Πηγα σε 7 μαγαζια σημερα και ρωτησα:
1-βοδα = Το πουλανε μονο με προγραμμα - συμβολαιο κλπ, για σκετη συσκευη ουτε λογος!!!
...
στα αλλα, ειδικα (βοδαφον) πρεπει να πεις τη λεξη κλειδι 'συμβολαιο' για να δεχτουν να σε ακουσουν!!! Ελεος, αυτα γινοταν και περσι με τι βοδα, τα ιδια και φετος.. απαραδεκτοι._
Δεν ξέρω αν έχω όντως δίκιο, αλλά έχω την εντύπωση πως αυτό που κάνουν τα καταστήματα Vodafone, το να αρνούνται δηλαδή να σου πουλήσουν μια συσκευή αν αναγκαστικά δεν κάνεις και συμβόλαιο, είναι παράνομο. Αν θυμάμαι καλά (απ' ότι έχω διαβάσει δηλαδή στην Γραμμή του Καταναλωτή), το να αρνηθείς να πουλήσεις ενα προϊόν σε πελάτη την στιγμή που είναι διαθέσιμο, απαιτώντας ταυτόχρονα και την αγορά ενός επιπλέον προϊόντος είναι παράνομο... Και το λέω αυτό επειδή το iPhone δεν κυκλοφορεί branded απο την Vodafone (με τη στάμπα δηλαδή της Vodafone), αλλά ωε ξεκλείδωτη συσκευή. Εφόσον δηλαδή την πουλά ελεύθερα ως ξεκλείδωτη συσκευή, δεν έχει το δικαίωμα να σου πεί "αμα τη θες σκέτη έλα το Σεπτέμβρη", απο την στιγμή που την έχει διαθέσιμη...
Τελευταία επεξεργασία από: Tillter, 30/07/2009 - 19:46