Κάτσε εκεί που είσαι φίλε μου, μα καλά είναι. Αν έχεις γιατρούς που δουλεύουν και δίνουν και σε σένα δουλειά, αξιοπρεπέστατα μπορείς να ζήσεις. Δεν ξέρω από που είσαι, και τι τιμές χρεώνεται για τη δουλειά σας εκεί, αλλά εδώ μας έχουν ξεκάνει οι συνάδελφοί σου. 85 ευρουλάκια ζητάνε για μια μεταλλοκεραμική στεφάνη, και να μην πιάσω τα ολοκεραμικά. 120 ακατέβατα θέλουν. Το όνειρο έχει πετάξει πλέον για πολλούς από εμάς....εγω οδοντοτεχνιτης τελειωσα και διαβασω μπας και περασω οδοντιατρικη και για αργοτερα βλεπουμε
(σε οποιον σκεφτεται να παει οδοντοτεχνικη..να μην παει ποτε ....δεν λεω εχει λεφτα καλα αλλα οι πακιστανοι δουλευουν πολυ καλυτερα...το να δουλευεις 12 και 14 και να τροχιζεις μεταλλα και να τα εισπνεεις ειναι οτι χειροτερο)
Τι επαγγέλεσθε;
Δημοσίευση 07/07/2011 - 00:00
Ad
Δημοσίευση 07/07/2011 - 00:16
Και εγώ Οδοντίατρος είμαι , αλλά έχω αντίθετη άποψη , πιστεύω ότι καλύτερα να συνεχίσει Οδοντιατρική ο φίλος μας ,είναι πολύ καλύτερα από οδοντοτεχνικη. Με αυτά που βλέπω με τίποτα δεν θα ήθελα να ήμουν Οδοντοτεχνίτης. Το επάγγελμα αυτό είναι στην φθίνουσα του , και έχει πολύ κακές συνθηκες εργασίαςΚάτσε εκεί που είσαι φίλε μου, μα καλά είναι. Αν έχεις γιατρούς που δουλεύουν και δίνουν και σε σένα δουλειά, αξιοπρεπέστατα μπορείς να ζήσεις. Δεν ξέρω από που είσαι, και τι τιμές χρεώνεται για τη δουλειά σας εκεί, αλλά εδώ μας έχουν ξεκάνει οι συνάδελφοί σου. 85 ευρουλάκια ζητάνε για μια μεταλλοκεραμική στεφάνη, και να μην πιάσω τα ολοκεραμικά. 120 ακατέβατα θέλουν. Το όνειρο έχει πετάξει πλέον για πολλούς από εμάς....
Δημοσίευση 07/07/2011 - 00:40
Όντως Αρχιτεκτονική και ξερό ψωμί!Όνομα και πράμα είσαι
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Δημοσίευση 07/07/2011 - 00:46
Σερβιτορος σε ελληνικο εστιατορειο στην ολλανδια!!! Www.irodion.nl
Εχω σπουδασει λογιστικα αλλα με τραβηξαν οι ξανθιες τουριστριουλες σε μαλλια χερσοννησο κρητης οποτε εγινα barman σε ξενοδοχεια μπαρακια ,
Τα τελευταια 3 χρονια μονο σερβιτορος ποια και οχι μπαρμαν καθος η νυχτα κρυβει πολλα και η γυναικα μου εχει βαρυ τσοκαρο
Περα απο την πλακα , ειμαι ολλανδια 3 χρονια παντρεμενος και εχουμε και μια κορουλα! Σκεφτομασταν να κατεβουμε κρητη μονιμα αλλα με την κριση ισως κατσουμε λιγοα ακομα εδω..ετων 28 παρακαλω! Περασαν τα χρονια
Άμα έχεις σπίτι και δουλειά μείνει εκεί! Θα μας επισκέφτεσαι τουρίστας και θα είσαι σα βασιλιάς! Έχω μεγαλώσει στο Βέλγιο και γυρίσει όλη την Ευρώπη και η σύγκριση με Ελλάδα παράγει τραγικά αποτελέσματα! Τώρα είμαι φοιτητής στην ΑΣΟΕΕ (τμήμα Δ.Ε.Ο.Σ.) και έχω και δεύτερο πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με έμφαση στο Project Management και δε με βλέπω να μένω για πολύ ακόμα εδώ. Θα τελειώσω με τα προπτυχιακά, θα πάω και διακοπές στις κατασκηνώσεις της Αεροπορίας (!) και ουστ!!! ;-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: Feregorn, 07/07/2011 - 00:47
Δημοσίευση 07/07/2011 - 00:50
3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 , AirPods 1,2
Δημοσίευση 07/07/2011 - 01:03
Δημοσίευση 07/07/2011 - 01:43
For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted.
Δημοσίευση 07/07/2011 - 03:01
Δημοσίευση 07/07/2011 - 06:39
Και εγώ Οδοντίατρος είμαι , αλλά έχω αντίθετη άποψη , πιστεύω ότι καλύτερα να συνεχίσει Οδοντιατρική ο φίλος μας ,είναι πολύ καλύτερα από οδοντοτεχνικη. Με αυτά που βλέπω με τίποτα δεν θα ήθελα να ήμουν Οδοντοτεχνίτης. Το επάγγελμα αυτό είναι στην φθίνουσα του , και έχει πολύ κακές συνθηκες εργασίας
καλημερα φιλε μου!δν θα το ελεγα ο θειος μου ειναι οδοντοτεχνητης στο αγρινιο πολλα χρονια!χωρις αυτους δν!αν και πολλα πραγματα τα κανουν και τα μηχανηματα!οπως φουρνος προσελανης ειδικος κοπτικα εργαλια ακριβιας με λειζερ οπως της zeizer αν θυμαμαι καλα!δν θα ελεγα σε καμια περιπτωση οτι ειναι στην φθηνουσα πορια του!και νομιζω οσο και καλος να ειναι ενας οδοντιατροσ αμα δν τραβαει ο οδοντοτεχνιτης δν!αλλα και το αντιθετο!αμα δν τραβαει ο οδοντοντιατροσ και τραβαει ο τεχνητης τοτε κανει καλο για τον οδοντιατρο...κανει ονομα!γιατι καλως η κακος οι οδοντιατροι φαινονται!οχι ο τεχνητης!πχ. που εκανες εμφυτευματα σε αυτον τον οδοντιατρο!ετσι οπως γινεται και στην μουσικη..ολοι λενε πχ ρεμο πλουταρχο κ αλλα αλλα κανενας δν λεει για τους μουσικους πισω που παιζουν διαρκος και εχουν κανει πολυετες σπουδες!
Δημοσίευση 15/08/2011 - 15:58
φεβρουαριο λογικα φανταρος...
Δημοσίευση 15/08/2011 - 16:17
Δημοσίευση 15/08/2011 - 16:18
Δημοσίευση 15/08/2011 - 16:21
Έχει καλα λεφτά;εγω ειμαι ζιγκολο
Δημοσίευση 15/08/2011 - 16:24
www.mmcreativegroup.daportfolio.com
Δημοσίευση 15/08/2011 - 16:25
ναι ναι χαχαχαχα τι νομιζεις iphone laptop klpa klpa απο που τα αγορασΑ?νανε καλα οι γριεςΈχει καλα λεφτά;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες