Παιδια να πω κατι που εχω ξαναπεί. Αν καποιος θελει να δωσει λιγα λεφτα για να παρει καλα ακουστικα -οχι ψειρες- και χωρις μικρόφωνο με πολυ μεγαλη ποιοτητα ήχου (τρομερη σε ψιλές, πανω απο μέτρια σε χαμηλες) να δει και τα superlux hd 668b.
http://www.thomann.d...lux_hd668_b.htm
Δε προκειται να τα βρει ελλαδα δυστυχως, μονο thomann ή eBay αλλα για τη τιμη τους ειναι οτι καλυτερο εχω αγορασει-δοκιμασει τα τελευταια χρονια. Τα συγκρινω αμεσα με Sennheiser 650Hd που τα δοκιμάζω στην ιδια πηγή. Μάλιστα εχουν καλη ευαισθησία και σε σχεση με την αντίσταση τους παιζουν πολυ δυνατά σε iPad που τα βαζω. Σε σχεση με τα Sennheiser εχουν λιγότερο μπάσο ηχο αλλα αντιστοιχα για να μη πω καλυτερα πριμα και όσο περναει ο καιρος και στρωνουν γίνονται καλυτερα, δεδομενου οτι κανουν υποδεκαπλασιο της τιμης των Sennheiser θεωρω οτι ειναι τρομερη αγορα.
δειτε στο thomann.de τα reviews ή οπου αλλου, εχουν καλες βαθμολογιες.
Απο την αλλη αν θελει καποιος να παρει ακουστικα για γενικη χρηση στο iPhone να προτιμησει in ear ψειρες, ειναι πιο ελαφριές, και δε κουραζουν τοσο πολυ ειδικα αν κανεις και γυμναστική. Αν θες handsfree (μικροφωνο) τοτε οι επιλογες ειναι πιο περιορισμενες. Τα ακουστικα του iPhone δεν ειναι κακα πάντως, αν το σκέφτεστε, οι καλυτερες προτασεις που αξιζουν λεφτα συνηθως δε θα εχουν μικρόφωνο πάντως. Απο ψειρες προτείνουν καλα μοντελα στα προηγουμενα ποστ τα παιδια, να προσθέσω και αλλη μια εταιρια την hifiman που εχω αγορασει 2 μοντελα της και ειμαι υπερευχαριστημενος για την ποιοτητα, αλλα δεν ειναι πολυ φθηνα πάντως.
Τελευταία επεξεργασία από: hyperlost, 27/01/2012 - 18:39