Εχω ενεργοποιημενα τα πάντα ακομα και το BT επειδή χρησιμοποιω hands free μονίμως.
Την μπαταρία την βρισκω φυσιολογικότατη. Αν δεν το σκαλιζω συνεχως με βγάζει ενα 24ωρο ανετα.
Η συσκευη αυτη είναι φτιαγμενη για να εχει ολες αυτες τις λειτουργιες.
Οταν χρησιμοποιειται με κάρτα θα πρεπει απλα να απενεργοποιειται το edge. Αυτό κανει την ζημια σε όσους δεν εχουν data plan.
Και κατι αλλο, παρατηρω οτι στο iphone η φορτιση γινεται πολυ γρηγορα ακομα και απο το λαπτοπ (δεν χρησιμοποιω ποτε πριζα). Εχω την εντυπωση οτι παρόλο που δειχνει πληρη φορτιση, δεν εχει φορτισει εντελως. Αν το αφησω λιγο παραπανω η μπαταρια κρατα περισσοτερο.
Δηλαδή αν το σκαλίζεις λίγο ή βάλεις κανένα GPS πάει

Εγώ το έχω απενεργοποιήσει το EDGE και περιμένω αν δω τι θα γίνει.Γιατι βρε παιδιά ναι προσφέρει υπηρεσίες δεν λέω αλλά όχι να μην κρατάει ούτε ένα 24-ωρο η μπαταρία του...αυτό είναι κουλό.Όχι για να λέμε και την αλήθεια!!!!!Ωραίο το iphone αλλά από μπαταρία...τα πράγματα δεν είναι καλά!!!!Δηλαδή αν το χρησιμοποιήσεις λίγο παραπάνω σαν τηλέφωνο δεν σε βγάζει μέχρι το μεσημέρι!!!!!!!Έχω άδικο

?
Υ.Γ. Έχει ακουστεί ότι μετά από ένα μήνα στρώνει η μπαταρία του...αληθεύει αυτό ή μούσι

Λες και είναι αυτοκίνητο και θέλει στρώσιμο!!!Που ακόμα και τα καινούργια αμάξια στρώνουν πολύ πιο εύκολα και διαοφερτικά από τα παλιότερα!
Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 18/08/2009 - 00:58