Mac OS X Lion Σήμερα !
Δημοσίευση 21/07/2011 - 11:24
Ad
Δημοσίευση 21/07/2011 - 11:38
Δημοσίευση 21/07/2011 - 13:30
Δημοσίευση 21/07/2011 - 13:32
Μπορείς να κάνεις clean install με άλλα λόγια Καθαρή εγκατάσταση αλλά έχει νόημα να κάνεις όταν θέλεις να διαγράψεις εντελώς τις εφαρμογές σου από το λειτουργικό, και να το στήσεις εξ' αρχής. Και το upgrade στο Mac OS X καθαρή εγκατάσταση είναι, για το λειτουργικό. Δεν είναι Windows το Mac OS X που έχει Registry και άλλα πράγματα που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Αυτό σημαίνει πως με την εγκατάσταση του Lion, θα αντικατασταθούν όλα τα αρχεία του Snow Leopard με τα νεότερα. Απλά δεν πρόκειται να πειραχτούν τα αρχεία των εφαρμογών σου.Παιδιά να κάνω κι εγώ μία ερώτηση; Είναι προτιμότερο να κάνουμε clean install απ'ότι update; Εννοώ ότι θα τρέχει το ίδιο καλά το λογισμικό αν του κάνουμε ένα απλό update;
Δημοσίευση 21/07/2011 - 13:43
Δημοσίευση 21/07/2011 - 13:44
Δημοσίευση 21/07/2011 - 13:47
Δημοσίευση 21/07/2011 - 13:51

Δημοσίευση 21/07/2011 - 13:51
http://www.lacie.com/us/more/?id=10121
Δημοσίευση 21/07/2011 - 14:54
Για την επεξεργασία της αίτησής σου, χρειαζόμαστε τις παρακάτω πληροφορίες. Σου συνιστούμε να τις έχεις διαθέσιμες πριν ξεκινήσει η επεξεργασία της αίτησης:
1. Τα προσωπικά στοιχεία σου: όνομα, διεύθυνση και διεύθυνση email.
2. Τον αριθμό σειράς κάθε Mac που καλύπτεται από το πρόγραμμα και τον οποίο θέλεις να αναβαθμίσεις στο OS X Lion.
3. Μια σάρωση ή μια ψηφιακή φωτογραφία υψηλής ποιότητας των αποδείξεων αγοράς. Σημείωση: θα πρέπει να παρέχεις απόδειξη αγοράς για κάθε Mac που καλύπτεται από το πρόγραμμα και τον οποίο θέλεις να αναβαθμίσεις. Κάθε στοιχείο αποστολής θα πρέπει να είναι σε μορφή .JPG και να μην ξεπερνά σε μέγεθος το 1MB.
Δημοσίευση 21/07/2011 - 15:04
Τελευταία επεξεργασία από: vasilakis13, 21/07/2011 - 15:12
Δημοσίευση 21/07/2011 - 15:51
Δεν υπάρχει κανένας λόγος για clean install.Δυστηχώς το φάντασμα αλλά και η νοοτροπία ενός χρήστη windows,ορισμένους θα του κυνηγαέι ακόμηΦίλε dream21 καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση σου. Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί είχα το Macbook Pro 15' 2011 στο service και τον πήρα μόλις χθες και έκατσα και πέρασα όλα τα προγράμματα μου από την αρχή. Πριν λίγο αγόρασα και το Lion και τώρα με update τρέχω από Lion. Όλα δουλεύουν ρολόι. Απλά είχα την απορία μήπως αν έκανα clean install ήταν καλύτερο για το σύστημα, απλά βαρίεμαι να ξαναμπαίνω στη διαδικασία να περνάω όλο μου το software από την αρχή

παρόλο αυτά εάν κάποιος δεν μπορεί να αφήσει τις παλιές νοοτροπίες πίσω του ,με το που τελειώσει το update του Lion X Κάνουμε restart τον υπολογιστή μας και κατά την εκκίνηση κρατάμε πατημένο το πλήκτρο Option (alt).Στην οθόνη με τους διαθέσιμους πόρους που μπορούμε να κάνουμε boot επιλέγουμε το Recovery HD.Θα μας εμφανίσει μετά ένα παράθυρο με τα Mac Os X Utilities.Επιλέγουμε Disk Utility και επιλέγουμε το διαμέρισμα και όχι το media του Σκληρού δίσκου και πατάμε erase.αφού τελειώσουμε κλείνουμε το disk utility και επιστρέφουμε στο παράθυρο με τα Mac Os X Utilities και επιλέγουμε το Reinstall Mac Os X και κάνουμε κλικ στο Continue.Τώρα πλέον γίνεται η εγκατάσταση του Lion Χ σε έναν καθαρό δίσκο, με άλλα λόγια γίνεται ένα Clean Install.
Δημοσίευση 21/07/2011 - 16:02
Ναι, ναι, όχι, ναι.αν κάνω clean install, μετά θα αναγνωρίζει το back up μου που ειναι σε snow leopard?ή εάν απλά κάνω update?Eπίσης, αν θέλω να το περάσω κ στον imac μου εκτός από το mbp, θα π΄ρεπει να ξαναπληρώσω ή μπορώ να το γράψω σε dvd?
Δημοσίευση 21/07/2011 - 16:04
Ναι τα ξερω όλα αυτα που λες άλλα αφού λες ότι είμαι οκ σε εμπιστεύομαι. Είμαι χρηστης 2 χρόνια Mac υπολογιστών και όντως το φάντασμα των Windows ακόμα με στοιχειώνειΔεν υπάρχει κανένας λόγος για clean install.Δυστηχώς το φάντασμα αλλά και η νοοτροπία ενός χρήστη windows,ορισμένους θα του κυνηγαέι ακόμη
πλάκα κάνω .
παρόλο αυτά εάν κάποιος δεν μπορεί να αφήσει τις παλιές νοοτροπίες πίσω του ,με το που τελειώσει το update του Lion X Κάνουμε restart τον υπολογιστή μας και κατά την εκκίνηση κρατάμε πατημένο το πλήκτρο Option (alt).Στην οθόνη με τους διαθέσιμους πόρους που μπορούμε να κάνουμε boot επιλέγουμε το Recovery HD.Θα μας εμφανίσει μετά ένα παράθυρο με τα Mac Os X Utilities.Επιλέγουμε Disk Utility και επιλέγουμε το διαμέρισμα και όχι το media του Σκληρού δίσκου και πατάμε erase.αφού τελειώσουμε κλείνουμε το disk utility και επιστρέφουμε στο παράθυρο με τα Mac Os X Utilities και επιλέγουμε το Reinstall Mac Os X και κάνουμε κλικ στο Continue.Τώρα πλέον γίνεται η εγκατάσταση του Lion Χ σε έναν καθαρό δίσκο, με άλλα λόγια γίνεται ένα Clean Install.

Δημοσίευση 21/07/2011 - 16:20
Δεν έχεις να χάσεις τίποτα πάντος εάν έχεις χρόνο σήμερα ρίχτου ενα erase και reinstall Lion και αφου τελειώσεις το clean install εδω είμαστε και μου λές εντυπώσειςΝαι τα ξερω όλα αυτα που λες άλλα αφού λες ότι είμαι οκ σε εμπιστεύομαι. Είμαι χρηστης 2 χρόνια Mac υπολογιστών και όντως το φάντασμα των Windows ακόμα με στοιχειώνει

Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες