Αγόρασα τα παρακάτω ακουστικά, με την εικόνα ότι είναι συμβατά με όλες τις συσκευές, και χωρίς κάποια ιδιαίτερη σημείωση ότι δεν είναι συμβατά με συγκεκριμένες συσκευές.
Δυστηχώς δεν λειτουργεί η αυξομείωση έντασης.
Αγόρασα τα παρακάτω ακουστικά, με την εικόνα ότι είναι συμβατά με όλες τις συσκευές, και χωρίς κάποια ιδιαίτερη σημείωση ότι δεν είναι συμβατά με συγκεκριμένες συσκευές.
Δυστηχώς δεν λειτουργεί η αυξομείωση έντασης.
πάντως το noise cancelling είναι εξαιρετικό !! Και το μπάσο !!
Sent from my iPhone 6s Plus !!!
Αν αρεσουν σε εσενα εμενα μου περισσευει, απλως σου δινω μια κατευθυνση μιας και ασχολουμαι αρκετα με high end εξοπλισμο οποτε μου αρεσει να βοηθαω οπου μπορω
Αν αρεσουν σε εσενα εμενα μου περισσευει, απλως σου δινω μια κατευθυνση μιας και ασχολουμαι αρκετα με high end εξοπλισμο οποτε μου αρεσει να βοηθαω οπου μπορω
θα τα δοκιμάσω !!! Και θα σου πω !! Ευχαριστώ πολυ πάντως !!
προσπαθησε να τα αλλαξεις αν γινεται αν και το κοβω δυσκολο...δυστυχως και σε reviews τωρα που κοιταω το αναφερουν
" Especially, [/size]STH30 have the mic and remote control fully compatible for Android, iOS supports only mic and answer button "[/size]
Είναι θέμα λειτουργικού; Το βύσμα, πάντως είναι ίδιο με τα αυτά που θέλω να τα αντικαταστήσω.
Είναι θέμα λειτουργικού; Το βύσμα, πάντως είναι ίδιο με τα αυτά που θέλω να τα αντικαταστήσω.
ειναι θεμα "ασυμβατοτητας"...το βυσμα ειναι standard στη περιπτωση μας και δεν εχει να κανει. Η τα κρατας για τον γλυκο και γεματο ηχο που εχουν κανοντας τη παραχωρηση να αυξομειωνεις την ενταση απο τη συσκευη η τα δωριζεις και παιρνεις καποια απο τα εκατονταδες συμβατα που κυκλοφορουν
Λοιπόν, μετά από αρκετό ψάξιμο και διάβασμα για αγορά ακουστικών για το γυμναστήριο κατέληξα στα Sennheiser CX 686G, τα οποία είναι ιδανικά για άθληση, διότι είναι αδιάβροχα και αντέχουν στον ιδρώτα. Πέραν όμως αυτού, το θέμα είναι τι γίνεται με τον ήχο. Δεν είμαι κανένας που ασχολείται τρελά με τον ήχο, αλλά τα συγκεκριμένα με έχουν εκπλήξει ευχάριστα.
Καθαρός ήχος, καλό μπάσο και το πιο σημαντικό είναι ότι όταν τα βάζεις πραγματικά δεν ακούς τίποτα γύρω σου.
Τα θεωρώ πολύ τίμια για την τιμή τους. Εδώ να πω βέβαια πως πρώτη επιλογή είχα τα Jaybird bluebuds x τα οποία είναι ασύρματα, αλλά ξέφευγαν στην τιμή (150 ευρώ) και δεν τα υποστηρίζει κανείς στην Ελλάδα αν τύχει κάτι με εγγύηση.
Παραθέτω και ένα review για τα CX 686G (το κακό είναι ότι δεν λειτουργούν τα κουμπιά για τον ήχο) υπάρχουν τα CX-686i που είναι για iPhone, αλλά Ελλάδα δεν τα έβρισκα πουθενά.