Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone και μπαταρία!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1054 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   jakeduth

jakeduth

iPH Enthousiast

• 440 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Rambokouklo

Δημοσίευση 23/08/2009 - 11:30

Παιδιά εγώ έχω αρχίσει να ξενερωνω...δεν μπορώ να μην χρησιμοποιώ το κινητό και να έχω και το φόβο να μου κλείσει...ας βάλουν μια μεγαλύτερη μπαταρία η να φτιάξουν το πρόβλημα...χρησιμοποιώ το κινητό με wifi και με έχει ξεσκισει στο φορτισμα.ασε που μερικές φορές δεν φορτιζει και αρχίσει να καίει από την υψηλή θερμοκρασία...άλλο πρόβλημα και αυτό...τέλος με παίρνουν τηλ και ενώ το τηλ είναι ανοιχτό λέει ότι το κινητό είναι απενεργοποιημενο...Έλεος!!!μόνο αυτό έχω να πω..έλεος...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 23/08/2009 - 11:36

Χμμμμ,μια χαρα τα παει βλεπω,αλλα μονο 1 ωρα το εχεις δουλεψει......αν ξεκινησεις να το λιωσεις τι γινετε?ουτε μια μερα δεν θα σου κρατησει λογικα!!
Εμενα γτ δεν μου δειχνει το usage και to standby,μου δειχνει παυλες.......ειναι ελεος.
EDIT:Οπα τωρα προσεξα κατι,λεει ακριβως απο κατω "οι χρονοι θα εμφανιστουν οταν το iphone φορτιστει πληρως" μα αφου φορτισμενο πληρως!!Δεν την παλευει μια βλεπω :P :P :P

Αν ξεκινήσω να το λιώσω....στη μία μέρα θα έχεις τελειώσει η μπαταρία του!! Αυτό είναι δοκιμασμένο που σου γράφω!!!

#333   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 11:38

Παιδιά εγώ έχω αρχίσει να ξενερωνω...δεν μπορώ να μην χρησιμοποιώ το κινητό και να έχω και το φόβο να μου κλείσει...ας βάλουν μια μεγαλύτερη μπαταρία η να φτιάξουν το πρόβλημα...χρησιμοποιώ το κινητό με wifi και με έχει ξεσκισει στο φορτισμα.ασε που μερικές φορές δεν φορτιζει και αρχίσει να καίει από την υψηλή θερμοκρασία...άλλο πρόβλημα και αυτό...τέλος με παίρνουν τηλ και ενώ το τηλ είναι ανοιχτό λέει ότι το κινητό είναι απενεργοποιημενο...Έλεος!!!μόνο αυτό έχω να πω..έλεος...

Καλώς ήρθες στο club μας...Και εμείς τα ίδια παράπονα έχουμε... 22 σελίδες τα γράφουμε!!!

#334   omen069

omen069

iPH Member

• 304 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/08/2009 - 11:46

Φιλοιμου!!!!!!!!!!!!!πρεπει να καταλαβετε οτι το προβλημα ειναι του iphone

το μονο που δεν ειπώθηκε στο forum για τη μπαταρια ειναι οτι ειναι καλοκαιρι καιεδω στην Ελλαδα
εχουμε 30+ βαθμους θερμοκρασια συν τη φορτιση η μπαταρια τα παιζει
υπομονη ο χειμωνας ερχεται

#335   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα
  • GameCenter:Drake1986

Δημοσίευση 23/08/2009 - 11:57

Φιλοιμου!!!!!!!!!!!!!πρεπει να καταλαβετε οτι το προβλημα ειναι του iphone

το μονο που δεν ειπώθηκε στο forum για τη μπαταρια ειναι οτι ειναι καλοκαιρι καιεδω στην Ελλαδα
εχουμε 30+ βαθμους θερμοκρασια συν τη φορτιση η μπαταρια τα παιζει
υπομονη ο χειμωνας ερχεται

Καμια σχεση η ζεστη της ατμοσφαιρας με το κινιτο,ειναι σαν να μου λες οτι τα κινιτα το καλοκαιρι κρατανε λιγοτερο η μπαταρια τους απο οτι τον χειμωνα.......ελεος
2 κινιτα εχω,οσο κρατανε τον χειμωνα το ιδιο κρατανε και το καλοκαιρι,αν ηταν ετσι θα ειχαν φαλιρισει ολες οι εταιριες.
Παντως να προσθεσω οτι και τα θεματα που βαζουμε μεσω winterboard τραβανε ρευμα απο την μπαταρια και ιδιως τα κινουμενα backgrounds.

Τελευταία επεξεργασία από: Drake19, 23/08/2009 - 12:00

#336   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 12:01

Καμια σχεση η ζεστη της ατμοσφαιρας με το κινιτο,ειναι σαν να μου λες οτι τα κινιτα το καλοκαιρι κρατανε λιγοτερο η μπαταρια τους απο οτι τον χειμωνα.......ελεος
2 κινιτα εχω,οσο κρατανε τον χειμωνα το ιδιο κρατανε και το καλοκαιρι,αν ηταν ετσι θα ειχαν φαλιρισει ολες οι εταιριες.

Μην εξάπτεσαι αγαπητέ Drake19 ,χιουμοράκι είναι του omen069 τίποτα παραπάνω! Βέβαια θα τολμούσα να γράψω ότι το συγκεκριμένο χιουμοράκι είναι ελαφρώς-βαρέως πικρό για εμάς...

#337   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 23/08/2009 - 12:02

Aυτό το πάθαιναν τα ασύρματα της Siemens που από λάθος είχαν ρυθμιστεί για συνθήκες περιβάλλοντος Βορείου Ευρώπης. Δε μπορώ να δεχτώ ότι τηλέφωνο 500+ € έχει τέτοιο πρόβλημα. Το τι πραγματικά συμβαίνει δεν πιστεύω ότι θα το μάθουμε επίσημα. Μόνο εικασίες κάνουμε όλοι οι χρήστες. Ακούω και άλλους ότι όπως και το δικό μου κινητό δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με το OS 3.0 ενώ άλλοι έχουν μεγάλο πρόβλημα όπως ο φίλος Χρήστος. Αξίζει να κάνουμε υπομονή για το 3.1 να δούμε αν θα λυθεί.

#338   omen069

omen069

iPH Member

• 304 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/08/2009 - 12:07

Παντως να προσθεσω οτι και τα θεματα που βαζουμε μεσω winterboard τραβανε ρευμα απο την μπαταρια και ιδιως τα κινουμενα backgrounds.

Το ξερω φιλεμου αλλα τι να πω?

#339   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 12:09

Aυτό το πάθαιναν τα ασύρματα της Siemens που από λάθος είχαν ρυθμιστεί για συνθήκες περιβάλλοντος Βορείου Ευρώπης. Δε μπορώ να δεχτώ ότι τηλέφωνο 500+ € έχει τέτοιο πρόβλημα. Το τι πραγματικά συμβαίνει δεν πιστεύω ότι θα το μάθουμε επίσημα. Μόνο εικασίες κάνουμε όλοι οι χρήστες. Ακούω και άλλους ότι όπως και το δικό μου κινητό δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με το OS 3.0 ενώ άλλοι έχουν μεγάλο πρόβλημα όπως ο φίλος Χρήστος. Αξίζει να κάνουμε υπομονή για το 3.1 να δούμε αν θα λυθεί.

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής,δεν είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι για την μη δύναμη της μπαταρίας φταίει το OS 3.0 ,περιμένω να δω εξελίξεις... Γι'αυτό είμαστε εδώ και το συζητάμε Θάνο.

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 23/08/2009 - 12:09

#340   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 12:15

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής,δεν είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι για την μη δύναμη της μπαταρίας φταίει το OS 3.0 ,περιμένω να δω εξελίξεις... Γι'αυτό είμαστε εδώ και το συζητάμε Θάνο.

Αειντε να δουμε τι θα γεινει στο αμεσο μελλον :P

#341   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 23/08/2009 - 12:16

παιδες δεν χρειαζεται πρωτον να τρελενωσαστε και δευτερον να εχετε αμφιβολιες το συγκεκριμενο εχει υποθει/διαπιστωθει πρωτα απο χρηστες και επειτα σε επισημη ανακοινωση απο την ηδια την apple,αυτος ειναι ενας απο τους λογους που η apple εχει επισπευσει της διαδικασιες για την full 3.0.1.οι παλαιοτεροι θα θυμουντε το ποσο περιμεναμε μεχρι το επομενο firmware και τωρα μεσα σε 2 μηνες βγηκε ηδη μια προσθηκη για το κενο ασφαλειας και σε ενα μηνα απο τωρα περιμενουμε το επομενο update.

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 23/08/2009 - 12:21

ezgif_com_crop_2.gif

#342   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 12:25

Εγω παντος βλεπω οτι η apple εχει κανει καποια πατατα και δεν θελει να την πει επισημος :P :P :P
xaaxxaxaax (ας γελασουμε και με τον πονο μας λιγο :P)

#343   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 12:30

παιδες δεν χρειαζεται πρωτον να τρελενωσαστε και δευτερον να εχετε αμφιβολιες το συγκεκριμενο εχει υποθει/διαπιστωθει πρωτα απο χρηστες και επειτα σε επισημη ανακοινωση απο την ηδια την apple,αυτος ειναι ενας απο τους λογους που η apple εχει απισπευσει της διαδικασιες για την full 3.0.1.οι παλεοτεροι θα θυμουντε το ποσο περιμεναμε μεχρι το επομενο firmware και τωρα μεσα σε 2 μηνες βγηκε ηδη μια προσθηκη για το κενο ασφαλειας και σε ενα μηνα απο τωρα περιμενου το update.

Κατά συνέπεια είμαστε σε αναμονή...Εγώ ωστόσο θα γράφω στατιστικά, να ξέρουμε τι γίνεται...Καλό θα ήταν και εσείς να κάνετε το ίδιο για να συγκρίνουμε!

#344   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 12:31

Εγω παντος βλεπω οτι η apple εχει κανει καποια πατατα και δεν θελει να την πει επισημος :P :P :P
xaaxxaxaax (ας γελασουμε και με τον πονο μας λιγο :P )

Κατά συνέπεια το πρόβλημα έχει διαπιστωθεί απλά δεν ανακοινώνεται επισήμως!!!

#345   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2009 - 12:34

Κατά συνέπεια είμαστε σε αναμονή...Εγώ ωστόσο θα γράφω στατιστικά, να ξέρουμε τι γίνεται...Καλό θα ήταν και εσείς να κάνετε το ίδιο για να συγκρίνουμε!

εγω θα ηθελα πολυ να γραψω αλλα δεν ξερω τι στον π***** εχει γεινη γτ μετα απο ενα ρεσπρινγκ,και ενω μου δειχνει χρονους,μου βγαζει το usage και to standby με παυλες!!!μια ακομα μαλ**** της 3.0

Τελευταία επεξεργασία από: Drake19, 23/08/2009 - 12:35

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10