Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Ποιοτικά ακουστικά για iPhone

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1019 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 25/01/2012 - 17:22

Δεν θα το μετανιώσεις πίστεψέ με ειδικά αν έχεις μέτρο σύγκρισης της apple...Είναι η μέρα με τη νύχτα πραγματικά...
Και τα παίρνεις ίδια τιμή με της apple με την προσφορά...
Επίσης το μικρόφωνο που έχει είναι πολύ πολύ καλύτερο...

...να τον ακουτε τον παλιο... B)
και για γυμναστηριο, jogging κλπ καλυτερα τα klipsch S5 απο τα bose...πολυ ανθεκτικοτερα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   martiniskiss

martiniskiss

iPH newbie

• 87 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2012 - 17:26

Γράφω προς ενημέρωση ότι στα Carrefour Πυλαιας έχει άπειρα κομμάτια (μαύρο,λευκό,κόκκινο) Sennheizer CX300-II και CX200 στα 15€ και 9€ αντίστοιχα (όπως ήδη θα γνωρίζετε).
Όποιος δεν πρόλαβε ή δεν βρήκε απλά το αναφέρω.

Αυτα καλα ειναι??? Γτ η τιμη ειναι πολύ καλή..

#213   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2012 - 17:28

Αυτα καλα ειναι??? Γτ η τιμη ειναι πολύ καλή..

Πολυ καλυτερα απο τα ακουστικα της συσκευασιας. Δεν εχουν μικροφωνο και το μπασο ειναι πολυ (υπερβολικα πολυ για καποιους). Εξαιρετικη αγορα για τα λεφτα που ζητανε απο το συγκεκριμενο καταστημα.

#214   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 25/01/2012 - 17:53

...να τον ακουτε τον παλιο... B)
και για γυμναστηριο, jogging κλπ καλυτερα τα klipsch S5 απο τα bose...πολυ ανθεκτικοτερα.

Σε άκουσα και δεν έχασα... :lol: :lol: :lol:

Αναρτημένη εικόνα

#215   martiniskiss

martiniskiss

iPH newbie

• 87 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2012 - 20:10

Πολυ καλυτερα απο τα ακουστικα της συσκευασιας. Δεν εχουν μικροφωνο και το μπασο ειναι πολυ (υπερβολικα πολυ για καποιους). Εξαιρετικη αγορα για τα λεφτα που ζητανε απο το συγκεκριμενο καταστημα.

Χωρις μικροφωνο ομως??? <_<

Να ρωτησω κατι, τα in ear ακουστικα θεωρουνται καλυτερα?? Υπερβολικο μου φαινεται γενικα...
Μη κουφαθουμε κιολας!!!

#216   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2012 - 20:55

Τα in war προσφέρουν καλύτερη απομόνωση απο εξωτερικούς θορύβους και συνήθως έχουν καλύτερη απόδοση. Αν δεν θες κάτι αντίστοιχο, τα φτηνά μοντέλα της AKG που πουλάει και το Πλαίσιο είναι πολυ τίμια πρόταση.

#217   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2012 - 21:11

Κάτι τέτοιο πχ http://www.plaisio.g...18-Κ-313WHT.htm είναι πολυ καλύτερο απο τα "μαμά" ακουστικα.

#218   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2944 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 27/01/2012 - 17:53

Παντως κατα την γνωμη μου τα ποιοτικοτερα ειναι τα b&w p5. Εχω δοκιμασει ολα τα beats (οχι βεβαια πως θα μπορουσαν να συγκριθουν ) και τα Bose qc 15 και qc 3..και τα p5 εχουν πολυ πιο φυσικο ηχο και μπορεις να διακρινεις τα παντα..δεν θα ηταν υπερβολη να πω πως ακουσα σημεια κομματιων που δεν ειχα ξαναακουσει..ω ναι... 8)

#219   KonstantinosFotos

KonstantinosFotos

iPH Enthousiast

• 399 μηνύματα
  • Twitter:@kostas_fotos
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 27/01/2012 - 18:14

Σε άκουσα και δεν έχασα... :lol: :lol: :lol:

Και εμενα σημερα μου ηρθαν τα A-Jays Four απο amazon... εκαναν dispatched 21 Ιανουαριου...!!
Οι εντυπωσεις μου εξαιρετικες....απο τις πρωτες νοτες καταλαβαινεις τι εχανες.
To noise isolating παρα πολυ καλο, τα μπασα οπως λεει και ο φιλος ειναι τρελα...!
Το καλωδιο το επιβεβαιωνω κι εγω ειναι 1000+ εκτος του οτι δεν μπερδευεται ποτε ειναι και λιγο πιο μακρυ.
Επισης αμεσο σε αποκριση ειναι και τα κουμπακια οχι οπως το original που 1/5 επιαναν!

Παρα πολυ καλη επιλογη που για να ειμαι ειλικρινης ειχα ενδοιασμυς εαν θα μου ηταν τοσο εμφανης η διαφορα με τα original αλλα καμμια σχεση! και για την τιμη που το βρικαμε νομιζω δεν παιζεται...αυτα!

#220   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 27/01/2012 - 18:16

Και εμενα σημερα μου ηρθαν τα A-Jays Four απο amazon... εκαναν dispatched 21 Ιανουαριου...!!
Οι εντυπωσεις μου εξαιρετικες....απο τις πρωτες νοτες καταλαβαινεις τι εχανες.
To noise isolating παρα πολυ καλο, τα μπασα οπως λεει και ο φιλος ειναι τρελα...!
Το καλωδιο το επιβεβαιωνω κι εγω ειναι 1000+ εκτος του οτι δεν μπερδευεται ποτε ειναι και λιγο πιο μακρυ.
Επισης αμεσο σε αποκριση ειναι και τα κουμπακια οχι οπως το original που 1/5 επιαναν!

Παρα πολυ καλη επιλογη που για να ειμαι ειλικρινης ειχα ενδοιασμυς εαν θα μου ηταν τοσο εμφανης η διαφορα με τα original αλλα καμμια σχεση! και για την τιμη που το βρικαμε νομιζω δεν παιζεται...αυτα!

Ειδικά τα κουμπιά και το μικρόφωνο δεν περίμενα να έχουν τόσο καλή ποιότητα....Για τέτοια τιμή είναι λαχείο...Σε λίγο καιρό θα τα βρίσκεις 60+..

Αναρτημένη εικόνα

#221   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 27/01/2012 - 18:35

Παιδια να πω κατι που εχω ξαναπεί. Αν καποιος θελει να δωσει λιγα λεφτα για να παρει καλα ακουστικα -οχι ψειρες- και χωρις μικρόφωνο με πολυ μεγαλη ποιοτητα ήχου (τρομερη σε ψιλές, πανω απο μέτρια σε χαμηλες) να δει και τα superlux hd 668b. http://www.thomann.d...lux_hd668_b.htm

Δε προκειται να τα βρει ελλαδα δυστυχως, μονο thomann ή eBay αλλα για τη τιμη τους ειναι οτι καλυτερο εχω αγορασει-δοκιμασει τα τελευταια χρονια. Τα συγκρινω αμεσα με Sennheiser 650Hd που τα δοκιμάζω στην ιδια πηγή. Μάλιστα εχουν καλη ευαισθησία και σε σχεση με την αντίσταση τους παιζουν πολυ δυνατά σε iPad που τα βαζω. Σε σχεση με τα Sennheiser εχουν λιγότερο μπάσο ηχο αλλα αντιστοιχα για να μη πω καλυτερα πριμα και όσο περναει ο καιρος και στρωνουν γίνονται καλυτερα, δεδομενου οτι κανουν υποδεκαπλασιο της τιμης των Sennheiser θεωρω οτι ειναι τρομερη αγορα.
δειτε στο thomann.de τα reviews ή οπου αλλου, εχουν καλες βαθμολογιες.

Απο την αλλη αν θελει καποιος να παρει ακουστικα για γενικη χρηση στο iPhone να προτιμησει in ear ψειρες, ειναι πιο ελαφριές, και δε κουραζουν τοσο πολυ ειδικα αν κανεις και γυμναστική. Αν θες handsfree (μικροφωνο) τοτε οι επιλογες ειναι πιο περιορισμενες. Τα ακουστικα του iPhone δεν ειναι κακα πάντως, αν το σκέφτεστε, οι καλυτερες προτασεις που αξιζουν λεφτα συνηθως δε θα εχουν μικρόφωνο πάντως. Απο ψειρες προτείνουν καλα μοντελα στα προηγουμενα ποστ τα παιδια, να προσθέσω και αλλη μια εταιρια την hifiman που εχω αγορασει 2 μοντελα της και ειμαι υπερευχαριστημενος για την ποιοτητα, αλλα δεν ειναι πολυ φθηνα πάντως.

Τελευταία επεξεργασία από: hyperlost, 27/01/2012 - 18:39

#222   gismoduck1978

gismoduck1978

iPH User

• 163 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 30/01/2012 - 16:55

Παιδια πηρα και εγω σημερα στα χερια μου τα a-jays απο amazon.Καλα τα καλωδια καλη η χρηστικοτητα τους αλλα...Και λεω αλλα επειδη εχω μετρο συγκρισης.Και ποιο ειναι αυτο?
Σε μια γρηγορη συγκριση που εκανα με τα creative του ZEN-XFI mp3 που εχω( για οσους γνωριζουν το μηχανημα και τα ακουστικα του),τα creative στην ιδια ακριβως ενταση παιζουν πιο δυνατα,καλυτερη αποκριση στις συχνοτητες τουλαχιστον ετσι το αντιλαμβανομαι εγω με βαση τα οργανα που ακουω και τον τροπο που τα ακουω και το μπασο τους ειναι ποιο γεματο απο των a-jays.Bεβαια ενας παραγοντας που εντοπισα (μπορει να ειναι αμελητεος για καποιους αλλα σε αυτον τον παραγοντα αντικατοπτριζεται σχεδον το 70% της ποιοτητας του ηχου που θα βγαλουν) ειναι ο τροπος που βεντουζαρουν τα creative στο αυτι.Αυτο μπορει να συμβαινει γιατι απο οτι παρατηρησα διαφερουν ολα τα custom λαστιχακια που εχει μεσα η συσκευασια των ακουστικων(σε σχεση με των creative).Τι εννοω...Τα λαστιχακια των a-jays σε ολα τους τα μεγεθη ειναi λιγο πιο τριγωνικα και περισσοτερο σκληρα(δεν ξερω αν γινομαι αντιληπτος).Ετσι ακομα και στην μεγαλυτερη τους διασταση "κουμπωνουν" περιεργα μεσα στο αυτι.Ενω τα creative μολις τα βαζεις στο αυτι νοιωθεις κατευθειαν το βεντουζαρισμα και την απομονωση απο το περιβαλλον λογω και του πιο ευπλαστου λαστιχενιου υλικου.Βεβαια μπορει να ειναι και λιγο υπερβολικα τα λεγομενα μου για καποιους αλλα τα αυτια μου εχουν ακουσει πολλα, ειναι απαιτητικα...Σε γενικες γραμμες παντως εμεινα ικανοποιημενος με την αγορα αν συμπεριλαβουμε την προσφορα που ειχε το amazon.Ειδαλλως τα 60+ για τα συγκεκριμενα ακουστικα ειναι παρα μα παρα πολλα.

#223   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα

Δημοσίευση 01/02/2012 - 03:27

Έχεις δίκιο και ταυτόχρονα άδικο φίλε μου. Και τι εννοω-σε πιστεύω απόλυτα όταν λες ότι δεν καταφέρεις να βρεις με τα ακουστικα αυτα την ιδανική εφαρμογη. Κάθε αυτι άλλωστε έχει διαφορετικό σχήμα και ένα ακουστικο που ταιριάζει "γάντι" σε εσένα μπορει να μην ταιριάζει σε κάποιον άλλο. Απο την άλλη μεριά, μη κρίνεις κανένα in-ear ακουστικο (ιδίως στον τομέα του μπασου) αν δεν εχεις επιτύχει την καλύτερη δυνατή επαφή του με τον ακουστικο σου πόρο. Αυτο άλλωστε πληρώνεις κυριως παραπάνω στα πανάκριβα custom made ακουστικα-την απόλυτη εφαρμογη που οδηγεί στον καλύτερο δυνατο ήχο που μπορείς να πάρεις απο την αγορα σου. Ξανατονιζω, κανένα ακουστικο στα 50-100€ δεν είναι "διαμάντι", αλλα υπάρχουν καλές προτάσεις σε αυτα τα λεφτα, ισάξιες ακριβοτερων. Μια απο αυτές είναι και τα ακουστικα που αγορασες. Αν θέλεις να το ψάξεις παραπάνω, πάρε comply foam tips και θα με θυμηθεις...θα απορεις απο που ήρθε αυτη η βελτίωση στον ήχο...

#224   KonstantinosFotos

KonstantinosFotos

iPH Enthousiast

• 399 μηνύματα
  • Twitter:@kostas_fotos
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 01/02/2012 - 04:16

Φιλτατε Dkoukou καλημερα κατ'αρχας,
Θ α συμφωνησω με το παραπανω ποστ σου σε οτι αφορα τα a-jays τα πηρα προσφατα... και επειδη κι εγω το ειχα ψαξει λιγο πριν τα παρω νομιζω οτι βαζει κατω αρκετα επωνυμα (βλεπε Beats)!
Τωρα οσον αφορα τα comply foam tips αν μπορεις δαιφωτισε με καπως γιατι δεν εχω ιδεα μπηκα εδωhttp://www.complyfoam.com/ αλλα δεν εβγαλα και πολυ ακρη... για παραδειγμα στα JAYS τρια μοντελα comply foam με διαφορα τιμης σε τι διαφερουν στην ουσια?

Τελευταία επεξεργασία από: KonstantinosFotos, 01/02/2012 - 04:20

#225   eric11

eric11

iPH User

• 100 μηνύματα
  • GameCenter:eric1987

Δημοσίευση 01/02/2012 - 05:03

πιστεύω τα ακούστηκα που δίνει η Apple με το Iphone είναι ποιοτικά και καλά για μένα δεν αξίζει και η αλλαγή τους με άλλα

Εκτός αν είναι αυτά

My link

:P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια