περίμενε να δείς πόσο θα κάνει σε 6 μήνεςΠαντως το galaxy 2 ειναι πραγματικα κορυφη αυτη τη στιγμη
iPhone 4S με 8MP κάμερα και ενσωματωμένη SIM
Δημοσίευση 31/05/2011 - 13:47
Ad
Δημοσίευση 31/05/2011 - 14:40
Δημοσίευση 31/05/2011 - 14:46
Ε και;;;περίμενε να δείς πόσο θα κάνει σε 6 μήνες
Δημοσίευση 31/05/2011 - 14:50
Αυτή δεν είναι η λογική σειρά των πραγμάτων;περίμενε να δείς πόσο θα κάνει σε 6 μήνες
Να αγοράζεις ένα γκάτζετ 600 ευρώ και σε έναν χρόνο να κάνει 300... Η λογική της Apple δεν στέκει, να πουλάει κάτι έναν χρόνο μετά όσο και όταν πρωτοπαρουσιάστηκε, ενώ πιο προηγμένες συσκευές να είναι πολύ φτηνότερες.
Μπορεί να βολεύει στην μεταπώληση, μιας και θα βρεις κάποιον να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο iPhone 4 πιο ακριβά από ένα καινούριο S2, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καθαρά κερδοσκοπική τακτική και εκμετάλλευση των φανατικών οπαδών της.
Δημοσίευση 31/05/2011 - 15:07
Αν νομίζεις ότι θα μονοπωλησεις έχεις μαύρα μεσάνυχτα.....
iPhone 4 Tapatalk
Δημοσίευση 31/05/2011 - 15:16
Εμένα σαν καταναλωτή με πειράζει να αγοράσω κάτι 700 και σε 3 μήνες να κάνει τα μισά λεφτά επίσης με βολεύει να μπορώ να πουλήσω σε καλή τιμή δες πόσο πουλιούντε τα 3gs για να καταλάβεις και πες μου άλλο κινητό 2 χρόνων να πιάνει τέτοιες τιμές.Αυτή δεν είναι η λογική σειρά των πραγμάτων;
Να αγοράζεις ένα γκάτζετ 600 ευρώ και σε έναν χρόνο να κάνει 300... Η λογική της Apple δεν στέκει, να πουλάει κάτι έναν χρόνο μετά όσο και όταν πρωτοπαρουσιάστηκε, ενώ πιο προηγμένες συσκευές να είναι πολύ φτηνότερες.
Μπορεί να βολεύει στην μεταπώληση, μιας και θα βρεις κάποιον να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο iPhone 4 πιο ακριβά από ένα καινούριο S2, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καθαρά κερδοσκοπική τακτική και εκμετάλλευση των φανατικών οπαδών της.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 31/05/2011 - 15:30
μα η apple δεν πουλάει μόνο τη συσκευή αλλά όλο το πακέτο στο οποίο έχει επενδύσει (appstore, itunes κτλ)Αυτή δεν είναι η λογική σειρά των πραγμάτων;
Η samsung απο την άλλη πως ζητάει 600ευρώ με μηδέν επένδυση? (οκ επενδύει σε έναν.. launcher μουαχαχα). Είναι αυτό λογικό?
Με συγχωρείς αλλά το να μπορώ να πουλήσω το 4άρι μου 9μήνες μετά 400 ευρώ το βρίσκω super σε σχέση με ένα HTC7trophy (παρόμοιων χαρακτηριστικών) που θα το είχα πάρει κοντά στα χριστούγεννα 500ευρώ, και αυτή τη στιγμή θα το πούλαγα... 50 ευρώ! Ολοκαινούριο έχει 200!
Δημοσίευση 31/05/2011 - 15:33
Η τεχνολογία τρέχει, οι επιδόσεις αυξάνονται και οι τιμές πέφτουν. Αυτός είναι ο κανόνας.Εμένα σαν καταναλωτή με πειράζει να αγοράσω κάτι 700 και σε 3 μήνες να κάνει τα μισά λεφτά επίσης με βολεύει να μπορώ να πουλήσω σε καλή τιμή δες πόσο πουλιούντε τα 3gs για να καταλάβεις και πες μου άλλο κινητό 2 χρόνων να πιάνει τέτοιες τιμές.
Αντικειμενικά, μόνο αν θέλεις 3GS επειδή έχει το μήλο επάνω μπορείς να δώσεις τόσα λεφτά, με τον ανταγωνισμό να τρέχει.
Η νοοτροπία αυτή βολεύει πολλούς. Και δεν στο κρύβω ότι πήρα iPhone 4 επειδή γνώριζα πως αν (όταν) με απογοητεύσει, θα μπορέσω να το δώσω πολύ εύκολα και χωρίς διαφορά να πάρω μια άλλη συσκευή.
Δημοσίευση 31/05/2011 - 16:13
Δημοσίευση 31/05/2011 - 16:26
Εμένα σαν καταναλωτή με πειράζει να αγοράσω κάτι 700 και σε 3 μήνες να κάνει τα μισά λεφτά επίσης με βολεύει να μπορώ να πουλήσω σε καλή τιμή δες πόσο πουλιούντε τα 3gs για να καταλάβεις και πες μου άλλο κινητό 2 χρόνων να πιάνει τέτοιες τιμές.
Εχεις δικιο απο την στιγμη που τελικα αγορασες την συσκευη τοτε που ηταν καινουρια.Τωρα πια ομως για να δωσεις 550 ευρω να παρεις το 3GS αντι για το Galaxy S 2 πρεπει να εισαι το λιγοτερο βλακας(χωρις παρεξηγηση),ακομα κι αν σε 3 μηνες το SGS 2 κανει 300 ευρω καινουριο.
Δημοσίευση 31/05/2011 - 16:39
1ον) 4.3 είναι αρκετά μεγάλη δεν βολεύει για κινητό, υπάρχουν και τα pads. Θα ήθελα και εγω μεγαλύτερη οθόνη αλλά μέχρι 4´´ το πολύ.Δείτε πρώτη την οθόνη του s2 κ μετά πείτε
2ον) απο μόνο του δεν είναι λόγος για να αποκλεισεις όλα τα υπόλοιπα
Αν είχε κανά iOS/AppStore το ξανασυζητουσαμε
2ον) καλό το smgs2 αλλά έχει και αυτο αρκετά προβλήματα (εκτός του ότι έχει android) .
Αυτονομία σε χρήση έχει κανά 4ωρο. Και μόλις πιάσουν οι ζέστες δεν θα κολλάει απο υπερθεμανση που λέει ο λόγος. Να μην μιλήσουμε για το κακό wifi του. Αστο λίγο να περπατήσει και βλέπεις μετά.
Δημοσίευση 31/05/2011 - 16:41
Δημοσίευση 31/05/2011 - 16:47
Σίγουρα δε θα πάρω το 3gs καινούργιο τώρα και αν πρέπει να συγκρίνουμε το sgs2 θα το κάνουμε με το iPhone 5 όμως εμένα που αλάζω τηλέφωνο κάθε 2 χρόνια με βολεύει να μπορώ να πουλήσω το παλιό μου σε καλή τιμή και αυτός που θα το πάρει δε θα νιώθει βλάκας αυτό ενούσα.Εχεις δικιο απο την στιγμη που τελικα αγορασες την συσκευη τοτε που ηταν καινουρια.Τωρα πια ομως για να δωσεις 550 ευρω να παρεις το 3GS αντι για το Galaxy S 2 πρεπει να εισαι το λιγοτερο βλακας(χωρις παρεξηγηση),ακομα κι αν σε 3 μηνες το SGS 2 κανει 300 ευρω καινουριο.
Δημοσίευση 31/05/2011 - 16:48
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες