Μόνο με κρατημένα τα shsh γίνεται αυτό...με λίγα λόγια ειναι τελειωμένο το θέμα, ? δεν μπορω να κάνω downgrade με τη καμία; του gregog7 ισχυει να το ψάξω; (χωρις παρεξήγηση gregog απλα ψάχνω για επηβεβαιωση)
δεν ήσουν j/b στην 4.3.2?
Δημοσίευση 16/07/2011 - 14:14
Μόνο με κρατημένα τα shsh γίνεται αυτό...με λίγα λόγια ειναι τελειωμένο το θέμα, ? δεν μπορω να κάνω downgrade με τη καμία; του gregog7 ισχυει να το ψάξω; (χωρις παρεξήγηση gregog απλα ψάχνω για επηβεβαιωση)
Δημοσίευση 16/07/2011 - 14:18
Δημοσίευση 16/07/2011 - 14:29
Ήταν πλέον αργά,δεν πειράζει,κάνε tethered,πρόσεχε μη μένεις από μπαταρία και υπομονή μέχρι το untethered.οχι δεν ειχα jb στην 4.3.2 και το tiny umbrella το χρησημοποιησα αφου μου έβγαλε το error ,μαλλον εφταιγε και ο οδηγός που είδα γιατι δεν έλεγε κατι για τα shsh :/ dante gia to tethered έχεις link ,μπορεί και να συμβιβαστώ αλλα είμαι ανοικτος σε προτάσεις ,διότι αν δεν αξίζει και καλύτερα να περιμένω για τo untethered να μην το κάνω
Δημοσίευση 16/07/2011 - 14:33
Δημοσίευση 16/07/2011 - 14:39
φιλε εγω αν ειχα iphone θα το δοκίμαζα, δεν εχεις να χασεις κατι μετα αν παει κατι στραβα κανεις restore Α και απο οτι ξερω που το εψαξα γίνεταιβασικα κοιτα , οι τυποι που εχουν το post δεν είναι και πολυ εσιοδοξοι, τωρα μαλλον και εγώ θα περιμένω untethered γιατι δεν καιγομε κιολλας. τώρα χμμ υπομονή τι να κάνουμε ευχαριστώ παντως όλους σας και για το support και για τις γρηγορες απαντήσεις, το εκτιμώ πραγματικα
Τελευταία επεξεργασία από: fasman, 16/07/2011 - 14:44
Δημοσίευση 16/07/2011 - 16:08
καλα κανεις απ την στιγμη που δεν βγηκε επισημη ανακοινωση αστο...αν εισαι τολμηρος παντως καντο...βασικα κοιτα , οι τυποι που εχουν το post δεν είναι και πολυ εσιοδοξοι, τωρα μαλλον και εγώ θα περιμένω untethered γιατι δεν καιγομε κιολλας. τώρα χμμ υπομονή τι να κάνουμε ευχαριστώ παντως όλους σας και για το support και για τις γρηγορες απαντήσεις, το εκτιμώ πραγματικα
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες