Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone και μπαταρία!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1054 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#316   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 22/08/2009 - 16:33

Εγω πριν κανω την χαζομαρα και δωσο το 3G που ειχα(και το μετανιωσα μετα)το ειχα με την 2.2 εκδοση και η μπαταρια του μου κρατουσε ενω το ελιωνα κυριολεκτικα στο gaming γυρω στης 4 μερες :D :D
τωρα που πηρα το αλλο εχει 3.0 μεσα και κραταει 2.5 μερες :( :(

Εγώ το φωνάζω αυτό απο τότε που βγήκε η 3.0 αλλά όλοι μου λένε "όχι μωρέ μια χαρά πάει απλά κλείστα όλα"!!! Δεν ξέρω αν το λειτούργικό έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις αλλά σίγουρα με την 2.2.1 η συσκευή μου με λιώσιμο ήταν μια χαρά!!! Προφανός λοιπόν δεν είναι θέμα hardware (γιατί το άκουσα και αυτό) αλλά software και το κακό είναι ότι δεν μπορούμε να βρούμε που ακριβώς υπάρχει "τρυπα" και καταναλώνονται τόσοι πόροι!!!

Καλά, κανείς δεν έχει σκεφτεί να βγάλει ένα task manager που μην γράφει μόνο πόσο μνήμη καταναλώνει ένα πρόγραμμα αλλά και ποσοστό χρήσης του επεξεργαστή!!! Αν είχαμε κάτι τέτοιο θα μπορούσαμε να δούμε πόσο λειτουργεί ο επεξεργαστής της συσκευής μας και να παρατηρήσουμε πότε ανεβάζει θερμοκρασίες...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#317   Peris

Peris

iPH Enthousiast

• 580 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:peris72

Δημοσίευση 22/08/2009 - 16:50

Εγώ το φωνάζω αυτό απο τότε που βγήκε η 3.0 αλλά όλοι μου λένε "όχι μωρέ μια χαρά πάει απλά κλείστα όλα"!!! Δεν ξέρω αν το λειτούργικό έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις αλλά σίγουρα με την 2.2.1 η συσκευή μου με λιώσιμο ήταν μια χαρά!!! Προφανός λοιπόν δεν είναι θέμα hardware (γιατί το άκουσα και αυτό) αλλά software και το κακό είναι ότι δεν μπορούμε να βρούμε που ακριβώς υπάρχει "τρυπα" και καταναλώνονται τόσοι πόροι!!!

Καλά, κανείς δεν έχει σκεφτεί να βγάλει ένα task manager που μην γράφει μόνο πόσο μνήμη καταναλώνει ένα πρόγραμμα αλλά και ποσοστό χρήσης του επεξεργαστή!!! Αν είχαμε κάτι τέτοιο θα μπορούσαμε να δούμε πόσο λειτουργεί ο επεξεργαστής της συσκευής μας και να παρατηρήσουμε πότε ανεβάζει θερμοκρασίες...

Έχω την εντύπωση πως, απο την στιγμή και μόνο που βάζεις έναν λογαριασμό Gmail, να τσεκάρει για email κάθε x χρόνο, η μπαταρία αρχίζει να χάνει τις εργοστασιακές της "επιδόσεις". Ότι άλλο και αν προσθέσεις μετά, φεύγεις κατα πολύ απο τις 6-7 ώρες που δίνει η Apple, κάτω απο "ιδανικές συνθήκες" για την λειτουργία της μπαταρίας.

Κοιτάξτε, αν είναι να τσεκάρουν αρκετά όλο το λειτουργικό για να ανεβάσουν τις επιδόσεις της μπαταρίας, ίσως προσθέσουν χρόνους φόρτωσης σε κάποια προγράμματα, κατα κάποια δευτερόλεπτα.
Αν όμως θέλουμε να ανοίγουν κάποιες εφαρμογές σε 3-4 δευτερόλεπτα (ίσως λιγότερο), αυτές θα πρέπει να τρέχουν στο backround. Στην περίπτωση του 3GS, λόγω επεξεργαστή και μνήμης, η κατανάλωση μπαταρίας είναι μεγαλύτερη (σε σχέση με αυτή του 3G). Αν πρόκειται να κάνουμε χρήση και να αφήνουμε προγράμματα να τρέχουν στο backround, ενώ χρησιμοποιούμε και την μεγαλύτερη ταχύτητα του επεξεργαστή, θα έχουμε μεγαλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία.

Αυτό δεν αλλάζει. Έτσι είναι "ο συνδιασμός του hardware με του software" όπως τον ζούμε μέχρι σήμερα στα laptop.
Στο dell Axim x51v που έχω, η μπαταρία κάνει ότι μπορεί όταν είναι να τρέξει κάποιο παιχνίδι όπως το "return to the monkey island".
Αν όμως την αφήσω να τρέξει κάτι πιο απλό, όπως IE, τότε κρατάει περισσότερο.

Στην μια περίπτωση ο επεξεργαστής, εφόσον υπάρχει και είναι γρήγορος=κάνει μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας, τρέχει στην μέγιστη ταχύτητα και τραβάει περισσότερους πόρους απο την μπαταρία.
Στην περίπτωση που βλέπω κάποιες σελίδες στο ίντερνετ, δεν απασχολείται πολύ (επεργαστής+gpu=κάρτα γραφικών), οπότε δεν καταναλώνει περισσότερη ενέργεια απο την μπαταρία.

Τελευταία επεξεργασία από: Peris, 22/08/2009 - 16:52

#318   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα
  • GameCenter:Drake1986

Δημοσίευση 22/08/2009 - 17:58

Έχω την εντύπωση πως, απο την στιγμή και μόνο που βάζεις έναν λογαριασμό Gmail, να τσεκάρει για email κάθε x χρόνο, η μπαταρία αρχίζει να χάνει τις εργοστασιακές της "επιδόσεις". Ότι άλλο και αν προσθέσεις μετά, φεύγεις κατα πολύ απο τις 6-7 ώρες που δίνει η Apple, κάτω απο "ιδανικές συνθήκες" για την λειτουργία της μπαταρίας.

Κοιτάξτε, αν είναι να τσεκάρουν αρκετά όλο το λειτουργικό για να ανεβάσουν τις επιδόσεις της μπαταρίας, ίσως προσθέσουν χρόνους φόρτωσης σε κάποια προγράμματα, κατα κάποια δευτερόλεπτα.
Αν όμως θέλουμε να ανοίγουν κάποιες εφαρμογές σε 3-4 δευτερόλεπτα (ίσως λιγότερο), αυτές θα πρέπει να τρέχουν στο backround. Στην περίπτωση του 3GS, λόγω επεξεργαστή και μνήμης, η κατανάλωση μπαταρίας είναι μεγαλύτερη (σε σχέση με αυτή του 3G). Αν πρόκειται να κάνουμε χρήση και να αφήνουμε προγράμματα να τρέχουν στο backround, ενώ χρησιμοποιούμε και την μεγαλύτερη ταχύτητα του επεξεργαστή, θα έχουμε μεγαλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία.

Αυτό δεν αλλάζει. Έτσι είναι "ο συνδιασμός του hardware με του software" όπως τον ζούμε μέχρι σήμερα στα laptop.
Στο dell Axim x51v που έχω, η μπαταρία κάνει ότι μπορεί όταν είναι να τρέξει κάποιο παιχνίδι όπως το "return to the monkey island".

Στην μια περίπτωση ο επεξεργαστής, εφόσον υπάρχει και είναι γρήγορος=κάνει μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας, τρέχει στην μέγιστη ταχύτητα και τραβάει περισσότερους πόρους απο την μπαταρία.
Στην περίπτωση που βλέπω κάποιες σελίδες στο ίντερνετ, δεν απασχολείται πολύ (επεργαστής+gpu=κάρτα γραφικών), οπότε δεν καταναλώνει περισσότερη ενέργεια απο την μπαταρία.

Λιγο ακυρο το θεμα με το laptop,μην συγκρινεις το laptop με μια μπαταρια ενος κινιτου,δουλευουν εντελος διαφορετικα γτ αμα αλλαξεις π.χ ram στο λαπτοπ θα ξοδευει περισσοτρο ρευμα απο την μπαταρια του,το κινιτο βγαινει με στανταρ πραματα που δεν αλλαζουν,μονο το λογισμικο αλλαζει,εαν απο την apple εχουν βαλει στην 3.0 να ξοδευει 20mha π.χ την ωρα,τοσο θα ειναι!!ειναι προγραματισμενα ολα αυτα,και να καθησεις να τα κλεισης ολα δεν θα κερδισεις και πολυ πραμα,με την 2.2 και τιγκα στο πραμα κρατουσε 4 μερες,τορα στην 3.0 με τα ιδια πραματα μεσα κραταει 2.5 μερες!!!!!!!Οι μαλακιες της apple ειναι αυτες,και εμεις σαν καταναλωτες πρεπει να της δεχτουμε!!!
Θα δωσο και ενα παρα πολυ μικρο και ζωντανο παραδειγμα,ο θειος μου ειναι σχεδιαστης μικροτσιπ μεσα στην apple,του δωσανε Iphone 3G(οπος και σε ολους τους υπαλλυλους)οταν του το δωσανε ειχε την 2.1,το αναβαθμισε στο 2.2 μετα στην 2.2.1 και τωρα εχει την 3.0.......δεν το χρησιμοποιοι οπως και εμεις για παιχνιδια και μαλακιες......anyway......οταν τον ρωτησα "προσεξες καμια διαφορα στην μπαταρια" μου ειπε "μου κραταει μονο 2 μερες και χωρις να το δουλευω,και ειναι και λογικο" και οταν γτ ειναι λογικο μου απαντησε "διοτι η apple για να βοηθησει τον καταναλωτη πλεον ολα τα κραταει ανοιχτα,ε-μαιλ,καμερα,gprs,δεκτη gps!!δλδ και να κλεινουμε τον δεκτη gps αυτο υπολειτουργη και τραβαει ενα μικρο ποσοστο ρευματος,οπος και εχω προσεξει και εγω ο ιδιος ενα αλλο,παρολο που εχω κλειστο το gprs αυτο υπολειτουργη και το καταλαβαινω γτ μερικες φορες κανει παρεμβολες στα ηχεια του υπολογιστη μου!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Drake19, 22/08/2009 - 18:05

#319   Peris

Peris

iPH Enthousiast

• 580 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:peris72

Δημοσίευση 22/08/2009 - 20:03

Την σύγκριση για την μνήμη την έκανα περισσότερο για την διαφορά μεταξύ 3G και 3GS. Επειδή στο νέο κινητό λένε οι κάτοχοι ότι η μπαταρία δεν κρατεί όσο είπε η Apple, σε σχέση με το 3G.

#320   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 22/08/2009 - 20:13

Δεν βρίσκω άστοχη τη σύγκριση πάντως!

#321   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 22/08/2009 - 20:26

Θα συμφωνήσω με το Drake. Σε ένα notebook πολλά παίζουν ρόλο. Στα κινητά είναι δεδομένα τα πράγματα. Η Apple καλά κάνει και βγάζει αναβαθμίσεις. Δε μας αναγκάζει κανείς να τις κάνουμε.

#322   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 20:28

Καλησπέρα και απο μένα!!!

Παιδιά ξενέρωσα!!! Τα παρατάω με την ελπίδα πως η 3.1 θα λύσει το πρόβλημα!!!

#323   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 22:56

Καλησπέρα και απο μένα!!!

Παιδιά ξενέρωσα!!! Τα παρατάω με την ελπίδα πως η 3.1 θα λύσει το πρόβλημα!!!

Παιδια μολισ ειχα μια ενημερωση για την 3.1,οχι ακριβως official αλλα μπορουμε να το πουμε και ετσι
Η 3.1 θα "βουλωση" μερικες ακομα τρυπες που δεν εχουν γηνει γνωστες και αμα προλαβουν μπορει και να μην γηνουν και πλεον θα απενεργοιουντε εντελος πλεον αυτα
που εμεις κλεινουμε και αυτα υπολειτουργουν,αυτα που ελεγα ποιο πριν,αλλα για την μπαταρια αν κραταει περισσοτερο δεν το εχω μαθει ακομα,επομενη ενημερωση
πιθανοτατα να εχω της επομενες ωρες :D

#324   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2009 - 23:45

Θα συμφωνήσω με το Drake. Σε ένα notebook πολλά παίζουν ρόλο. Στα κινητά είναι δεδομένα τα πράγματα. Η Apple καλά κάνει και βγάζει αναβαθμίσεις. Δε μας αναγκάζει κανείς να τις κάνουμε.

Τωρα το ότι δεν μα αναγκάζει είναι σχετικό γιατι απο την στιγμή που δίνει το SDK στους developers όλες οι εφαρμογές βγαίνουν για το νεο firmware...

#325   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 00:09

Εγώ δεν θα σταθώ στην σύγκριση που κάνεις φίλε αλλά στην 2η παράγραφο και συγκεκριμένα στην τελευταία φράση της: "Αν πρόκειται να κάνουμε χρήση και να αφήνουμε προγράμματα να τρέχουν στο backround, ενώ χρησιμοποιούμε και την μεγαλύτερη ταχύτητα του επεξεργαστή, θα έχουμε μεγαλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία." και θα σου θυμίσω πως η ίδια η apple δεν μας ενημέρωσε ότι υπάρχουν προγράμματα που τρέχουν στο background αντίθετα έλεγε πως δεν υποστιρίζονται τετοια προγράμματα... γιατί λοιπον κάποια απο τα προγράμματα του λειτουργικού τρέχουν και μάλιστα χωρίς να το ξέρει ο χρήστης στο background? (βλ Safari,mail,ipod κ.α. Και αντε για το mail να το καταλαβω αν έχεις το push ανοιχτό και μπορείς να λάβεις mails αλλα ο safari ας πούμε γιατί να τρέχει? το ipod γιατί έχει μόνο κουμπάκι pause και δεν έχει και ένα stop που να κλείνει εντελώς την εφαρμογή?)

Και εξηγώ... Η πρώτη εφαρμογή που βγήκε που μπορούσες να δεις τί τρέχει στην συσκευή σου ήταν το free memory στο appstore... Χωρίς αυτήν ένας χρήστης που δεν εχει κάνει jailbreak δεν μπορεί να ξέρει τί τρεχει στο τηλέφωνό του!!!

Για αυτούς που έχουν κάνει jailbreak υπάρχουν σίγουρα περισσότερες και καλυτερες (βλ memtool, sbsettings)!
Αλλά ενας καινούριος χρήστης δεν τα ξέρει όλα αυτά και δεν εχει ψαχτεί τόσο!!!

Και παρακάτω γράφεις: "Έτσι είναι "ο συνδιασμός του hardware με του software" Συμφωνώ, αλλά εσύ κυρία apple, δώσε μου την δυνατότητα να κλείνω εφαρμογές όπως το ipod και τον safari και μετά γράψε μου στην σελίδα σου οτι εγώ φταίω που τα άφησα ανοιχτά...

Το ξέρεις πως οι περισσότεροι νέοι χρήστες δεν ξέρουν την διαδικασία να κλείσουν εντελώς μια εφαρμογή? Καποτε στη 2,2,1 πατουσες το homebutton παρατεταμένα, ενώ μετά την 3 κρατάς το power μέχρι να βγει το slide to unlock και μετά πατας το home παρατεταμένα... Ο νέος χρήστης θα μυρίσει τα νύχια του?

Αν πάντος έφτιαχνα εφαρμογή για το iPhone θα έκανα αυτό που έκανε ο medevil στο iBluetooth... Αν πατησεις home button τρέχει στο background αν θες να κλείσεις εντελώς την εφαρμογή πατάς ένα κοκκινο X πάνω αριστερά!!! Τί πιο όμορφο από αυτό?

Τελευταία επεξεργασία από: michaelkrtikos, 23/08/2009 - 00:18

#326   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 00:43

Εγώ δεν θα σταθώ στην σύγκριση που κάνεις φίλε αλλά στην 2η παράγραφο και συγκεκριμένα στην τελευταία φράση της: "Αν πρόκειται να κάνουμε χρήση και να αφήνουμε προγράμματα να τρέχουν στο backround, ενώ χρησιμοποιούμε και την μεγαλύτερη ταχύτητα του επεξεργαστή, θα έχουμε μεγαλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία." και θα σου θυμίσω πως η ίδια η apple δεν μας ενημέρωσε ότι υπάρχουν προγράμματα που τρέχουν στο background αντίθετα έλεγε πως δεν υποστιρίζονται τετοια προγράμματα... γιατί λοιπον κάποια απο τα προγράμματα του λειτουργικού τρέχουν και μάλιστα χωρίς να το ξέρει ο χρήστης στο background? (βλ Safari,mail,ipod κ.α. Και αντε για το mail να το καταλαβω αν έχεις το push ανοιχτό και μπορείς να λάβεις mails αλλα ο safari ας πούμε γιατί να τρέχει? το ipod γιατί έχει μόνο κουμπάκι pause και δεν έχει και ένα stop που να κλείνει εντελώς την εφαρμογή?)

Και εξηγώ... Η πρώτη εφαρμογή που βγήκε που μπορούσες να δεις τί τρέχει στην συσκευή σου ήταν το free memory στο appstore... Χωρίς αυτήν ένας χρήστης που δεν εχει κάνει jailbreak δεν μπορεί να ξέρει τί τρεχει στο τηλέφωνό του!!!

Για αυτούς που έχουν κάνει jailbreak υπάρχουν σίγουρα περισσότερες και καλυτερες (βλ memtool, sbsettings)!
Αλλά ενας καινούριος χρήστης δεν τα ξέρει όλα αυτά και δεν εχει ψαχτεί τόσο!!!

Και παρακάτω γράφεις: "Έτσι είναι "ο συνδιασμός του hardware με του software" Συμφωνώ, αλλά εσύ κυρία apple, δώσε μου την δυνατότητα να κλείνω εφαρμογές όπως το ipod και τον safari και μετά γράψε μου στην σελίδα σου οτι εγώ φταίω που τα άφησα ανοιχτά...

Το ξέρεις πως οι περισσότεροι νέοι χρήστες δεν ξέρουν την διαδικασία να κλείσουν εντελώς μια εφαρμογή? Καποτε στη 2,2,1 πατουσες το homebutton παρατεταμένα, ενώ μετά την 3 κρατάς το power μέχρι να βγει το slide to unlock και μετά πατας το home παρατεταμένα... Ο νέος χρήστης θα μυρίσει τα νύχια του?

Αν πάντος έφτιαχνα εφαρμογή για το iPhone θα έκανα αυτό που έκανε ο medevil στο iBluetooth... Αν πατησεις home button τρέχει στο background αν θες να κλείσεις εντελώς την εφαρμογή πατάς ένα κοκκινο X πάνω αριστερά!!! Τί πιο όμορφο από αυτό?

Εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που γραφεις,χαθηκε να βαλουν ενα κοκκινο κουτακι με ενα Χ ωστε να ξερουμε οτι σιγουρα εχει κλεισει?
Εγω απο την μερια μου και ασ το εχω κανει jailbreak του περασα το Freememory,και βλεπω οτι πρωτο πρωτο που τρεχει ειναι το MobilePhone δλδ το κουμπακι που πατας και σου βγαζει το πληκτρολογιο
να παρεις τηλεφωνο,δλδ συγνωμμη,οταν θα πατησω το κεντρικο κουμπακι αυτο συνεχιζει και τρεχει απο πισω,γτ?αφου τελειωσα αυτο που ηθελα να κανω,εκτος και αν το Mobilephone θελει να πει οτι ειναι ο carrier που δουλευει!!!αν ειναι ετσι τοτε γτ οταν το βαζεις σε airplane mode και χωρις καρτα σιμ αυτο συνεχιζει και δουλευει??+ποσες αλλες απλες εφαρμογες οπως αυτες που ειπες παραπανω
Μιχαλη!!!και τι δεν θα εδινα να μου εδειναν ενα προγραμμα που να μπορω να ρυθμισω το .ispw πριν το βαλω με jailbreak,τι θα τρεχει στο background!!! :D :D

#327   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 00:56

Εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που γραφεις,χαθηκε να βαλουν ενα κοκκινο κουτακι με ενα Χ ωστε να ξερουμε οτι σιγουρα εχει κλεισει?
Εγω απο την μερια μου και ασ το εχω κανει jailbreak του περασα το Freememory,και βλεπω οτι πρωτο πρωτο που τρεχει ειναι το MobilePhone δλδ το κουμπακι που πατας και σου βγαζει το πληκτρολογιο
να παρεις τηλεφωνο,δλδ συγνωμμη,οταν θα πατησω το κεντρικο κουμπακι αυτο συνεχιζει και τρεχει απο πισω,γτ?αφου τελειωσα αυτο που ηθελα να κανω,εκτος και αν το Mobilephone θελει να πει οτι ειναι ο carrier που δουλευει!!!αν ειναι ετσι τοτε γτ οταν το βαζεις σε airplane mode και χωρις καρτα σιμ αυτο συνεχιζει και δουλευει??+ποσες αλλες απλες εφαρμογες οπως αυτες που ειπες παραπανω
Μιχαλη!!!και τι δεν θα εδινα να μου εδειναν ενα προγραμμα που να μπορω να ρυθμισω το .ispw πριν το βαλω με jailbreak,τι θα τρεχει στο background!!! :D :D

Οπως παρατήρησες παραπάνω δεν έχω αναφέρει το mobilePhone γιατί πιστέυω πως αυτό πρέπει να τρέχει πάντα...Είναι αυτό που διαχειρίζεται την κάρτα sim! Ακόμα και αν δεν έχεις sim μέσα δεν σημαίνει πως το τηλέφωνο δεν ψαχνει να βρεί sim... Aν κατάφερνες να το κλείσεις το mobilePhone χωρίς sim, μετά που θα έβαζες στο κινιτό σου sim δεν θα επιανες σήμα κατευθίαν αλλά θα έπρεπε να κανεις reboot για να ξανανοιξει το προγραμμα ή να το ανοίξεις χειροκίνητα (πράγμα που πάλι θα δυσκόλευε τους νέους χρήστες γιατί σε άλλες προηγούμενες συσκευές που είχαν δεν ισχύει κάτι τέτοιο και θα κατεκλιζαν τις εταιρίες και θα τους έλεγαν "το τηλέφωνο μου δεν δουλεύει του βάζω sim αλλά πουθενά σημα...lol"

Μπορεί για το mobilePhone να μην ισχύει αλλά για τα άλλα που ανέφερα (αν όχι όλα) για αυτά ισχυει!!!

#328   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 01:56

Οπως παρατήρησες παραπάνω δεν έχω αναφέρει το mobilePhone γιατί πιστέυω πως αυτό πρέπει να τρέχει πάντα...Είναι αυτό που διαχειρίζεται την κάρτα sim! Ακόμα και αν δεν έχεις sim μέσα δεν σημαίνει πως το τηλέφωνο δεν ψαχνει να βρεί sim... Aν κατάφερνες να το κλείσεις το mobilePhone χωρίς sim, μετά που θα έβαζες στο κινιτό σου sim δεν θα επιανες σήμα κατευθίαν αλλά θα έπρεπε να κανεις reboot για να ξανανοιξει το προγραμμα ή να το ανοίξεις χειροκίνητα (πράγμα που πάλι θα δυσκόλευε τους νέους χρήστες γιατί σε άλλες προηγούμενες συσκευές που είχαν δεν ισχύει κάτι τέτοιο και θα κατεκλιζαν τις εταιρίες και θα τους έλεγαν "το τηλέφωνο μου δεν δουλεύει του βάζω sim αλλά πουθενά σημα...lol"

Μπορεί για το mobilePhone να μην ισχύει αλλά για τα άλλα που ανέφερα (αν όχι όλα) για αυτά ισχυει!!!

Σηκωνω τα χερια ψηλα,δεν εχεις αδικο :D :D

#329   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 23/08/2009 - 09:50

Συνεχίζοντας τη παράθεση εικόνων που αφορούν τη μπαταρία του δικού μου 3GS:

Αναρτημένη εικόνα

#330   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 11:12

Συνεχίζοντας τη παράθεση εικόνων που αφορούν τη μπαταρία του δικού μου 3GS:

Αναρτημένη εικόνα

Χμμμμ,μια χαρα τα παει βλεπω,αλλα μονο 1 ωρα το εχεις δουλεψει......αν ξεκινησεις να το λιωσεις τι γινετε?ουτε μια μερα δεν θα σου κρατησει λογικα!!
Εμενα γτ δεν μου δειχνει το usage και to standby,μου δειχνει παυλες.......ειναι ελεος.
EDIT:Οπα τωρα προσεξα κατι,λεει ακριβως απο κατω "οι χρονοι θα εμφανιστουν οταν το iphone φορτιστει πληρως" μα αφου φορτισμενο πληρως!!Δεν την παλευει μια βλεπω :P :P :P

Τελευταία επεξεργασία από: Drake19, 23/08/2009 - 11:16

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0