Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Mac OS X Lion Σήμερα !

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
363 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/07/2011 - 16:56

Δεν έχεις να χάσεις τίποτα πάντος εάν έχεις χρόνο σήμερα ρίχτου ενα erase και reinstall Lion και αφου τελειώσεις το clean install εδω είμαστε και μου λές εντυπώσεις :) έτσι για να σου φύγει για να μην ταλαιπωρίσε :P

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα,μπαααααα, βαριέμαι. Τον χρόνο τον έχω, αλλά όσο σκέφτομαι ότι πρέπει να ξαναπεράσω από την αρχή το Logic και την σουίτα CS5 της Adobe με πιάνει η καρδιά μου. Από την άλλη αν το καλοσκεφτείς, από τη στιγμή που η Apple πλάσαρε το Lion από το AppStore, αυτομάτως είναι σαν να σου λέει κάνε update και όχι erase και clean install. Άρα κάτι περισσότερο θα ξέρει η Apple ;)

Τελευταία επεξεργασία από: DJACID, 21/07/2011 - 16:57

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 21/07/2011 - 17:01

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα,μπαααααα, βαριέμαι. Τον χρόνο τον έχω, αλλά όσο σκέφτομαι ότι πρέπει να ξαναπεράσω από την αρχή το Logic και την σουίτα CS5 της Adobe με πιάνει η καρδιά μου. Από την άλλη αν το καλοσκεφτείς, από τη στιγμή που η Apple πλάσαρε το Lion από το AppStore, αυτομάτως είναι σαν να σου λέει κάνε update και όχι erase και clean install. Άρα κάτι περισσότερο θα ξέρει η Apple ;)

Απλος στο ανέφερα διότι εαν πιάσεις απο εχθές και αρχήσεις να διαβάζεις όλα τα ελληνικά και ξένα φορουμ ,ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. :rolleyes:

#198   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/07/2011 - 17:06

Απλος στο ανέφερα διότι εαν πιάσεις απο εχθές και αρχήσεις να διαβάζεις όλα τα ελληνικά και ξένα φορουμ ,ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. :rolleyes:

Όπως πάντα άλλωστε :P

#199   nyo77

nyo77

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 21/07/2011 - 17:37

Μετά από 24 ωρες με το λιοντάρι ολα καλά!! Είχα λίγα θέματα με το λεοπαρδαλακι και τώρα λύθηκαν και αυτά με το update. Απο ταχυτητα τα ιδια δεν μπορω να πω οτι βλεπω διαφορες….Βλεπουμε.

#200   IronSafe

IronSafe

iPH newbie

• 49 μηνύματα

Δημοσίευση 21/07/2011 - 17:39

Συμφωνώ...

#201   alekastyl

alekastyl

iPH User

• 169 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 21/07/2011 - 18:23

Αξίζει τελικά τον κόπο το lion?Επίσης κάνοντας σκέτο update δεν αλλάζει τίποτα στα αρχεία σωστά?Είναι δηλαδή ένα κλασσικό update (software)?

#202   kws25mi

kws25mi

iPH Member

• 262 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 21/07/2011 - 18:34

Αξίζει τελικά τον κόπο το lion?Επίσης κάνοντας σκέτο update δεν αλλάζει τίποτα στα αρχεία σωστά?Είναι δηλαδή ένα κλασσικό update (software)?

φίλε μου αξίζει,εγώ είδα πολύ διαφορά στην ταχύτητα..και ειδικά αν έχεις magic mouse ή trackpad θα τρελλαθείς...ο Safari έγινε απίστευτα γρήγορος...έμεινα @^%#ας...και ναι έιναι ένα απλό update(που λέει ο λόγος..) δεν χρειάζεται να κάνεις clean install εκτός αν θες εσύ να καθαρίσει το συστημά σου...εγώ είχα 2+ χρόνια να κάνω και έκανα...

#203   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 21/07/2011 - 18:37

Για εμένα αξίζει. Αλλα και αυτο βέβαια σχετικό είναι, με το πως έχει συνηθίσει ο καθένας να δουλεύει!!

Σωστά! Με ένα απλό update είσαι μια χαρα. ( κοιτά μονο τυχων αναβαθμισεις προγραμμάτων που έχεις, αν σου παρουσιάζουν πρόβλημα)! ;-)

ps: Φίλη είναι.

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 21/07/2011 - 18:38

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#204   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/07/2011 - 18:40

Τώρα βρήκα χρόνο και κατεβάζω και εγώ να τα βάλω...;-)

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#205   kws25mi

kws25mi

iPH Member

• 262 μηνύματα

Δημοσίευση 21/07/2011 - 18:40

Για εμένα αξίζει. Αλλα και αυτο βέβαια σχετικό είναι, με το πως έχει συνηθίσει ο καθένας να δουλεύει!!

Σωστά! Με ένα απλό update είσαι μια χαρα. ( κοιτά μονο τυχων αναβαθμισεις προγραμμάτων που έχεις, αν σου παρουσιάζουν πρόβλημα)! ;-)

ps: Φίλη είναι.

:) ....σωστα....my mistake...

#206   Ntinaras12

Ntinaras12

iPH Member

• 276 μηνύματα
  • Twitter:@Dchriso
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:Ntinaras

Δημοσίευση 21/07/2011 - 18:46

Παίδες σε MBP mid 2006, C2D 2.33Ghz με 4Gb DDR2 RAM (3 Usable) αξίζει να τα περάσω ή θα το μετανιώσω;

#207   vasilakis13

vasilakis13

iPH Member

• 277 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:mbp 13'', imac 24''

Δημοσίευση 21/07/2011 - 18:50

Ναι, ναι, όχι, ναι.

Δηλαδη, ποιο ακριβως αρχειο αντιγραφω;;Για να μην ξαναπληρωσω, απλα με τον ιδιο λογαριασμο ατο appstore, tο κατεβαζω και στον imac? ή πρεπει να το αντιγραψω;;

Τελευταία επεξεργασία από: vasilakis13, 21/07/2011 - 18:52

#208   kws25mi

kws25mi

iPH Member

• 262 μηνύματα

Δημοσίευση 21/07/2011 - 18:52

Παίδες σε MBP mid 2006, C2D 2.33Ghz με 4Gb DDR2 RAM (3 Usable) αξίζει να τα περάσω ή θα το μετανιώσω;

η Apple δίνει αυτά σαν minimum..άρα είσαι καλυμμένος , προσωπικά άλλα 4 gb τα ήθελες πιστεύω...δεν είναι και τοοοοσο ελαφρύ σαν OS

#209   IronSafe

IronSafe

iPH newbie

• 49 μηνύματα

Δημοσίευση 21/07/2011 - 18:59

Δηλαδη, ποιο ακριβως αρχειο αντιγραφω;;Για να μην ξαναπληρωσω, απλα με τον ιδιο λογαριασμο ατο appstore, tο κατεβαζω και στον imac? ή πρεπει να το αντιγραψω;;

Αν δεις σε προηγούμενες σελίδες αναφέρουν πως να το καψεις σε DVD. Εύκολο ειναι, απλά δεν το εχω κανει και δεν το θυμάμαι. Μπορείς βέβαια να το κατεβασεις στο iMac χωρίς να πληρώσεις δεύτερη φορά.

#210   alekastyl

alekastyl

iPH User

• 169 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 21/07/2011 - 19:03

:) ....σωστα....my mistake...

Δεν πειράζει :) δηλαδή το κατεβάζω,install και τέλος ε?Εννοώ δε θα σβηστεί τίποτα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες