Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Καταφέρατε να πάρετε iPhone 3GS;

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
29 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: Καταφέρατε να πάρετε iPhone 3GS; (66 μέλη έχουν ψηφίσει)

Καταφέρατε να πάρετε iPhone 3GS; Αν ναι πώς;

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε

#1   harishadji

harishadji

iPH newbie

• 64 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/08/2009 - 17:35

Εφτιαξα ένα μικρό poll για το θέμα που συζητάμε εδώ και μια βδομάδα σχεδόν... :) Έριξα και την πρώτη ψηφο!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/08/2009 - 17:40

Εμενα που βρηκε ο θειος μου και θα το παρει αυριο πρωι επειδη εκλειναν σημερα και θα πρεπει να περιμενω πολυ λιγες μερες για να το στειλει Κυπρο, τι ψηφιζω?

Edit: Να βαλω πηρα σημερα, μιας και σημερα το βρηκα απλα θα εκλειναν σε 5 λεπτα και δεν πηγε να το παρει και το κρατησαν για αυριο το πρωι που θα παει στις 10?

Τελευταία επεξεργασία από: ApoelAndreas, 03/08/2009 - 17:44

#3   Meowth

Meowth

iPH newbie

• 81 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 18:15

Μ' αρέσει που καναμε και προκράτηση και... ακομη περιμενουμε.... καλο Σεπτέμβρη μας βλέπω...

#4   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 03/08/2009 - 18:17

Και εγώ σήμερα βρήκα (επιτέλους) από Oteshop :P

#5   Nikos77

Nikos77

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 03/08/2009 - 21:08

Εγω εψαξα την Παρασκευη αλλα, δεν καταφερα να βρω. Τσαντιστηκα και εχω σταματησει να ασχολουμε. Όταν θα μπορεσω να παω σε ενα μαγαζι να πληρωσω και απλα να το παρω τοτε ναι. 'Αντε γιατι καλο χρυσο αλλα πολυ αξια δωσαμε. Ενταξει μια καλη συσκευη ειναι που γουσταρω να αποκτησω αλλα δεν θα φρικαρω κιολας. Δεν θα μπω στο τριπακι του μαρκετινκ που εχουν φτιαξει για να αυξηθει η ζητηση και ουτε θα ασχοληθω με το ποιος φταιει. Αν φταιει η apple ή η vodafone κλπ ή το τι μου ειπε ο μπατσανακης του θειου του γειτονα του ξαδερφου της γιαγιας μου που δουλευει καθαριστρια σε ενα καταστημα στην Ανω Ραχουλα. Στο κατω κατω 700€ θα δωσω. Δεν θα μου το δωσουν και τσαμπα. Μονο δελτιο δεν εβγαλαν οπως στην κατοχη για να παρεις ενα καρβελι ψωμι. Εζησα και χωρις αυτο 32 χρονια τωρα. Ασε που με ολα που εχω διαβασει εδω εχουν πεταξει χαλια συσκευες για αρχη οπως ας πουμε τις ντεμο. Φεεεεετα λοιπον οπως λεει και η διαφημιση. Και ολο αυτο το κλιμα το οτι το πηρα απ τους πρωτους?? Αλλο κουλο κι αυτο. Ε, και?? Κερδισες κατι παραπανω? Ελεος πια. Αυτο ειναι τελειως μιζερια και οχι ιδανικο. Και για οσους μπορει να με χαρακτηρισουν δεν ειμαι ουτε κομμουνιστης, ουτε ιδεολογος, ουτε εναλλακτικος κλπ (δεν εννοω οτι ειναι κατι αρνητικο βεβαια να εισαι κατι απο αυτο) ενας καπηταλιστης του κερατα ειμαι και υλιστης οσο δεν παει αλλα οχι οπως θελουν οι αλλοι αλλα οπως εγω γουσταρω. Αυτα!!

#6   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 21:21

Αν ηθελες απλα να πας και να το παρεις σκετη συσκευη επρεπε να μιλησεις με Γερμανο και Oteshop. Αν τωρα εσυ περιμενες οτι απο την πρωτη μερα θα το βρεις ετσι απλα και ωραια τι να σου πω. Αν θες να το παρεις Σεπτεμβρη κανεις δεν σου ειπε οχι...

#7   Nikos77

Nikos77

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 03/08/2009 - 21:31

Κι εγω Αντρεα ΑΠΛΑ πηγα να το παρω και πηγα σε ολα τα καταστηματα αλλα δεν το ειχαν. Και συγνωμη αλλα γιατι να μην μπορω να το παρω απ την πρωτη μερα? Απλη ερωτηση.

#8   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 21:42

Λογω της μεγαλης ζητησης, της καθυστερησης να ανακοινωσουν τιμες και προγραμματα και το οτι οπως ειδες τελικα δεν εφεραν πολλα, οποτε δεν ευθυνονται μονο τα καταστηματα και οι εταιριες... Οπως ηταν λογικο απο την στιγμη που ειχαν παραλαβει πολλες συσκευες κρατησαν τις περισσοετερς, αν οχι ολες για αυτους που εκανα προκρατηση..

#9   sevarton

sevarton

iPH Enthousiast

• 574 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 22:07

Είχα κάνει προκρατηση σε 2 καταστήματα vodafone αλλά ακόμα περιμένω να με ειδοποιήσουν :P
είδα και αποειδα παίρνω τηλ τον Γερμανό της γειτονιάς μου και μου λέει να σου δώσω 2 τηλ καταστημάτων που θα το έχουν σίγουρα; Μου δίνει του mall και του golden hall το 1 παρασκευή πρωί δεν είχε παραλάβει! Το άλλο είχε.λέω υπάρχει 32Αρι μαύρο;λέει έχει 1 τελευταίο και μου το κράτησε μέχρι το απόγευμα Παρασκευής που το πήρα σκέτη συσκευή χωρίς σύνδεση :)

#10   giwrgosd

giwrgosd

iPH Enthousiast

• 526 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 03/08/2009 - 23:22

Απο vodafone με ενημερωσαν οτι θα παραλάβουν Τρίτη ή Πεμπτη
Αλλα πολυ λιγα κομμάτια για παρα πολλες κρατήσεις

#11   diosak

diosak

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2009 - 23:29

εγω θα το περασω απο γερμανο χαλανδρι πεμπτη πρωι.
λετε να το εχει? θελω 16gb white.

#12   harishadji

harishadji

iPH newbie

• 64 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 04:06

Απ'οτι φαινεται οι προκρατησεις της vodafone de δούλεψαν για τους περισσότερους απο μας...

#13   redcell

redcell

iPH newbie

• 36 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 07:52

Πήγες και τους ειπες για συμβολαιο (και μαλιστα χονδρό) και σου ειπαν οχι ???
Για συμβόλαια αυτοί πουλάνε και τη μάνα τους... για να αρνηθούν, μάλλον είχαν όντως πρόβλημα.
Έμενα πάντως ποτέ, μα ποτέ, τα τελευταία 6 χρόνια δεν δέχθηκαν να μου πουλήσουν ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συσκευή χωρίς να κάνουν νύξη και να πιεσουν σε συμβόλαιο ή για φορητοτητα. Οσες προ-κρατήσεις και να έκανα, ΕΔΩΣΑ τόσες φόρες τηλ και ακόμα με παίρνουν... Έτυχε ??? μπορεί. τι να πω ???
Δεν καταλαβαίνουν οτι δεν ειανι όλοι οσοι μπαίνουν στα μαγαζιά του τεχνολογικά αναλφάβητοι για να κάνουν οτι θελουν αυτοι?!!.
Λέτε να εχω τέτοια φάτσα... χαχχαχα. τέλος πάντων.
μιλάω για καταστήματα ΑΘΗΝΑΣ. Το ιδιο γίνεται και στο πλαισιο, αν και πιο σπάνια.

#14   DSOdysseas

DSOdysseas

iPH Enthousiast

• 470 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 08:45

χαχαχαχαχαααα.. καλό! Ναι, 5-6 πήρα και δεν ξέρω τι να τα κάνω! χαχαχα..
Τέλος πάντων, δεν τρελαίνομαι κιόλας.. (ψέμμμμμαααα) έχω κάνει κρατήσεις σε όλα τα μαγαζιά και εταιρίες, την έχω πέσει σε πωλήτριες για να μου κρατήσουν μια συσκευή και περιμένω αποτελέσματα.. Ελπίζω (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αλλά τελικά πεθαίνει) ότι θα έχω νέα σήμερα.. από μια πωλήτρια που της έκανα τα γλυκά μάτια και μου είπε ότι θα μου κρατήσει μια... άρε που φτάσαμε... χαχαχααα (και είμαι και παντρεμένος! χαχααχα)

#15   killerlook

killerlook

iPH newbie

• 92 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2009 - 09:18

αμάν με αυτό το marketing της apple..."ακόμα στους δρόμους και ψάχνω"

Τελευταία επεξεργασία από: killerlook, 04/08/2009 - 09:18

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas