Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Mac OS X Lion Σήμερα !

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
363 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#256   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1977 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 22/07/2011 - 08:30

Παντως στο mac mini και στο imac που περασα το λιονταρακι ολα καλα...! Λιγο στο μικρο μου φαινεται πιο βαρυ αλλα οχι και μεγαλη διαφορα στο μεγαλο πεταει...!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   Akragantas

Akragantas

iPH User

• 125 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4 +4G
  • GameCenter:Akragantas

Δημοσίευση 22/07/2011 - 08:34

Τί δίσκο φοράς?

τον απλό 750gb στα 5400 rpm

μάλλον θα πρέπει να μαζεύω φράγκα για ssd που έτσι και αλλιώς το είχα σκοπό αλλά σε σχέση με το snow το
lion είναι αισθητά πιο αργό...χρόνος boot με snow 18sec και κλείσιμο στα 3 sec και τώρα με το lion
boot στα 36 sec....και κλείσιμο στα 8 sec

#258   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 22/07/2011 - 08:35

Εγω δεν ειδα διαφορα στην ταχυτητα παντως.

Εκεινο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι η υπαρξη του launchpad. Αφου εχω συντομευσεις για καθε εφαρμογη που χρησιμοποιω συχνοτερα, στο dock και με ενα κλικ μπαινω. Ποιος ο λογος να μπω πρωτα στο launchpad και μετα να ανοιξω την εφαρμογη...
Σαν αισθηση παντως ειναι ωραιο, αλλα οσον αφορα τη λειτουργικοτητα, μαλλον αποτυχια.

#259   Akragantas

Akragantas

iPH User

• 125 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4 +4G
  • GameCenter:Akragantas

Δημοσίευση 22/07/2011 - 08:39

το launchpad εμένα μου αρέσει, το mission control μου φαίνεται άχρηστο και δεν μ'αρέσει που τα widgets είναι σε διαφορετική σελίδα, το mail πάντως τα σπάει το κάνανε πολύ καλό,
το safari δείχνει να είναι πιο γρήγορο αλλά λαγκάρει αρκετά συχνά όπως και το app store...

#260   Retired

Retired

iPH Member

• 284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 22/07/2011 - 09:54

Πάντως από τις πρώτες ώρες λειτουργίας με το LION δεν είμαι και πάρα πολύ ευχαριστημένος...το ίδιο λειτουργικό με το snow είναι με λίγα παραπάνω features και αυτό που με χάλασε
αρκετά είναι ο διπλάσιος σχεδόν χρόνος που κάνει το μηχάνημα για να μπουτάρει και για να κλείσει...και έχω ένα από τα δυνατότερα μηχανήματα...

Macbook Pro (early 2011) 15.4 Hi-res 2,3 quad core 8gb ram

Κανε ένα "repair permissions" στον δίσκο σου,το επόμενο boot θα είναι ακόμα πιο αργό, μόλις ανοίξει κανονικά reboot again και αυτό θα είναι το κανονικό σου ;)
..και δες στο login items τι έχεις, έχω δει πολλούς που τους αρέσουν τα εικονίδια και φορτώνουν την μάνα κ τον πατέρα τους άδικα.και ssd να πάρεις αν αυτά είναι hevy δεν κάνεις τίποτα.

#261   loukandr

loukandr

iPH Member

• 248 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 22/07/2011 - 11:17

Μετά από καθαρή εγκατάσταση χάνεις και το iLife. Πως το ξαναπερνάμε τώρα; Ήταν ενσωματωμένο με την αγορά.

#262   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1771 μηνύματα
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 22/07/2011 - 11:26

Να ρωτήσω. Στο snow είχα ρυθμίσει όταν πήγαινα ας πούμε στην κάτω αριστερή γωνία τον κέρσορα να ανοίγει το expose, στην πάνω δεξιά το spaces κτλ. Αυτό το feature πλέον δεν υπάρχει; Ψάχνω στο mbp και δεν βρίσκω τίποτα.

#263   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10219 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 22/07/2011 - 11:43

Πάντως επειδή και στον iMac και στο macbook pro έχω ssd δίσκους επάνω δεν είδα καμιά διαφορά στην ταχύτητα και όλα δουλεύουν άψογα προς το παρόν.
Once You Go Mac You Never Go Back

#264   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 22/07/2011 - 11:45

SSD DISK με βλέπω απο του χρόνου να πέσουν λίγο η τιμές.ελεος ο OCZ Vetrex 3 240GB έχει 410€ :(

#265   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10219 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2011 - 11:49

Είναι όντως τσιμπημένοι ακόμα. Αλλά η αλήθεια για μένα είναι πως τα 120GB για λειτουργικό και εφαρμογές είναι αρκετά. Δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα χώρου. ocz vertex 2 στον iMac - 120GB & ocz vertex 3 - 120GB στο macbook pro και όλα καλά.

#266   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2011 - 11:49

Να ρωτήσω. Στο snow είχα ρυθμίσει όταν πήγαινα ας πούμε στην κάτω αριστερή γωνία τον κέρσορα να ανοίγει το expose, στην πάνω δεξιά το spaces κτλ. Αυτό το feature πλέον δεν υπάρχει; Ψάχνω στο mbp και δεν βρίσκω τίποτα.

#267   kws25mi

kws25mi

iPH Member

• 262 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 22/07/2011 - 11:50

είναι στο Preferences>Mission Control και κάτω αριστερά Hot corners , από εκεί τα ρυθμίζεις, βέβαια το expose έγινε mission control πλεόν

Τελευταία επεξεργασία από: kws25mi, 22/07/2011 - 11:51

#268   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2011 - 11:52

Είναι όντως τσιμπημένοι ακόμα. Αλλά η αλήθεια για μένα είναι πως τα 120GB για λειτουργικό και εφαρμογές είναι αρκετά. Δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα χώρου. ocz vertex 2 στον iMac - 120GB & ocz vertex 3 - 120GB στο macbook pro και όλα καλά.

το είχα σκεφτεί και εγώ αυτό που λές αλλά θέλω να περιμένω λίγους μήνες ακόμη.

αυτα βλέπω και μετά :blush:

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 22/07/2011 - 11:53

#269   Retired

Retired

iPH Member

• 284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 22/07/2011 - 11:55

Αρκεί να μην αρχίσεις τα Boot Camp. Προτιμήστε ακόμα γρήγορους συμβατικούς.Οι SSD είναι για άλλους λαούς που τον βάζουν μια φορά και έχουν μια εγκατάσταση 5 χρόνια.

Σχέση απόδοσης τιμής χείριστη δε. :excl:

#270   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10219 μηνύματα

Δημοσίευση 22/07/2011 - 11:55

χα χα χα χα χα. dream21 ειλικρινά είναι άλλα μηχανήματα με ssd επάνω. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης με τους μηχανικούς δίσκους. Πραγματικά απολαμβάνεις τον Mac σου.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1