Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Mac OS X Lion Σήμερα !

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
363 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   aswtos

aswtos

iPH Enthousiast

• 353 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 21/07/2011 - 03:02

Ουτε το Lion υποστηριζει Ελληνικη γλωασσα???

οταν λες οτι δεν υποστηριζει ελληνικη γλωσσα τι εννοεις ακριβως????

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1699 μηνύματα

Δημοσίευση 21/07/2011 - 03:09

εννοω να ειναι στα Ελληνικα, επισημα μεταφρασμενο απο την apple, ετσι ειχα ακουσει τουλαχιστον οτι θα ηταν...

#168   lyberis

lyberis

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα
  • Twitter:@lyberis1979
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:iBrobdignagian

Δημοσίευση 21/07/2011 - 03:12

εννοω να ειναι στα Ελληνικα, επισημα μεταφρασμενο απο την apple, ετσι ειχα ακουσει τουλαχιστον οτι θα ηταν...

Mπαάάάάάά εδώ δεν βγάλανε για την 10.6.7. πόσο μάλλον για τα LION που είναι λογισμικό ΩΡΩΝ

#169   iGiorgis

iGiorgis

iPH Contributor

• 965 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 21/07/2011 - 03:13

Mπαάάάάάά εδώ δεν βγάλανε για την 10.6.7. πόσο μάλλον για τα LION που είναι λογισμικό ΩΡΩΝ

καλως τον.το εβαλες το λιονταγιιιι?

#170   lyberis

lyberis

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 21/07/2011 - 03:17

καλως τον.το εβαλες το λιονταγιιιι?

Λιοντάγγγγγγι....όχι ακόμα είμαστε ρετιρέ και περιμένουνε τους ΣΕΡΒΕΡΣ να ηρεμήσουν "Με ένα καφάσι μπυρόνια ΚΑΙΖΕΡ" :lol: :lol:

#171   iGiorgis

iGiorgis

iPH Contributor

• 965 μηνύματα

Δημοσίευση 21/07/2011 - 03:20

Λιοντάγγγγγγι....όχι ακόμα είμαστε ρετιρέ και περιμένουνε τους ΣΕΡΒΕΡΣ να ηρεμήσουν "Με ένα καφάσι μπυρόνια ΚΑΙΖΕΡ" :lol: :lol:

καταλαβα.να σε ρωτηξω.εγω 8α πρεπει να το περασω ξανα απο την αρχη οταν θα ερθει η ωρα?δλδ ολα απο την αρχη οπως την προηγουμενη φορα?

#172   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 21/07/2011 - 03:22

δοκιμασε αυτο λουκα και πες μας αν γινετε :)edit: System Preferences --> Trackpad --> Scroll & Zoom --> Uncheck "Scroll Direction: natural"

Ευχαριστω Κυριακο, παρότι δεν είχα ακριβώς την ίδια εικόνα που μου δίνεις στο λινκ, ούτε έγραφε πουθενά ''When using gestures to scroll or navigate, move content in the direction of finger movement.'' πάραυτα το "Scroll Direction: natural" ήταν εκεί!! (και το ξετικαρισα εννοείται) ;-)

Δοκίμασε κάτι αν θέλεις τώρα δεν είμαι σε "θέση" να στο επιβεβαιώσω,αν έχεις ένα έστω και ενσύρματο mouse βάλτο πάνω και πήγαινε και ξετικαρισε το κουτάκι που λέει move content in the direction κλπ. Νομίζω ότι από εκεί και μετά στρώνουν όλα και στο track pad. Κάπου έχω δει και ένα προγραμματακι να παίζει αν ξαναπέσει στην αντίληψη μου θα στο ποσταρω.

thnx φίλε μου, αλλά τελικά ήταν ποιο απλό από ότι περίμενα!! (καμιά φορά χανόμαστε κατευθείαν σε περίπλοκα πράγματα, ενώ η λύση είναι μπροστά στην μύτη μας)! ;-)

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 21/07/2011 - 03:24

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#173   lyberis

lyberis

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 21/07/2011 - 03:23

καταλαβα.να σε ρωτηξω.εγω 8α πρεπει να το περασω ξανα απο την αρχη οταν θα ερθει η ωρα?δλδ ολα απο την αρχη οπως την προηγουμενη φορα?

όχι ρε, δεν χρειάζεται!!! θα κάνεις το update σου και θα εισαι ΚΥΡΙΟΣ 8)

#174   iGiorgis

iGiorgis

iPH Contributor

• 965 μηνύματα

Δημοσίευση 21/07/2011 - 03:24

όχι ρε, δεν χρειάζεται!!! θα κάνεις το update σου και θα εισαι ΚΥΡΙΟΣ 8)

μανγκας δλδ.thanks lyberis για αλλη μια φορα.

#175   d3vilmaycry

d3vilmaycry

iPH newbie

• 74 μηνύματα

Δημοσίευση 21/07/2011 - 03:40

Καλησπέρα παιδιά... θέλω να κάνω μια ερώτηση, εγω αυτη τι στιγμή κατεβάζω το lion, αν πω σε εναν φίλο μου το acc στο app store κ το κατεβάσει κ αυτος θα ξαναχρεωθώ???

#176   Retired

Retired

iPH Member

• 284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 21/07/2011 - 05:39

Φίλε μου το κανονικό είναι μια κόπια κάθε υπολογιστής, τώρα από εκεί και πέρα αν θέλεις του το γράφεις σε Dvd και του το δίνεις,η του λες τον λογαριασμό σου μπαίνει στο appstore και το κατεβάζει.

*Έτοιμος και εγώ επιτέλους με καθαρό install περασμένα τα περισσότερα βασικά προγράμματα και τα Update τους.

Για τα καλορίζικα θα σας κάνω ένα σπόντα-δωράκι . Το xCode 4.1 for lion το appstore το έχει δωρεάν δεν ξέρω αν θα είναι για πάντα.
Όποιος το χρειάζεται ας το κατεβάσει. > http://itunes.apple....448457090?mt=12

#177   Retired

Retired

iPH Member

• 284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 21/07/2011 - 09:52

Φίλε μου το κανονικό είναι μια κόπια κάθε υπολογιστής, τώρα από εκεί και πέρα αν θέλεις του το γράφεις σε Dvd και του το δίνεις,η του λες τον λογαριασμό σου μπαίνει στο appstore και το κατεβάζει.

*Έτοιμος και εγώ επιτέλους με καθαρό install περασμένα τα περισσότερα βασικά προγράμματα και τα Update τους.

Για τα καλορίζικα θα σας κάνω ένα σπόντα-δωράκι . Το xCode 4.1 for lion το appstore το έχει δωρεάν δεν ξέρω αν θα είναι για πάντα.
Όποιος το χρειάζεται ας το κατεβάσει. > http://itunes.apple....448457090?mt=12

Εδώ υπάρχει ένα Bugs, πρέπει να μπείτε στα login items και να διαγράψετε το ituneshelper αλλιώς στην εγκατάσταση θα σας βγάζει ότι το iTunes είναι ανοιχτό και θα κολλάει.

#178   @ndy

@ndy

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 21/07/2011 - 10:44

Πρώτη εντύπωση … Καλή! Δεν τρελάθηκα με τα μονόχρωμα εικονίδια στο side bar …(bliah!!!).
Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω (έως τώρα) είναι ότι δεν μπορώ να συνδεθώ με ένα NAS Ethernet σκληρό δίσκο. Ενώ τον κάνει mount μου λέει ότι δεν έχω πρόσβαση στους φακέλους … και δεν μπορώ με cmd+I να αλλάξω τα permission… ξέρει κανένας “τις πταιει” … ?

#179   tgnikit

tgnikit

iPH Contributor

• 1137 μηνύματα

Δημοσίευση 21/07/2011 - 11:06

Λές γι αυτό να μην έμπαινε στο Lacie μου?

#180   drmdtsap

drmdtsap

iPH User

• 165 μηνύματα
  • GameCenter:drmdtsap

Δημοσίευση 21/07/2011 - 11:23

και εγω επιβεβαιωνω πως σε macbook 13.3 white late 2008 intel core duo pro 2.4ghz ΑΠΛΑ ΠΕΤΑΕΙ!!!!! αυτο ειναι με τα apple. τα πληρωνεις αλλα τα κρατας καιρο και εισαι μια χαρα. εγω ειχα βαλει gm και ολα καλα με clean install. Update απο sl δε μου εκανε με τιποτα και σταματαγε η εγκατασταση με error.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες