινη λεπτή συσκευασία, σαν σακουλάκι...

Γραφει applenbery πανω η οχι;Ειναι η Pro?

#145   SYC

SYC

iPH User

• 158 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:syc21

Δημοσίευση 16/05/2011 - 12:21

μόλις πήρα στα χέρια μου την gevey που δούλεψε αμέσως ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες
Η τιμή της ήταν 12€ τελική και μετά από αυτό νομίζω ότι η συζήτηση για την REBEL είναι ανούσια.
Ασε που είναι και απατεώνες οι τύποι που την πουλάνε.
Μονο gevey λοιπόν και έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και το iPhone σε λειτουργία

#146   bobostefan

bobostefan

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 16/05/2011 - 13:11

καλησπερα παιδια.. παρελαβα την REBELτην παρασκευη ..και εμενα μου δουλευει!!την εβαλα και εκανα την γνωστη διαδικασια που εκανα με την GEVEY!(κληση 112)!μετα εκλεισα τον κινητο μου το ξανα ανοιξα και επιανε σημα χωρις να χρειαζεται κληση..επιανε κατευθειαν σημα!το εχω κανει απειρες φορες και παντα πιανει σημα μονο του...

Υ.Γ. εχω iphone4 4.2.1...

#147   SYC

SYC

iPH User

• 158 μηνύματα

Δημοσίευση 16/05/2011 - 18:00

για πες μας φιλε
πόσο καιρό την είχες παραγγείλει και αν χρειάστηκε να κάνεις κάτι άλλο (π.χ. λιμάρισμα ή κόψιμο sim) για να την κάνεις να δουλέψει

#148   bobostefan

bobostefan

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 17/05/2011 - 08:41

Η αληθεια ειναι οτι καθυστέρησαν παρα πολυ!την ειχα παραγγείλει 14/04 και μου ηρθε 13/5!ενα μηνα..αλλα τουλαχιστον μου εστειλαν δωρο και μια πολυ ωραια θηκη!ευτυχως το τσιπακι χωρουσε και δεν χρειαστηκε να λιμαρω..το μονο που εκοψα ηταν η καρτα sim λιγο στην γωνια για να χωρέσει!μεχρι σημερα μην την ματιάσω...δουλευει μια χαρα..

#149   SYC

SYC

iPH User

• 158 μηνύματα

Δημοσίευση 17/05/2011 - 09:40

πρέπει να είσαι από τους λίγους που την παρέλαβαν, πάντως
το θέμα είναι ότι με 12€ που έχει η GEVEY ή 20€ η GEVEY PRO δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω για την REBEL
συν όλες τις καθυστερήσεις που έχουν η αγορά της γίνεται ασύμφορη.

Τελευταία επεξεργασία από: SYC, 17/05/2011 - 09:41

#150   bobostefan

bobostefan

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 17/05/2011 - 13:37

συμφωνω οτι ειναι πιο φτηνη η gevey.. αλλα με την rebel δεν χρειαζεται να κανεις την κληση 112 καθε φορα που ανοιγεις το κινητο...πιανει σημα μονο του..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 77

0 μέλη, 77 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες