Δε το πιστεύω από τότε που έγραψα το πόστο έχει παει στο 74%!!
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Εν τω μεταξύ το sbs στα processes μου βγάζει οτι τρέχει το safari ενώ έχω βγεί!!χθες μου έγραφε και το iPod που ούτε καν το χα ανοίξει!!
Αυτά πρέπει να τα κλείνεις από το SBSettings διότι ενώ νομίζουμε ότι τα έχουμε κλείσει είναι ανοικτά και καταναλώνουν πόρους!!!Καλό θα είναι όταν τελειώνεις με κάτι που αφορά Safari ή οτιδήποτε άλλο να κάνεις έναν έλεγχο με το SBS και να τα κλείσεις όλα πριν το αφήσεις σε standby κατάσταση!
To ότι έχεις βγεί δεν σημαίνει πως έκλεισε. Γι'αυτό είναι απαραίτητο το task manager. Το ipod και το mail είναι πολύ ύπουλα κα ανοίγουν κατα βούληση. Το ipod θα σου ανοίγει κάθε φορά που παίζεις ένα παιχνίδι, ή έχεις κάποιο πρόγραμμα navigation (μάλον ανοίγει για να χειριστεί το playback των ήχων) To mail έχω παρατηρήσει πως ανοίγει αν μπώ στο internet από μόνο του χωρίς να έχω ενεργοποιημένο το push ή κάτι άλλο. Να λές πάλι κάλα που έχεις το SBS και μπορείς να τα κλείνεις. Προσωπικά μου έχει γίνει συνήθεια και το κοιτάζω κάθε φορά που κάνω unlock τη συσκευή ή μόλις σταματήσω να τη χρησημοιώ. Κλείνω τα πάντα και το κλειδώνω.
Με το post του αγαπητού ktzaf θα καλυφθείς πλήρως! Τα ίδια ακριβώς πράτω και εγώ!
Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/10/2009 - 11:31