Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone και μπαταρία!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1054 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#301   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 22/08/2009 - 14:31

Ανάλογα την κατάσταση που βρίσκεται το τηλέφωνο σίγουρα καταναλώνει παραπάνω μπαταρία.

Π.χ., άστε το όταν θα πάει 100% η μπαταρία χωρίς να ανοίξετε κανέναν πρόγραμμα, παρα μόνο για τηλέφωνα και sms. Έχοντας επίσης καλό σήμα στην περιοχή που είστε, θα δείτε ότι η μπαταρία κρατάει πάρα πολύ.

Αν τώρα, με τις παραπάνω συνθήκες σαν έχει πάει 2 ημέρες και είναι στο 50% και μετά ανοίξετε Safari, email, iPod και πάει λέγοντας, ο χρόνος που έκανε η μπαταρία πριν τα παραπάνω, για να πάει απο το 100% στο 50% μπορεί να ήταν 2 ημέρες. Όμως αν δουλεύετε κάτι απο τα προγράμματα που γράφω πιο πάνω π.χ., τότε το υπόλοιπο του 50% της μπαταρίας θα τελειώσει σε μερικές ώρες.

Έτσι γίνεται πάντα. Κάτι θα έπαιξε ρόλο στο να κατέβει η μπαταρία του φίλου σε μικρότερο χρόνο διάρκειας.

Επίσης, παρατηρείστε ότι μόλις φτάσει η μπαταρία στο 20%, κρατάει πολύ περισσότερο μέχρι να πάει στο 0%, απο ότι αν είναι στο 40% μέχρι να πάει στο 20%, με ίδια χρήση προγραμμάτων.

Όλα μπορεί να παίζουν ρόλο στην κατανάλωση. Ακόμα και η θερμοκρασία στην οποία βρίσκεται η μπαταρία την κάθε στιγμή.

Σε αυτά που γράφεις με βρίσκεις σύμφωνο! Αλλά όταν θες και 5 παραπάνω πράγματα δεν θα έπρεπε η μπαταρία να πέφτει όπως ανεβαίνει το ταξίμετρο σε ταξί που τρέχει...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#302   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 14:32

@sepsis

Θα συμφωνήσω μαζί σου. με την άποψη ότι στα κόκκινα αντέχει..
Επίσης κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω..
Τα βράδυα το αφήνετε κλειστό το iphone σας??

Εγώ προσωπικά το αφήνω ανοικτό!

#303   silence0021

silence0021

iPH Member

• 317 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:Silence0024

Δημοσίευση 22/08/2009 - 14:33

Εγώ προσωπικά το αφήνω ανοικτό!

και εγώ ανοικτό το αφήνω το βράδυ!!!!!!

#304   Peris

Peris

iPH Enthousiast

• 580 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:peris72

Δημοσίευση 22/08/2009 - 14:34

Εγώ απο την άλλη λέω, κάντε ότι θέλετε με το κινητό να το χαρείτε και αν τελειώσει η μπαταρία, φορτίστε το ή αν δεν έχετε ρεύμα εκεί που είστε, κάντε κάτι άλλο μέχρι να πάτε σπίτι ;-)

Παιδιά, μπαταρία είναι. Ότι και να κάνουμε προφανώς θα τελειώνει. Αν δεν κάνουμε κάτι στο κινητό τότε θα κρατάει περισσότερο.

(Ελπίζω να έρθει εκείνη η στιγμή που θα βγάλουν στην παραγωγή κάτι μπαταρίες που είχα δει σε ένα ντοκυμαντέρ και τις οποίες (λένε), φορτίζεις για 15 λεπτά και κρατάνε ένα μήνα. Αλλά και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να τελειώσει το στοκ απο τις ήδη υπάρχουσες για να βγάλουν κάτι νέο. (βλέπε χρόνος που πέρασε για να πάμε στις οθόνες lcd και τώρα πάλι για να πάμε στις oled).

#305   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 14:36

Εγώ απο την άλλη λέω, κάντε ότι θέλετε με το κινητό να το χαρείτε και αν τελειώσει η μπαταρία, φορτίστε το ή αν δεν έχετε ρεύμα εκεί που είστε, κάντε κάτι άλλο μέχρι να πάτε σπίτι ;-)

Παιδιά, μπαταρία είναι. Ότι και να κάνουμε προφανώς θα τελειώνει. Αν δεν κάνουμε κάτι στο κινητό τότε θα κρατάει περισσότερο.

(Ελπίζω να έρθει εκείνη η στιγμή που θα βγάλουν στην παραγωγή κάτι μπαταρίες που είχα δει σε ένα ντοκυμαντέρ και τις οποίες (λένε), φορτίζεις για 15 λεπτά και κρατάνε ένα μήνα. Αλλά και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να τελειώσει το στοκ απο τις ήδη υπάρχουσες για να βγάλουν κάτι νέο. (βλέπε χρόνος που πέρασε για να πάμε στις οθόνες lcd και τώρα πάλι για να πάμε στις oled).

Συμφωνώ μαζί σου! Όντως θα απιτηθεί χρόνος για κάτι τέτοιο! Υπομονή λοιπόν στα των μπαταριών... Πάντως βρε παιδιά...έπρεπε να κρατάνε παραπάνω λίγο! Δηλαδή ένα διήμερο και με χρήση θα ήταν καλό να επιβιώνανε,δεν νομίζω ότι είναι κάτι υπερβολικό εκτιμώ!

#306   CursedQueen

CursedQueen

iPH User

• 100 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 14:42

Λογικά θα επηρεάζει την κατάσταση της μπαταριας αν το αφήνουμε ανοικτό το βράδυ.. Ας είναι και σε "αδράνεια" το κινητό..
Εγώ προσωπικά το κλείνω..

#307   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 14:44

Λογικά θα επηρεάζει την κατάσταση της μπαταριας αν το αφήνουμε ανοικτό το βράδυ.. Ας είναι και σε "αδράνεια" το κινητό..
Εγώ προσωπικά το κλείνω..

Σαφέστατα και καταναλώνεται μπαταρία και ας είναι σε αδράνεια... Θα το δοκιμάσουμε και αυτό,ενδιαφέρουσα ως άποψη!

#308   Peris

Peris

iPH Enthousiast

• 580 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 14:44

Συμφωνώ μαζί σου! Όντως θα απιτηθεί χρόνος για κάτι τέτοιο! Υπομονή λοιπόν στα των μπαταριών... Πάντως βρε παιδιά...έπρεπε να κρατάνε παραπάνω λίγο! Δηλαδή ένα διήμερο και με χρήση θα ήταν καλό να επιβιώνανε,δεν νομίζω ότι είναι κάτι υπερβολικό εκτιμώ!

Είναι οι απαιτήσεις της τεχνολογίας για περισσότερη ενέργεια σύμφωνα με την εξέλιξη του hardware.
Υπάρχουν πάντα περιθώρια για μεγάλες βελτιώσεις στην διαχείρηση ενέργειας, ανάλογα με το πόσο έξυπνο είναι το λογισμικό που τρέχει σε μια συσκευή και το πως κάνει τα πάντα στην συσκευή να δουλεύουν, όταν υπάρχει λόγος και αν πρέπει να δουλεύουν και για πόσο χρονικό διάστημα.

Τα σημερινά κινητά ανταγωνίζονται (εντός εισαγωγικών) τα pc. Λογικό είναι να βρίσκονται ακόμα σε βρεφικό στάδιο οι γνώσεις των προγραμματιστών, του να συνδιάσουν το hardware ενός κινητού, το οποίο παραφορτώνουν με χίλια δυο ώστε να κάνει ότι και ένα pc, με μια μπαταρία που να κρατάει αρκετό καιρό.

Ίσως είναι οικονομικό το θέμα και όλα είναι marketing και φαύλος κύκλος μέχρι να περάσουν κάποια χρόνια για να εμφανιστεί μια συσκευή που να κάνει και τα 2 καλά, ώστε να μην σκεφτόμαστε την μπαταρία κάθε μέρα.

#309   CursedQueen

CursedQueen

iPH User

• 100 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 14:46

Είναι οι απαιτήσεις της τεχνολογίας για περισσότερη ενέργεια σύμφωνα με την εξέλιξη του hardware.
Υπάρχουν πάντα περιθώρια για μεγάλες βελτιώσεις στην διαχείρηση ενέργειας, ανάλογα με το πόσο έξυπνο είναι το λογισμικό που τρέχει σε μια συσκευή και το πως κάνει τα πάντα στην συσκευή να δουλεύουν, όταν υπάρχει λόγος και αν πρέπει να δουλεύουν και για πόσο χρονικό διάστημα.

Τα σημερινά κινητά ανταγωνίζονται (εντός εισαγωγικών) τα pc. Λογικό είναι να βρίσκονται ακόμα σε βρεφικό στάδιο οι γνώσεις των προγραμματιστών, του να συνδιάσουν το hardware ενός κινητού, το οποίο παραφορτώνουν με χίλια δυο ώστε να κάνει ότι και ένα pc, με μια μπαταρία που να κρατάει αρκετό καιρό.

Ίσως είναι οικονομικό το θέμα και όλα είναι marketing και φαύλος κύκλος μέχρι να περάσουν κάποια χρόνια για να εμφανιστεί μια συσκευή που να κάνει και τα 2 καλά, ώστε να μην σκεφτόμαστε την μπαταρία κάθε μέρα.

+1 από μένα...

#310   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 14:47

Ορθή,ορθότατη τοποθέτηση! Κατά συνέπεια πρέπει απλά να κάνουμε εμείς την «έξυπνη» διαχείριση της συσκευής μας πάντα με μέτρο και προσοχή αν θέλουμε να επιτύχουμε τη βέλτιστη δυνατή λειτουργία της! Εκεί θα έλεγα ότι καταλήγουμε εν τέλει!
Ωραίο το iphone,πολυσυσκευή,όμορφη,με απεριόριστες δυνατότητες αλλά στα ζητήματα ενέργειας η διαχείριση είναι καθαρά προσωπικό μας θέμα, ανάλογα με τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες μας...
Εδώ όμως μποορούμε να συζητάμε τα εκάστοτε προβλήματά μας που αφορούν τη συσκευή και να ανταλλάσουμε απόψεις για καλλίτερη ενδεχομένως χρήση και όχι μόνο!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 22/08/2009 - 14:51

#311   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα
  • GameCenter:Drake1986

Δημοσίευση 22/08/2009 - 15:02

Ορθή,ορθότατη τοποθέτηση! Κατά συνέπεια πρέπει απλά να κάνουμε εμείς την «έξυπνη» διαχείριση της συσκευής μας πάντα με μέτρο και προσοχή αν θέλουμε να επιτύχουμε τη βέλτιστη δυνατή λειτουργία της! Εκεί θα έλεγα ότι καταλήγουμε εν τέλει!
Ωραίο το iphone,πολυσυσκευή,όμορφη,με απεριόριστες δυνατότητες αλλά στα ζητήματα ενέργειας η διαχείριση είναι καθαρά προσωπικό μας θέμα, ανάλογα με τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες μας...
Εδώ όμως μποορούμε να συζητάμε τα εκάστοτε προβλήματά μας που αφορούν τη συσκευή και να ανταλλάσουμε απόψεις για καλλίτερη ενδεχομένως χρήση και όχι μόνο!!!

Εγω πριν κανω την χαζομαρα και δωσο το 3G που ειχα(και το μετανιωσα μετα)το ειχα με την 2.2 εκδοση και η μπαταρια του μου κρατουσε ενω το ελιωνα κυριολεκτικα στο gaming γυρω στης 4 μερες :D :D
τωρα που πηρα το αλλο εχει 3.0 μεσα και κραταει 2.5 μερες :( :(

#312   Peris

Peris

iPH Enthousiast

• 580 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 15:07

Ας περιμένουμε να βγει το νέο firmware. Κάτι μου λέει ότι, στην περίπτωση που δεν προσθέσουν ένα σωρό άλλα πράγματα, η μπαταρία θα είναι σε καλύτερα επίπεδα.

Βλέπουν στο ίντερνετ τα διάφορα forum και τι γίνεται σχετικά με την μπαταρία. Είμαι σίγουρος, πως με την αναβάθμιση που έκαναν στην 3.0, μπήκαν στην διαδικασία να βελτιώσουν την μπαταρία, σύμφωνα με τις προσθήκες που έβαλαν στο τελευταίο update.

Εξισορροπούν τον κώδικα και πιστεύω πως θα καταφέρουν κάτι καλύτερο για την διάρκεια της μπαταρίας.

Όπως εξήγησα πιο πάνω, για την ώρα, είναι θέμα λειτουργικού το πως θα βελτιώσει την διάρκεια της μπαταρίας.

Τελευταία επεξεργασία από: Peris, 22/08/2009 - 15:08

#313   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα
  • GameCenter:Drake1986

Δημοσίευση 22/08/2009 - 15:12

Ας περιμένουμε να βγει το νέο firmware. Κάτι μου λέει ότι, στην περίπτωση που δεν προσθέσουν ένα σωρό άλλα πράγματα, η μπαταρία θα είναι σε καλύτερα επίπεδα.

Βλέπουν στο ίντερνετ τα διάφορα forum και τι γίνεται σχετικά με την μπαταρία. Είμαι σίγουρος, πως με την αναβάθμιση που έκαναν στην 3.0, μπήκαν στην διαδικασία να βελτιώσουν την μπαταρία, σύμφωνα με τις προσθήκες που έβαλαν στο τελευταίο update.

Εξισορροπούν τον κώδικα και πιστεύω πως θα καταφέρουν κάτι καλύτερο για την διάρκεια της μπαταρίας.

Όπως εξήγησα πιο πάνω, για την ώρα, είναι θέμα λειτουργικού το πως θα βελτιώσει την διάρκεια της μπαταρίας.

Y Y το ειδα,αλλα με την 3.0 τραβαμε πολλα λουκια.........αρε που ειναι η καλη 2.2 εκδοση,ουτε σερνοτανε ουτε τραβουσε πολυ ram :P :P

#314   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 15:25

Και εγώ είμαι περίεργος με το νέο Firmware αν έχουμε κάποιες αλλαγές προς το καλύτερο που αφορούν την μπαταρία! Πάντως με την 3.0 δεν νομίζω ότι τα κατάφεραν...Τώρα με την 3.1 που την περιμένουν προς τα τέλη Σεπτέμβρη...δεν ξέρω...οψόμεθα!!! Υπομονή λοιπόν...Βλέποντας το νέο firmware εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε...μάλλον....γράφουμε!!!!!

#315   imposter

imposter

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 15:51

Αυτό από εμένα αφού έσβησα το ΙΜ+ και όλα τα push off!!!!!!! αν και εχθές μου έβγαλε κάποια προβλήματα στη φόρτιση, δηλαδή πάνω μου έδειχνε ότι είναι γεμάτο αλλά μετά όταν το έβγαζα από την φόρτιση δεν είχε ανέβει καθόλου!!!!!

Οπως εχω αναφερει και σε παλιοτερο Post εκανα και εγω ακριβως το ιδιο πραγμα.
Για παραδειγμα ειχα εγκαταστησει το ΙΜ την 1η μερα του jailbreak και να φανταστεις δεν ειχα κανει ΚΑΝ login
οποτε τον Push notification Και αυτα δεν νομιζω οτι ισχυουν και τοσο
επομενως αποφασησα να το απεγκαταστησω και τωρα με normal χρηση 2, 1/5 μερες ΑΝΕΤΑ.

αυτα και απο μενα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8