Ποιοτικά ακουστικά για iPhone
Δημοσίευση 18/02/2016 - 12:12
Ad
Δημοσίευση 18/02/2016 - 12:54
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: michkal91, 18/02/2016 - 12:55
Δημοσίευση 18/02/2016 - 13:11
Τελικά παιδιά είπαμε να του πάρουμε ακουστικά για το pc. Νίκο συγκεκριμένα είπαμε να πάρουμε τα momentum m2 καθώς μαζευτήκαμε και παραπάνω άτομα. Επειδή προσωπικά είμαι άσχετος. Στο αυτί πως κάθονται; Απο ότι θυμάμαι με τόσο μεγάλα ακουστικά συνήθως ίδρωνε το αυτί. Προφανώς και δεν εχει σχέση με τα αλλα απο άποψη ηχου ειναι εξαιρετικά. Λέμε για αυτά με το καλώδιο αλλα ποια η διαφορά με το ασύρματο; Αξίζει καθόλου η διαφορά τιμής;
Καταρχάς στο PC για τη χρήση? Αν είναι για παιχνίδια π.χ. κοίτα αλλού.
Υπάρχουν καταλληλότερα ακουστικά γι' αυτό και πιο οικονομικά.
Για ποιότητα ήχου πάντα πας σε ενσύρματο.
Δημοσίευση 18/02/2016 - 17:11
Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω τα B&O H7 . Η αλήθεια είναι είναι ακριβά αλλά θέλω κάτι καλό. Ποια είναι η γνώμη σας;.
Mεγαλη καψουρα. Τα μπανιζω κανενα χρονο..
Δημοσίευση 23/02/2016 - 12:51
Για γυμναστική θα πρότεινα την αγορά των earhoox. 7€ περίπου τα 2 ζευγάρια (2 μεγέθη) τελική τιμή με χρήση promo απ'ευθείας από την εταιρία. Εφαρμόζουν μια χαρά και κυρίως δεν αχρηστεύονται τα earpods.
Δημοσίευση 23/02/2016 - 18:35
Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω τα B&O H7 . Η αλήθεια είναι είναι ακριβά αλλά θέλω κάτι καλό. Ποια είναι η γνώμη σας;.
Mεγαλη καψουρα. Τα μπανιζω κανενα χρονο..
Αν αντεχει η τσεπη για τετοια κατηγορια πας ειτε σε momentum over-ear ειτε (αν θες κατι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εξαιρετικο) στα Oppo PM-3 και καθαρισες απο ακουστικο για ολη σου τη ζωη.
Κανενα απο τα δυο δεν απαιτει ενισχυτη/DAC αλλα, αν υπαρχει η δυνατοτητα να ζευγαρωθουν με ποιοτικα ενισχυτικα, πιστεψτε με κελαηδανε (ΕΙΔΙΚΑ το PM-3) οπως δεν θα ακουστει κανενα Bang & Olufsen ποτε...
Δημοσίευση 09/04/2016 - 20:41
Δημοσίευση 21/04/2016 - 14:44
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 09/05/2016 - 18:40
Καλησπέρα σε όλους,
Ψάχνω ακουστικά με της εξής δυνατότητες:
Αυξομείωση έντασης
Επόμενο (προηγούμενο) τραγούδι
απάντηση στην κλήση (προαιρετικά)
Να έχουν καλώδιο που δεν μπλέκεται πχ με χονδρό λάστιχο ή τύπου ύφασμα (προαιρετικά και αυτό)
Και φυσικά να δουλεύουν με iPhone 6s Plus! Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο! Αλλά αν υπάρχει θα ήθελα κάποιες προτάσεις μέχρι τα 80 ευρώ budget!
Δημοσίευση 09/05/2016 - 20:55
Καλησπέρα σε όλους,
Αυξομείωση έντασης
Να έχουν καλώδιο που δεν μπλέκεται πχ με χονδρό λάστιχο ή τύπου ύφασμα (προαιρετικά και αυτό)
Και φυσικά να δουλεύουν με iPhone 6s Plus! Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο! Αλλά αν υπάρχει θα ήθελα κάποιες προτάσεις μέχρι τα 80 ευρώ budget!
Ανέβα λίγο σε χρήματα και πήγαινε στα παρακάτω, σε όλα τα review λένε τα καλύτερα.
https://www.skroutz....ple-iPhone.html
Δημοσίευση 09/05/2016 - 21:06
Ανέβα λίγο σε χρήματα και πήγαινε στα παρακάτω, σε όλα τα review λένε τα καλύτερα.
Ευχαριστώ πολύ! Αν τα πάρω από εδώ? http://www.ebay.com/...k0AAOSwGotWlfbh Legit μου φαίνεται
Δημοσίευση 09/05/2016 - 21:08
Ευχαριστώ πολύ! Αν τα πάρω από εδώ? http://www.ebay.com/...k0AAOSwGotWlfbh Legit μου φαίνεται
Τώρα 100% έχει ο πωλητής, αλλά γενικά παίζει πολύ μαϊμού πράγμα ρε γαμώτο. Προσωπικά θα τα έπαιρνα από εδώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και την εγγύηση μου.
Δημοσίευση 09/05/2016 - 21:16
Καλησπέρα σε όλους,
Αυξομείωση έντασης
Αν κοιτάξεις 3 post πάνω από το δικό σου, θα δεις στο link αυτά που πήρα πρόσφατα. Θα ζητήσουν συμβιβασμό μόνο στο μπέρδεμα, κάτι που πιστεύω πως αντιμετωπίζετε.
Εξαιρετικός ήχος και πλήρως συμβατά με apple συσκευές.
Δημοσίευση 09/05/2016 - 21:19
Αν κοιτάξεις 3 post πάνω από το δικό σου, θα δεις στο link αυτά που πήρα πρόσφατα. Θα ζητήσουν συμβιβασμό μόνο στο μπέρδεμα, κάτι που πιστεύω πως αντιμετωπίζετε.
Εξαιρετικός ήχος και πλήρως συμβατά με apple συσκευές.
Ευχαριστώ! Είχαν μεγάλη διαφορά από τα stock?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22
0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες