Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Τι επαγγέλεσθε;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
395 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: Τι επαγγέλεσθε; (483 μέλη έχουν ψηφίσει)

Ποιο ειναι το επαγγελμα σας

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#241   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6775 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 17/09/2011 - 08:44

Proud owner of The iStore.gr!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   giannhspatra

giannhspatra

iPH Enthousiast

• 384 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2011 - 08:50

Πολιτικός Μηχανικός :)

#243   nezoski

nezoski

iPH User

• 134 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:nezoski

Δημοσίευση 17/09/2011 - 09:26

τεχνικος συστηματων ασφαλειας!

#244   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2011 - 09:39

Δουλεύω στην IBM ISC (international service center) Slovakia στην θέση customer fulfillment και υποστηρίζω Έλληνες business partners!

#245   eytyxhs

eytyxhs

iPH Addict

• 688 μηνύματα
  • Twitter:@Eytyxhs
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:eytyxhs

Δημοσίευση 17/09/2011 - 09:46

Δουλεύω στην IBM ISC (international service center) Slovakia στην θέση customer fulfillment και υποστηρίζω Έλληνες business partners!

Μπράβο! ;) Πόσα πέρνεις? :P :P :P

#246   KostasSTi

KostasSTi

iPH Enthousiast

• 449 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:KostasSTi

Δημοσίευση 17/09/2011 - 10:10

[offtopic] Αυτό το κέντρο, δεν ήταν στο Montpellier της Γαλλίας απέναντι από το κτήριο της DELL; [/offtopic]

#247   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2011 - 10:16

Αυτο είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο και δεν δύναται να το αναφαιρω αλλα θα σου πω το εξής... Το ποσά παίρνει ο καθένας έχει να κάνει με τον τροπο ζωής του και τις ανάγκες του! Δεν έχω υποχρεώσεις, ούτε παιδιά για την ώρα, δεν κάνω την τρελή ζωή και για την ώρα το μισό του μισθού μου μπαίνει στην άκρη. Για τα Ελληνικά δεδομένα δεν παίρνω πολλα! Εδω όμως που οι τιμες σε όλα τα αγαθά είναι 40% κάτω απο την Ελλάδα είναι αρκετά! Όταν η βενζίνη έχει 1,36 και δεν υπάρχουν τέλη κυκλοφορίας κάθε χρόνο, όταν πας σούπερ μαρκετ και γεμιζεις καρότσι με είδη πρώτης ανάγκης με 20€ και το ΦΠΑ σου είναι ακόμα 20% βγαίνεις άνετα!

Απο την άλλη οι νόμοι εδω πραγματικά ισχύουν και ακολουθούνται απο όλους! Αν καπνισεις σε στάση λεοφορειου 30€ αν πιεις έστω και μια μπύρα και οδηγησεις σου παίρνουν το δίπλωμα με την μια, απογορευεται να μην έχεις ασφάλεια ακόμα και αν είσαι άνεργος (την πληρώνεις απο την τσέπη σου 50€ το μήνα και αν δεν έχεις την πληρώνει το κράτος αλλα πραγματικά πρέπει να αποδείξεις ότι δεν έχεις), το επίδομα ενέργειας είναι 150€ και δεν υπάρχει διαχωρισμός στο ΦΠΑ είναι 20% σε όλα τα προϊόντα και ο τρόπος ζωής είναι κατώτερος απο τον δικο μας πιο λιτοδιαιτος και όχι τόσο ανεμελος!

Χωρίς να θέλω να θηχτει κάποιος, και εγω Έλληνας είμαι, κάποια πράγματα στην Ελλάδα πρέπει να αλλάξουν! Όλοι φωνάζουν να πέσουν οι τιμες, να ανέβουν οι μισθοί να τους προστατεύουν οι νόμοι χωρίς παραθυράκια που μπαζουν απο παντού και φυσικά έχουν, έχετε, έχουμε δίκαιο! Όμως ας αναρωτηθούμε όλοι μας, αν γίνουν όλα αυτα, όπως θα προστατεύουν εμάς οι νόμοι θα προστατεύουν και τους άλλους! Όταν θα βγούμε να πιούμε, ένας απο την παρέα θα πιει κοκα κολα και θα οδηγήσει μετα και δεν θα τον πούμε ξενερωτο! Στην Ελλάδα είχα φίλους και κάθε μέρα πηγαίναμε για καφέ ενω εδω ο κόσμος βγαίνει μια φορα την εβδομάδα και αν!

Φωνάζουμε να αλλάξουν τα πράγματα αλλα ίσως αυτο αλλάξει τον τροπο ζωής μας και ίσως κάποιοι να μην είναι έτοιμοι ακόμα!

Τέρμα το offtopic συγνώμη για την παρένθεση και δεν θα ήθελα να θηξω κανέναν! Ούτε έξυπνος θέλω να το παίξω ούτε μάγκας. Λέω την άποψη μου κάποιοι μπορει να συμφωνούν ενω κάποιοι άλλοι όχι. Συγνώμη και πάλι!

#248   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2011 - 10:18

[offtopic] Αυτό το κέντρο, δεν ήταν στο Montpellier της Γαλλίας απέναντι από το κτήριο της DELL; [/offtopic]

Ναι ναι η IBM έχει 5 κέντρα στον κόσμο. Αυτο που δουλεύω εγω είναι μόλις 5 χρόνων!

#249   bluestorm

bluestorm

iPH newbie

• 50 μηνύματα
  • Twitter:@bluestormgr
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:bluestormgr

Δημοσίευση 17/09/2011 - 10:18

Οδηγος λεωφορείου

#250   sixtypounder

sixtypounder

iPH Enthousiast

• 589 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:sixtypounder

Δημοσίευση 17/09/2011 - 10:21

νεκροθαύτης , aka κορακι! χαχα ,

οχι νταξει περα απ τη πλακα, τωρα εχω κανει αιτηση για τον ο.τ.ε.κ. ,τωρα πιστευω να μπω !

#251   johnjk

johnjk

iPH User

• 183 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2011 - 10:22

Εγω Β λυκείου πάω! :P

#252   koskon

koskon

iPH Member

• 208 μηνύματα
  • Twitter:@koskon16
  • GameCenter:koskon

Δημοσίευση 17/09/2011 - 10:43

Εδώ και 13 χρόνια σε Εταιρία Συστημάτων Ασφαλείας, Αυτοματισμών BMS, Πυροσβεστικών Μέσων κ.α Τα τελευταία 8 χρόνια είμαι υπεύθυνος στο κατάστημα της περιοχής μου.

#253   martini

martini

iPH Member

• 273 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:mart!ni

Δημοσίευση 17/09/2011 - 10:55

Εγώ ΤΕΙ Πειραιά, Ηλεκτρονικών Υπολογιστικων Συστημάτων.

#254   tamis

tamis

iPH newbie

• 92 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2011 - 11:00

ERP Dev & Consultant στον τομέα των οικονομικών σε εταιρεία πληροφορικής με ειδίκευση στον κλάδο των μεταφορών.
Δικιά μου εταιρεία με αντικείμενο τον τουρισμό στο εξωτερικό, κυρίως Άλπεις.

ωραια εσενα δηλαδη θα ρωτησω το καλοκαιρι για το που να παω που να μεινω τι να δω οταν παω με την μηχανη μου :) ;)

#255   nik924

nik924

iPH Member

• 307 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 17/09/2011 - 11:13

Έχω σπουδάσει μουσική και τα τελευταία 11 χρόνια έχω Bar στην Λευκάδα

Ad

Ad

Team