κρατα λεφτα το καλοκαιρι θα χτυπησουμε το iphone 5
Χαχαχαχαχα...Ηρακλή είσαι έτοιμος για το 5άρι έτσι ? ?
Χρηστάρα με νιώθεις. Σε βλέπω ευχαριστημένο εν γένει από το κομμάτι αυτό! Σκέψου ότι το μέλλον προμηνύεταιΣυνονοματε, βρισκομαι στην ιδια φαση με εσενα και ψαχνομαι, με την διαφορα οτι εχω ηδη ενα android tablet(archos 101)οποτε εχω εμπειρια χρησης απο ανδροιδ και τωρα ειμαι μεταξυ του ipad2 & του asus eeepad transformer.
Αυτο που εχω καταλαβει με το ψαξιμο που εχω κανει τον τελευταιο καιρο ειναι οτι πριν αγορασεις κατι πρεπει να το πιασεις στα χερια σου, να το δεις και να νιωσεις το πως λειτουργει.Ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το archos δεδομενου οτι ολα αυτα για τα οποια ''αντιπαρατιθεστε'' σε αυτο το νημα σαν ελλειψεις, τα περιλαμβανει ολα (usb, bluetooth, hdmi, microsd klp), αλλα πιστευω οτι το ανδροιδ σαν λειτουργικο ακομα και στην εκδοση 3.0 ειναι πολυ πρωιμο και χρηζει μεγαλης βελτιωσης, σε αντιθεση με το ιΟΣ που αυτα που προσφερει τα προσφερει οπως πρεπει να ειναι, και εννοω να λειτουργουν.
Θα σου προτεινα να κανεις μια βολτα απο το public οπου εκει μπορεις να δεις και να δουλεψεις και με το honeycomb(acer iconia 500) αλλα και με το ipad2 και ετσι να δεις τις διαφορες μεταξυ τους.
ελπιδοφόρο για την Android σκηνή...οπότε ο ανταγωνσμός θα μεγαλώσει και άρα καλλίτερα προϊόιντα!!!
Θα πάω να το δω από κοντά το Galaxy διότι το ipad2 tο έχω δει!!!
Ωραία περιγραφή!!!Η Apple είναι η χειραφέτηση του αύριο,και το αύριο έχει πολύ λιγότερες ελευθερίες από το σήμερα.Απλά εκπαιδεύει ήδη τις Ηλικίες 11-17..
Μας δίνουν μια ακόμη φορά χρωματιστές "χάντρες"(συσκευές) κ κλέβουν τον Χρυσό (ελευθερία) είμαστε οι ιθαγενείς της νέας τεχνολογίας.. Το ίδιο κ οι υπόλοιποι κυνηγητό για το κομμάτι τούρτας το μαχαίρι όμως προς το παρόν το έχει η Apple.και το κομμάτι της ελεγχόμενης ελευθερίας του να γράφεις οτι θέλεις στο net απλά είναι η βαλβίδα ασφαλείας στην σύγχρονη χύτρα ταχύτητας..

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/04/2011 - 18:17