Υπερ του S2 : χωρις root (βλ jailbreak) εχεις σχεδον τα παντα διαθεσιμα στη συσκευη σου..συνεχης αναπτυξη πανω στο εκαστοτε λειτουργικο (για οσους αρεσκονται με τους πειραματισμους) market υπο αναπτυξη (εχει ακομα μελλον,αλλα με πολλες προοπτικες),μην αναφερθω στα χαρακτηριστικα δεν εχει νοημα (μιλαμε για κατι καινουργιο)
προσωπικα...εχω περασει απο iphone..το οποιο η αληθεια ειναι οτι με κρατησε λιγο παραπανω απο αλλα κινητα..αλλα τελικα ηρθε η ωρα που το εδωσα γιατι με κουρασε,εχω πλεον παει σε android το οποιο βρισκω πολυ πιο απλο και πολυ πιο παραμετροποιησιμο εναντι του ios,το μονο οτι θελει καποιο διαβασμα..αλλα απο ενα σημειο και μετα ειναι τυφλοσουρτης!
το S2 αυτη την στιγμη δεν εχει ανταγωνιστη στην αγορα..θα υπαρξει σε λιγο και το sensation,αλλα υστερει σε πολλα σε συγκριση με το Galaxy..απο΄κει και περα το τι θα αγορασει ο καθενας ειναι παντα σχετικο αναλογα με τα χρηματα που διαθετει ο καθενας..δεν λεω για αναγκες,γιατι εμεις τις δημιουργουμε..ουτως η αλλως μην ξεχναμε οτι το βασικο στοιχειο ενος κινητου ειναι να μπορουμε να παιρνουμε τηλεφωνο

Τελικα,προσωπικα διαλεγω S2 γιατι μου παρεχει ολα αυτα που ψαχνω σε ενα σουπερ τηλεφωνο (και ακομα παραπανω) και επειδη μπορω να το κανω οπως θελω,οταν το θελω..
να ξεκαθαρισω οτι ειμαι φαν των gadgets και ετσι δεν μου λεει τιποτα κανενα ονομα εταιρειας (ειτε samsung,ειτε apple κλπ)..οτι μου αρεσει εκεινη τη στιγμη και θεωρω οτι μου κανει (και αν εχω τα χρηματα βεβαια,το παιρνω)