H Xiaomi έχει επίσημα Stores σε όλα τα γνωστά (Ali, Gearbest κτλ).
Έχω ξαναπάρει και δεν είχα κανένα θέμα.
Δημοσίευση 23/11/2016 - 08:54
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 24/11/2016 - 21:06
θέλω ασύρματα για τρέξιμο-γυμναστήριο για να τα συνδέσω με το 7
http://www.gearbest..../pp_356162.html
είναι καλά ? εννοώ τα έχει δοκιμάσει κανείς ? να δω σε κάτι άλλο ? τα θέλω απλά και μόνο για προπόνηση.
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 24/11/2016 - 21:18
και εγώ τα θέλω αυτάθέλω ασύρματα για τρέξιμο-γυμναστήριο για να τα συνδέσω με το 7
http://www.gearbest..../pp_356162.html
είναι καλά ? εννοώ τα έχει δοκιμάσει κανείς ? να δω σε κάτι άλλο ? τα θέλω απλά και μόνο για προπόνηση.
Δημοσίευση 24/11/2016 - 21:47
Μπαίνω και εγώ μετά από καιρό να πω τα καλά νέα ... Αφού έχω αγοράσει τα jays 5 και μετα από 5 μήνες σταμάτησε το remote και το μικρόφωνο, μου τα άλλαξαν δωρεάν πέρσι στις 15 Αυγούστου ... Ε, λοιπόν μαντέψτε τι έγινε εχθές ... Πάλι το ίδιο ... Έκανα reply στο ίδιο mail που μου είχαν στείλει τότε με την αλλαγή και τους εξήγησα την κατάσταση ... Θα του πάρω και τηλ σήμερα από το τηλ της δουλειάς να μιλήσω μαζί τους και να τους πω ότι έχω ξενέρωσες απίστευτα και να γίνει ή refund που δεν πρόκειται ή να μου τα αλλάξουν με κάποια αλλά, πχ jays 4 αφού δεν γίνεται να ειναι τόσο γκαντέμης ξένο βα έπεσα πάλι σε ελαττωματική παρτίδα ... Το γαμώτο ειναι ότι τα δουλεύω 1 ωρα το πρωί προς την δουλειά, 1 ώρα προς το σπίτι και άλλη μια ωρα σε περπάτημα ... Δηλαδή 3 φορές βάλε βγάλε και 3 ώρες χρήσης την ημέρα. Ούτε τρέξιμο ούτε γυμναστήριο να πεις ότι χάλασαν από ιδρώτα κούνημα δεν ξέρω και εγώ τι άλλο ...
Ps κανένα παρόμοιο σε ποιότητα ήχου αλλά ασύρματα για pairing με το 7άρι ;
Πόσο πονεμένη ιστορία αυτά τα a-jays.. Σκάς τόσα λεφτά και πρέπει κάθε τρείς και λίγο να είσαι σε επαφή με το Support για αντικατάσταση.
Στο 'χα πεί και πιο πίσω παλιότερα.. Ευτυχώς που δε μπλέξαμε τελικά με δαύτους.
Τα Meizu τα έχει βάλει ο Δημήτρης πιο πίσω.
Δημοσίευση 24/11/2016 - 21:50
και εγώ τα θέλω αυτά
εγώ μόλις τα αγόρασα
Δημοσίευση 24/11/2016 - 21:53
Πόσο πονεμένη ιστορία αυτά τα a-jays.. Σκάς τόσα λεφτά και πρέπει κάθε τρείς και λίγο να είσαι σε επαφή με το Support για αντικατάσταση.
Στο 'χα πεί και πιο πίσω παλιότερα.. Ευτυχώς που δε μπλέξαμε τελικά με δαύτους.
Τα Meizu τα έχει βάλει ο Δημήτρης πιο πίσω.
Νίκο τα ajays όταν τα πήρα είχαν μόλις βγει σαν μοντέλο, jays 5, και επειδή τα jays 4 ήταν τρομερά χωρίς πρόβλημα αποφάσισα να πάρω τα 5 επειδή ήταν κανά 20άρικο πιο ακριβά και ήταν νέα κτλ κτλ ... Ε ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ !!! Τρομερό service και customer support αλλά δεν γίνεται κάθε 6 μήνες 1 χρόνο να είμαι με την σκέψη ότι απλά θα σταματήσουν να δουλεύουν ...
Ps θα ψάξω το ποστ για τα meizu, αν και ήδη τα αγόρασα
Δημοσίευση 24/11/2016 - 22:29
Εγω πηρα αυτα https://www.skroutz....favorites_popup πολυ καλη ποιοτητα ηχου και δεν ξεκολλανε απο το αυτι με τιποτα
Δημοσίευση 27/11/2016 - 17:42
Δημοσίευση 29/11/2016 - 22:04
Τελευταία επεξεργασία από: dimvavas, 29/11/2016 - 22:05
Δημοσίευση 30/11/2016 - 17:15
ίσως το καλύτερο γκάτζετ για να μετατρέψεις τα stock ακουστικά του iphone σε sport headset.
Έτσι και αλλιώς ο ήχος τους είναι αρκετά καλός, το κακό είναι ότι μου φεύγανε απ' τα αυτιά.
πήρα ένα σετάκι buds σιλικόνης και ξεμπέρδεψα.
το μόνο κακό είναι ότι έχει πρηστεί λίγο το ακουστικό και μπορεί να γίνει ενοχλητικό στο αυτί, αλλά γλύτωσα και 120€ που σκεφτόμουν να πάω να ξαναπάρω τα bose.
Δημοσίευση 30/11/2016 - 23:32
Ενδιαφέρον. Πόσο σου βγήκε με τα μεταφορικά; Και σε πόσες μέρες σου ήρθε;http://earskinz.com
ίσως το καλύτερο γκάτζετ για να μετατρέψεις τα stock ακουστικά του iphone σε sport headset.
Έτσι και αλλιώς ο ήχος τους είναι αρκετά καλός, το κακό είναι ότι μου φεύγανε απ' τα αυτιά.
πήρα ένα σετάκι buds σιλικόνης και ξεμπέρδεψα.
το μόνο κακό είναι ότι έχει πρηστεί λίγο το ακουστικό και μπορεί να γίνει ενοχλητικό στο αυτί, αλλά γλύτωσα και 120€ που σκεφτόμουν να πάω να ξαναπάρω τα bose.
Δημοσίευση 30/11/2016 - 23:47
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες