Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Ποιοτικά ακουστικά για iPhone

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1019 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#556   mixalhs13

mixalhs13

iPH User

• 185 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 26/03/2014 - 08:59

Παρα πολυ καλα ακουστικα πληρως συμβατα με iPhone, iPod.Τα εχω παρει στα 25€ με μεταφορικα.Κατασκευασμενα απο αλουμινιο.Ηχος με πλουσιο μπασο και πριμα.Οποιος ξερει την xiaomi, ξερει οτι δεν ειναι τυχαια εταιρια...

http://www.ibuygou.c...n-5708-usd.html

Φιλε μου τα παράγγειλα τα ακουστικά όπως είπες 25€ τώρα τα περιμένω και βλέπουμε πως θα ειναι σαν ποιότητα .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#557   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 669 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2014 - 14:36

ρε παιδια ειναι στο ψαξημο μεχρι 60 ευρω, εχω δει scullcandy 50/50 , jays one + , jays four , mm 30i

απο εμπιρεια τι λετε? ολα αυτα ειναι ανοτερα απο τα stock της αππλε του 5s? η κατι αλλο να προτεινετε

Και εγώ τα a jays 4 ..πήρα στα 59 ευρώ!! Τα βρίσκώ παρά πολυ καλα απο θέμα ήχου !!Απλα μου κάνει κάτι σκρατς(γρατζουνισμα ηχητικό όταν κουνας -περιστρέφεται το βυσμα!!δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα όμως υποδοχής τηλεφώνου η του ακουστικου γιατι στις γυναίκας μου το 5αρι δεν το κάνει!!

#558   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2979 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 30/03/2014 - 09:13

Και εγώ τα a jays 4 ..πήρα στα 59 ευρώ!! Τα βρίσκώ παρά πολυ καλα απο θέμα ήχου !!Απλα μου κάνει κάτι σκρατς(γρατζουνισμα ηχητικό όταν κουνας -περιστρέφεται το βυσμα!!δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα όμως υποδοχής τηλεφώνου η του ακουστικου γιατι στις γυναίκας μου το 5αρι δεν το κάνει!!

Και εμένα το ίδιο κάνει μερικές φορές στο laptop και iPhone (δικά μου) σε άλλες συσκευές κανένα πρόβλημα ... Εχει θέμα η συσκευή και όχι τα ακουστικά ...

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

#559   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2979 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2014 - 09:14

Ρε παιδιά κανένα ακουστικό για τα iPhone μέχρι 30€ ξέρει κάποιος .

Εμείς εδώ φίλε είμαστε large ... Ακουστικά από 100 ευρώ και πάνω :P axaxax

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

#560   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 31/03/2014 - 09:05

πηρα τα a-jays four στα 59 ευρω, οραια ποιοτητα και ηχος, αρκετα δυνατα αλλα εχω ενα θεμα, επιδη ειναι πλατυ το καλωδιο οταν ακουμπαει στο χερι μου η πιεση που ασκειτε κανει τα ακουστικα να βγαινουν απο τα αυτια μου, εχω τωρα τις σιλικονες που ειχε, θα δοκιμασω και τις μεγαλυτερες αλλα μου κανει εντυπωση

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#561   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2979 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2014 - 09:54

πηρα τα a-jays four στα 59 ευρω, οραια ποιοτητα και ηχος, αρκετα δυνατα αλλα εχω ενα θεμα, επιδη ειναι πλατυ το καλωδιο οταν ακουμπαει στο χερι μου η πιεση που ασκειτε κανει τα ακουστικα να βγαινουν απο τα αυτια μου, εχω τωρα τις σιλικονες που ειχε, θα δοκιμασω και τις μεγαλυτερες αλλα μου κανει εντυπωση

Πρέπει να πάρεις και το clips που έχουν τα ajays 5 

#562   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 31/03/2014 - 10:31

Πρέπει να πάρεις και το clips που έχουν τα ajays 5 

τα πουλανε ξεχωριστα? εχεις λινκ?

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#563   dennis97

dennis97

iPH Contributor

• 1292 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2014 - 13:14

http://www.jays.se/accessories

#564   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2979 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2014 - 14:01

τα πουλανε ξεχωριστα? εχεις λινκ?

Δες ακριβώς από κάτω :) καλό θα είναι να πάρεις και μια αλλαγή μαξιλάρια στο μέγεθος που είναι βολικό για σένα γιατί εμένα μόνο τα xl κάθονται καλά και όταν τα χάλασα από λάθος μου έπρεπε να περιμένω 5 μέρες για τα καινούργια ... Οπότε μαζί με το clips πάρε και 2 μαξιλάρια ...

#565   JStriker

JStriker

iPH newbie

• 63 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/04/2014 - 12:33

a jays 4, μετά από 3-4 μήνες μου χάλασε το δεξί ακουστικό και δεν ακούγεται όπως το αριστερό... ενώ ήμουν ευχαριστημένος μέχρι τότε... ξέρει κανείς αν επιδέχονται σέρβις; εγγύηση; (εάν μπορούν να μου βρουν από τα public το τιμολόγιο...)

#566   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2979 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2014 - 12:34

a jays 4, μετά από 3-4 μήνες μου χάλασε το δεξί ακουστικό και δεν ακούγεται όπως το αριστερό... ενώ ήμουν ευχαριστημένος μέχρι τότε... ξέρει κανείς αν επιδέχονται σέρβις; εγγύηση; (εάν μπορούν να μου βρουν από τα public το τιμολόγιο...)

Εάν δεν έχουν φθορά τα πας πίσω ... Εμένα μου τα άλλαξαν αμέσως ... Αλλά τα είχα πάρει από το site τους, όχι από μαγαζί στην Ελλάδα ... Οπότε εφόσον έχεις να αντιμέτωπο την ελληνική νοοτροπία μαγαζιών καλό κουράγιο ....

#567   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2979 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2014 - 12:34

Εάν δεν έχουν φθορά τα πας πίσω ... Εμένα μου τα άλλαξαν αμέσως ... Αλλά τα είχα πάρει από το site τους, όχι από μαγαζί στην Ελλάδα ... Οπότε εφόσον έχεις να αντιμέτωπο την ελληνική νοοτροπία μαγαζιών καλό κουράγιο ....

#568   mihalis

mihalis

iPH Addict

• 681 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 22/04/2014 - 15:54

Έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν είχα πάρει απάντηση.

Για τρέξιμο ποια handsfree θα μου προτείνατε;;;

#569   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2944 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 22/04/2014 - 15:58

Αν μπαινουν μεσα στο αυτι σου δεν θα σου πεσουν, ομως δεν θελεις να μην ακουγεται κανενας εξωτερικος θορυβος. Θα ελεγα να κοιταξεις τα klipsch s4.

#570   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 22/04/2014 - 16:15

Έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν είχα πάρει απάντηση.
Για τρέξιμο ποια handsfree θα μου προτείνατε;;;

Αν μπαινουν μεσα στο αυτι σου δεν θα σου πεσουν, ομως δεν θελεις να μην ακουγεται κανενας εξωτερικος θορυβος. Θα ελεγα να κοιταξεις τα klipsch s4.

ΟΧΙ τόσο ακριβά μη αδιάβροχα ακουστικά για τρέξιμο, σε 2-3 μήνες θα κλαις τα λεφτά σου αφού θα χαλάσουν από τη συνεχή έκθεση στον ιδρώτα.
Δες πχ τα h2o που είναι αδιάβροχα στο www.x-1.com ή παρε 2-3 φτηνά in-ear μαϊμού τύπου apple από κανέναν πλανοδιο και άλλαζε τα όταν χαλάνε.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες