Ο χρήστης 'strawb', στις 01 May 2011 - 19:37, έγραψε:
Χαίρομαι που επιτέλους και ένας χρήστης τόσο iPhone όσο και Samsung Galaxy Tab καταθέτει την άποψή του!Διάβασα κάμποσες απαντήσεις για το εν λόγω θέμα και αυτό που έχω να πω είναι ότι ,ή ότι κάποιοι γράφουν ,απλά για να γράφουν , ή έχουν πιάσει την συγκεκριμένη ταμπλέτα στα χέρια τους και απο την πλύση εγκεφάλου που τους έκανε ή apple ,έχουν πορωθεί με τα προϊόντα της apple.
Δεν λέω ωραίο το iPhone, αλλά τα υπόλοιπα δεν παύει να είναι μια μεγάλη αντιγραφή του iPhone και τίποτα περισσότερο αφού ουσιαστικά υστερεί σε ορισμένα χαρακτηριστικα με τους μετέπειτα ανταγωνιστές του.
'Οσον αφορά το Samsung galaxy tab, μιλάμε για ένα διαφορετικό πράγμα. Δεν μιλάμε για τηλέφωνο ή για μία παραλλαγή του τηλεφώνου, αλλά για μια πολύ καλή εξέλιξη των Η/Υ που έχουμε. Και όπως δείχνει το πράγμα όλα εκεί οδηγούνται. Σύντομα δηλαδή, οι Η/Υ να έχουν αντικατασταθεί απο τις ταμπλέτες, που στο μέλλον θα υποστηρίζουν ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά ,όπως οι συμβατοί Η/Υ.
Για να συνέχισω ,θα σας πω ότι είμαι εδώ και δύο μέρες κάτοχος του Galaxy tab 7 και οι εντυπώσεις που αποκόμμισα είναι πολύ καλές. Πρώτον, δεν χρειάστηκα, παρά μόνο πέντε με επτά λεπτά για να εξοικειωθώ με το νέο περιβάλλον ,το οποίο μου φάνηκε πάρα πολύ εύχρηστο. Δεύτερον η υποστήριξη όλων των πρωτοκόλων, όλων των φορμά του ήχου και του βίντεο και του High definition Video, του flash, του html5, ο ήχος -2,1 surround audio- τα γραφικά, το επιταχύμετρο, η πυξίδα, το γυροσκόπειο, το multitasking , Ο πλοηγός, το τηλέφωνο, καθώς και οι τόσσες δωρεάν και πληρωμένες εφαρμογές που έχει το αντίστοιχο κατάστημα για android , με έχουν καταενθουσιάσει.
Τρίτον, η υποστήριξη όλων των πρόσφατων πρωτοκόλων σύνδεσης με το διαδίκτυο, η ταχύτατα απόκριση στην κάθε μου κίνηση, στο σκρολάρισμα, αλλά και η έξτρα επιλογές για ευκολότερη χρήση σε καθε αντίστοιχη ενότητα στην ταμπλέτα, δεν μου αφήνει κανένα περιθώριο να πώ ότι η Samsung έκανε ένα τεράστιο βήμα και σίγουρα θα την συναντάμε στο μέλλον , όλο και πιο συχνά ,όταν θα αναφερόμαστε στο πως μοιράζετε η ζήτηση τέτοιων προϊόντων, με άνετο και σίγουρο προβάδισμα.
Εγώ το μόνο που έχω να πώ ότι τα έχει όλα. Απο εφαρμογές, παιχνίδια- τα οποία βρίσκουμε και στο iPhone,iPad ,μετατροπείς, λεξικά, κάθε είδους και κατηγορίας εφαρμογές και άνετα μενού ,που δεν θα δυσκολέψουν κανένα νέο χρήστη.
Φυσικά ,η Samsung, ετοιμάζει το επόμενο χτύπημα. Αυτές τις μέρες έρχετε το Sasmung galaxy tab 10.1 που τα σπάει στην κυριολεξία..
όπως όμως όλα, έτσι και αυτό, υστερεί σε ορισμένα πράγματα, για να λέμε και του στραβού το δίκιο. Δεν έχει θύρες USB, δεν έχει ραδιόφωνο-πράγμα που ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί, οι μπακατέλες και της πλάκας κινητά έχουν και όχι της apple ή της Samsung.
Ελπίζω ότι το 10.2 της samsung που ήδη δρομολογείται να έχει και ας ελπίσουμε και το επόμενο iPhone, γιατί όταν δεν φτιάχνουν προϊόντα που θα ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών, το έχουν χάσει το παιχνίδι και οι καταναλωτές αργά ή γρήγορα τους γυρίζουν την πλάτη.
Εν κατακλείδι, συνιστώ ανεπιφύλακτα, να δοκιμάσετε τις ταμπλέτες της samsung, εφόσον θέλετε να συνδιάσετε τηλέφωνο και Η/Υ μαζί και όχι μόνο αυτά αλλά και όλα αυτά που τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει θραύση. Για όσους δεν τους ενδιαφέρει να έχουν κοντά τους τηλέφωνο και Η/Υ ,ας μην μπούν στην διαδικασία αυτή. Αλλά πως θα σας φαινότανε, να πίνατε τον καφέ σας στην καφετέρεια, να σερφάρατε στο ίντερνετ, να παίζατε τα παιχνίδια σας, να κάνε τσάτ, να βλέπατε και να ακούγατε ότι θέλατε και μετά να σας ενημέρωνε ένας τέλειος πλοηγός για το τι υπάρχει στον δρόμο σας ή κοντά σας και όλα αυτά με μηδενικό κόστος;
Αν όλα αυτά σας συγκίνησαν, τότε επισκεφτείτε ένα κατάστημα και δείτε απο κοντά την παλαιά και την νέα ταμπλέτα της samsung ή και άλλων εταιρειών και βγάλτε απο κοντά τα συμπερασματά σας.
Σ'ευχαριστώ φίλε μου και για την δική σου κατάθεση απόψεων! Θεωρώ ότι ως γνήσιο χρήστης του iPhone όπως
-και εγώ εξάλλου-αλλά με ανοιχτό μυαλό στην γενικότερη ανάπτυξη της τεχνολογίας δίνεις και την άλλη άποψη
στα πράγματα! Είναι καλό να υπάρχει πλουραλισμός στις απόψεις ιδίως σε τέτοια θέματα...!