Μα στο δινει δωρεαν..το αν θα αγορασεις το lion ειναι δικο σου θεμα..και στα winonds σου εδιναν τα vista δωρεαν μαζι με το laptop,το 7 δηλαδη το απαιτουσες τζαμπα;δεν νομιζω..το πληρωνες για να πας στο 7 αλλα δεν σε αναγκαζε κανεις να πας στο 7 και στα vista ετρχε το pc σου. Στα snow δηλαδη χαλασε το μηχανακι σου;δεν νομιζω το αν θα πας στο lion ειναι στο δικο σου χερι αν θα το βαλεις στην τσεπη.εγω πχ δεν το κατεβαζω το lion γιατι με καλυπτει το snow και γιατι δεν θελω να δωσω 25 ευρω..εαν ηθελα θα τα εδινα δεν θα το επαιρνα σπασμενο και δεν με αναγκαζει κανεις να παω στο lion γιατι το μηχανημα μου θα χαλασει η δεν θα παιζει αλλα προγραμματαΔεν ειναι λογική αυτή φίλε μου. Το αντίθετο ισχύει. Έδωσα 2000 ευρω? ε το OS το θέλω δωρεάν.
Δηλαδή δίνεις 25000 ευρω για ένα αυτοκίνητο, έλα μωρε, τοσα έδωσα, ας βάλω και αυτο, 400 ευρω κανει.
Οποίος θέλει αγοραζει. Η Apple ουτε καν ενδιαφέρεται για το αν εμείς ως τσαμπατζιδικος λαος θα αγοράσουμε το lion. Γενικότερα δεν ενδιαφέρεται για το σπάσιμο κτλπ.
Στην Αμερικη, 25 ευρω ειναι χαρτί για την τουαλέτα τους.
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 21/07/2011 - 22:44