Ποιοτικά ακουστικά για iPhone
Δημοσίευση 19/04/2015 - 13:26
www.ibuygou.com
Ad
Δημοσίευση 11/05/2015 - 14:08
Δημοσίευση 11/05/2015 - 15:08
Δημοσίευση 11/05/2015 - 16:14
Για τα marshall που λες έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές. Εγώ επειδή γενικά τα μπερδεύω συνέχεια τα ακουστικά μου θα έπαιρνα ένα οποιοδήποτε με πλατυ καλώδιο και θα κρατούσα της Apple για το σπίτι που είναι εξαιρετικά. Δεν θυμάμαι να σε πώ μάρκα έχει μία στα 20-30 ευρώ αν δεν κάνω λάθος που την έχουν όλοι.
Δημοσίευση 11/05/2015 - 16:31
Για τα marshall που λες έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές. Εγώ επειδή γενικά τα μπερδεύω συνέχεια τα ακουστικά μου θα έπαιρνα ένα οποιοδήποτε με πλατυ καλώδιο και θα κρατούσα της Apple για το σπίτι που είναι εξαιρετικά. Δεν θυμάμαι να σε πώ μάρκα έχει μία στα 20-30 ευρώ αν δεν κάνω λάθος που την έχουν όλοι.
Στις λεπτομέρειες γράφει ότι έχουνε ειδικό κορδόνι αυτά τα Ακουστικά για να μη μπερδεύονται. Της Apple Πάντως είναι πολύ χάλια και γλιστράνε και δεν έχω καλό ήχο. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως!!!
Δημοσίευση 11/05/2015 - 16:40
Στις λεπτομέρειες γράφει ότι έχουνε ειδικό κορδόνι αυτά τα Ακουστικά για να μη μπερδεύονται. Της Apple Πάντως είναι πολύ χάλια και γλιστράνε και δεν έχω καλό ήχο. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως!!!
Απλά μια συμβουλή: ότι ειδικό κορδόνι και να έχουν, είναι εύκολο να τα μπερδέψεις, αν τα αφήσεις πρόχειρα σε τσάντα. Τα καλύτερα που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα, ήταν κάποια που είχαν σπιράλ καλώδιο. Φοβερή η ίδια, όμως η υλοποίηση του ήχου δυστυχώς ήταν χάλια...
Δημοσίευση 11/05/2015 - 17:19
Γεια σας και από μένα θα ήθελα τη γνώμη σας για κάποια ακουστικά βρήκα τα Marshall minor black είναι ψείρες. Τα public τα έχουν 50 € εγώ τα βρήκα στην Αθήνα σε κάποιο κατάστημα ηλεκτρονικών 43 € ακριβώς τα ίδια. Ξέρετε κάτι για τα συγκεκριμένα ακούστηκα; Σας ευχαριστώ πολυ. ImageUploadedByTapatalk1431349706.358250.jpg
Απλά εκπληκτικά. Παρ'τα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Δημοσίευση 11/05/2015 - 17:24
Απλά εκπληκτικά. Παρ'τα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Αυτό κατάλαβα και εγώ,αύριο μου τα έχουν κρατήσει θα τα πάρω.
Δημοσίευση 13/05/2015 - 06:10
Τελικά τα πήρα. Από ήχο σκίζουν όπως και επιλέξεις το equalizer ανταποκρίνονται άμεσα. Το μόνο που με χάλασε λίγο είναι το Βύσμα που είναι σε σχήμα Γάμα και δεν είναι ευθείο καρφί. Κατα τ'αλλα μια χαρά και στο αυτί στέκονται μια χαρά και το κορδόνι δεν μπλέκεται εύκολα. Για 43€ super!!!
Δημοσίευση 15/06/2015 - 12:31
Καλημέρα απο μένα. Προσωπικά εγώ τα ακουστικά της apple τα έχω μέσα στο κουτί τους
(δεν υπάρχει λόγος να τα ανοίξω, είναι τραγικά).
Χρησιμοποιώ ένα πορτοκαλί ζευγάρι in ear της iLuv (δεν θυμάμαι μοντέλο), απλά μόνο
για μουσική (στην ομιλία δημιουργεί παράσιτα) και δεν με ακούει ο συνομιλητής
Οπότε στο θέμα handsfree είμαι αρκετά διστακτικός
Είδα σε παραπάνω ποστ αυτά https://www.coloud.com/pop#intro (συμπαθητικα τουλαχιστον εμφανισιακα)
Περιμένω ενα διαφωτιστικό ποστ γιατι με τοοοοσα που έχουν ειπωθει εχω μπερδευτεί αρκετα
Η χρήση θα γίνει σε iphone6
Ευχαριστώ πολύ!!
Δημοσίευση 15/06/2015 - 13:03
Δημοσίευση 15/06/2015 - 16:42
Cloud, jbl, rha που έγραψα σε προηγούμενη σελίδα καλύπτουν το 95% των απαιτήσεων χωρίς να ξοδέψει κάποιος μια περιουσία.
Και τα Marshall που πρότεινε ο nikosgnr επίσης.
Γενικά σκαλοπάτι στην ποιότητα χονδρικά υπάρχει στα 20/25 και στα 50 περίπου ευρώ.
Μετά χώνεις βαθειά το χέρι στην τσέπη για να πάρεις πολύ ποιοτικό ήχο (και μπλέκεις με dac-amp συνήθως)
Δημοσίευση 16/06/2015 - 11:31
Ήρθε η ώρα να ακούσετε και την 'άλλη' άποψη.
Αυτή που θα προτείνει τα Beats.
Ναι, αυτά τα μέτρια σε απόδοση, υπερεκτιμημένα μαρκετινίστικα ακουστικά που αγαπάμε να μισούμε.
Εγώ τα Powerbeats χρησημοποιώ στο τζιμ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τόσο ευχαριστημένος που έχω παρει και τα urBeats, Beats Tour και Beats Pill.
Τα προτείνω σε όποιον δε θέλει value for money, δεν έχει πολλές απαιτήσεις σε απόδοση και του αρέσει το μπάσο. Επίσης να ξέρετε οτι τα beats θα τραβήξουν βλέμματα. Θα κοιτάξει κλασσικά αυτός που θα σε ρωτήσει αν είναι καλά. Θα κοιτάξει ο χάι τεκ τύπος που με λιγότερα λεφτά έχει πάρει καλύτερα ακουστικά σε απόδοση, ήχο, χαρακτηριστικά, εξοπλισμό, ταχύτητα, ραμ (σαν τους σαμσουνγάκιδες ένα πράγμα). Επίσης κάποιος από μέσα του θα σε χαρακτηρίσει 'Ελληνάρα που πέταξες τα λεφτά σου κτλ..'. Α και να μην ξεχάσω την όποια σκέψη από το Μαράκι που έχει δει τη διαφήμιση με τον Λεμπρόν, και πάει στο γυμναστήριο για να κάνει κ*λο σαν της Καρτάσιαν.
Προσωπικά τα πήρα και τα χρησιμοποιώ και τα προτείνω κυρίως γιατί μου αρέσει το στύλ τους, δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις σε απόδοση και γιατί δεν έχω μιλήσει ακόμα στο Μαράκι
Ελπίζω να σας άρεσε το review μου
Δημοσίευση 16/06/2015 - 13:50
Δημοσίευση 16/06/2015 - 16:57
Παραδοξως ειμαι της αποψης οτι τα beats ειναι μια χαρα ακουστικα για συγκεκριμενες χρησεις (πχ μετρο, οπου το μπασο σε μετριες εντασεις ακροασης χανεται στη φασαρια) και συγκεκριμενα ειδη μουσικης. Και σιγουρα ειναι και ομορφα. Απο την αλλη, με τα ιδια λεφτα που αγοραζεις τα urbeats τα momentum in-ear εχουν το μπασο της αρκουδας και πεντακαθαρα πριμα, ειναι επισης eye-catching και πιο ανθεκτικα σαν κατασκευη. Ιδανικα ωστοσο και τα δυο για χρηση εν κινησει σε πολυβουο περιβαλλον. Για το αν αξιζουν τα λεφτα τους η απαντηση για εμενα ειναι "εξαρταται". Προφανως οποιος ψαχνει για απολυτη πιστοτητα ηχου ψαχνει αλλα μοντελα/μαρκες.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22
0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες