Το JailbreakMe.com επιστρέφει...?
Δημοσίευση 24/06/2011 - 14:24
Ad
Δημοσίευση 24/06/2011 - 14:27
Δημοσίευση 24/06/2011 - 14:38
Δημοσίευση 24/06/2011 - 14:45
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgeSohos, 24/06/2011 - 14:48
Δημοσίευση 24/06/2011 - 14:48
Δημοσίευση 24/06/2011 - 14:50
υπάρχει επίσης περίπτωση αν βγει για 4.3.3 να βγάλουν 4.3.4 που να κλείνει τις τρύπες και να μην μπορώ να πάω στη σωστή έκδοση για jb;
Δημοσίευση 24/06/2011 - 14:54
Γουρλωσε τα ματια σου οπως εγω και τσουπΒοήθησε με να το δω και εγώ
Δημοσίευση 24/06/2011 - 14:54
εγώ το έχω σε 4.3.1 (ipad2)... να έχω κάνει από πριν update σε 4.3.3, υπάρχει περίπτωση ποτέ να βγει για έκδοση προηγούμενη της τρέχουσας.
υπάρχει επίσης περίπτωση αν βγει για 4.3.3 να βγάλουν 4.3.4 που να κλείνει τις τρύπες και να μην μπορώ να πάω στη σωστή έκδοση για jb;
εδω κολαει το, ακομα δεν τον ειδαμε, γιαννη τονε βγαλαμε.!
Τελευταία επεξεργασία από: comex, 24/06/2011 - 14:54
Δημοσίευση 24/06/2011 - 15:46
Δημοσίευση 24/06/2011 - 16:15
λιγο αν θα δεις αυτα που γραφει ο comex στο twitter, δεν θελει και πολυ μυαλο να καταλαβετε, οτι ο τυπος δουλευει ολον τον κοσμο ψιλο γαζι.! και πολλοι απο εσας, καθεστε και τον παρακαλατε στην ουσια, μεσω twitter. σιγα να μην κατσω να παρακαλεσω το μπαστα...ο, που μας δουλευει κιολας. τσαμπα περιμενετε και θα το δειτε. ετσι γουσταρει αυτος. να σας εχει στο περιμενε και να τουιταρουν ολοι για παρτη του. ηδονιζεται με αυτο.
Συμφωνω απολυτος αλλα τι αλλο μπορουμε να κανουμε βρειτε μου εναν να εχει ετοιμο και αμα εχει ντονεητ να το κανω για να παρω......χωρις να περιμενω των μα.....κα
Δημοσίευση 24/06/2011 - 16:17
Φιλικα
Αγγελος
Υγ : αν πληρωνες για να απολαμβανεις αυτην την υπηρεσια θα ημουν με το μερος σου ... Ειναι μεσα στ παιχνιδι να δημιουργει ντορο γυρω απο κατι τοσοωπεριζητητο .. Και ο μονος τροπος ειναι αυτος ..
Δημοσίευση 24/06/2011 - 16:24
γενικής φύσης ήταν η ερώτηση... anyway η απάντησή σου ήταν πολύ χρήσιμη ... όπως αυτή εδώεδω κολαει το, ακομα δεν τον ειδαμε, γιαννη τονε βγαλαμε.!
Δημοσίευση 24/06/2011 - 16:24
αυτο που δεν λετε να καταλαβετε ολοι ειναι πως προκειται για εφηβους που εχουν και ζωη περα απο το jailbreak...απο κει και περα σας ειπε κανεις εκει που το αγορασατε οτι συνοδευεται απο jb και δεν εγινε?το παλικαρακι αυτο καταφερε και το εσπασε remote απο 2500χμ αποσταση αλλα ας οψεται η φαγουρα μεταξυ των ομαδων και το exploit εφτασε στην apple.οσο για το αν ηδονιζεται η οχι με το twitter εχω απλα να πω οτι ολοι ΕΜΕΙΣ τρεξαμε να τον κανουμε follow και 2ον υπαρχουν πολλα παραδειγματα εδω μεσα που ηδονιζονται με ενα απλο +1 σε ενα post....οποτε για ολους εσας που τρεξατε να αγορασετε μια συσκευη που δεν σας καλυπτει ως εχει απλα πουληστε την και σταματηστε να βριζετε γιατι διαβαζουν και παιδια ή καντε το κεφαλι σας τετραγωνο απο γνωσεις να τα σπατε μονοι σας.λιγο αν θα δεις αυτα που γραφει ο comex στο twitter, δεν θελει και πολυ μυαλο να καταλαβετε, οτι ο τυπος δουλευει ολον τον κοσμο ψιλο γαζι.! και πολλοι απο εσας, καθεστε και τον παρακαλατε στην ουσια, μεσω twitter. σιγα να μην κατσω να παρακαλεσω το μπαστα...ο, που μας δουλευει κιολας. τσαμπα περιμενετε και θα το δειτε. ετσι γουσταρει αυτος. να σας εχει στο περιμενε και να τουιταρουν ολοι για παρτη του. ηδονιζεται με αυτο.
Φιλικοτατα
Δημοσίευση 24/06/2011 - 16:32
Δημοσίευση 24/06/2011 - 17:04
αυτο που δεν λετε να καταλαβετε ολοι ειναι πως προκειται για εφηβους που εχουν και ζωη περα απο το jailbreak...απο κει και περα σας ειπε κανεις εκει που το αγορασατε οτι συνοδευεται απο jb και δεν εγινε?το παλικαρακι αυτο καταφερε και το εσπασε remote απο 2500χμ αποσταση αλλα ας οψεται η φαγουρα μεταξυ των ομαδων και το exploit εφτασε στην apple.οσο για το αν ηδονιζεται η οχι με το twitter εχω απλα να πω οτι ολοι ΕΜΕΙΣ τρεξαμε να τον κανουμε follow και 2ον υπαρχουν πολλα παραδειγματα εδω μεσα που ηδονιζονται με ενα απλο +1 σε ενα post....οποτε για ολους εσας που τρεξατε να αγορασετε μια συσκευη που δεν σας καλυπτει ως εχει απλα πουληστε την και σταματηστε να βριζετε γιατι διαβαζουν και παιδια ή καντε το κεφαλι σας τετραγωνο απο γνωσεις να τα σπατε μονοι σας.
Φιλικοτατα
δεν υπηρχε με το ipad συνοδευτικο για jb, αλλα να εισαι σιγουρος οτι οι πωλησεις δεν θα ειχαν καμια σχεση, αν δεν υπηρχε το jb.! οποτε στην ουσια η σιγουρια του jb tool, σε οποια χρονικη στιγμη και αν βγει, σαν συνοδευτικο ειναι.
το οτι ειναι εφηβοι, η το οτι δεν ειναι υποχρεωμενοι να το βγαλουν, δεν διαφωνω. διαφωνω με την κοροιδια.. και καποιος φιλος πιο πανω ειπε οτι το παιρνουμε και τσαμπα, το jb. ας το εκαναν με καποιον τροπο τοτε επινπληρωμη. δεν θα ειχα προβλμα να πληρωσω για τον κοπο καποιου.!
για το βρισιμο που αναφερεις, δεν σχολιαζω. αν θεωρεις βρισιμο πλεον στην ελλαδα του σημερα το μαλακα, μαλλον κοροιδευομαστε μονοι μας. η τουλαχιστον ειμαστε υπερβολικοι.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες