Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Στις 16 Αυγούστου πιθανόν το νέο iPhone 5

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3100 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 28/07/2011 - 23:58

Οι πληροφορίες και οι φήμες για το νέο iPhone είναι πολλές. Αν κάτι είναι διασταυρωμένο αυτή την στιγμή είναι η πληροφορία ότι developers έχουν στα χέρια τους αυτό που αναμένεται να είναι το iPhone 5 αλλά έχει προς το παρόν το κωδικό όνομα iPhone 4S και εμφάνιση ίδια με του σημερινού iPhone 4 αλλά βελτιωμένα ηλεκτρονικά στο εσωτερικό. Πρακτικά αυτό σημαίνει επεξεργαστής dual core A5, GSM και CDMA chip κλπ.

Πριν από μήνες υπήρξε αναφορά για ένα εντελώς νέο και ανανεωμένο design για το iPhone 4S/5, κάτι που θα το έκανε να μοιάζει περισσότερο με iPod παρά με το iPhone που όλοι ξέρουμε σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι το υποτιθέμενο νέο design θα έχει μεγαλύτερο οθόνη από άκρη σε άκρη και το πίσω μέρος του θα γίνεται όλο και πιο λεπτό από πάνω προς τα κάτω. Σαν το σχήμα μιας ανάποδης σταγόνας αλλά με την υπογραφή της Apple και το λογότυπο iPhone 4S/5.

Επιστροφή στο παρόν και νέες πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές όπως επικαλείται το BGR για το νέο, εντελώς διαφορετικό industrial design του iPhone 5 και πιθανή ανακοίνωση του τηλεφώνου μέσα στον Αύγουστο. Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, οι εξελίξεις θα τοποθετήσουν την Apple μπροστά από τον ανταγωνισμό του Σεπτεμβρίου και την αναβάθμιση των Windows Phone Mango αλλά και νέων κινητών με Android.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αν η Apple παρουσιάσει το νέο iPhone 5τον Αύγουστο το δίλημμα για αναμονή και αγορά του νέου JesusPhone ή άλλου smartphone πάει περίπατο, αφού οι περισσότεροι θα επιλέξουν το νέο iPhone 5 με εκατοντάδες χιλιάδες apps, iCloud, iOS 5 και φυσικά το cool factor σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό που προσπαθεί πολύ και τα καταφέρνει αλλά όχι πάντα τόσο καλά – μέχρι τώρα τουλάχιστον.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   stelos2003

stelos2003

iPH Member

• 344 μηνύματα
  • Twitter:@stelos2003
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:.ScorpiOn.

Δημοσίευση 29/07/2011 - 00:14

Αντε να δουμε εγω ειμαι πολυ αισιοδοξος για το 5αρακι. :)

#3   stap9

stap9

iPH newbie

• 38 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2011 - 00:18

καλα μου ειπαν απο vodafon δηλαδη 22 αυγουστου θα το εχουν αποκλειστηκα μονο αυτοι για να δουμε

#4   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 29/07/2011 - 01:26

Δεν γίνεται να κυκλοφορήσει νέο iPhone χωρίς ios5, το οποίο δεν μπορεί να είναι έτοιμο σε τόσο σύντομο διάστημα αφού δεν έχει κυκλοφορήσει η Gold.

#5   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2313 μηνύματα
  • Twitter:@Doomdiver
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:DooMDiveR

Δημοσίευση 29/07/2011 - 02:12

Δεν νομίζω να είμαστε 18 μέρες
Πριν την "κυκλοφορία" του και να μην έχουμε επίσημη ανακοίνωση ... Μακραν φήμη και μόνο κατ εμε

καλα μου ειπαν απο vodafon δηλαδη 22 αυγουστου θα το εχουν αποκλειστηκα μονο αυτοι για να δουμε

Εγώ πάλι που μίλησα με vodafone σήμερα "γελαγαν" και δεν είχαν ιδέα ...

#6   fakoykas

fakoykas

iPH User

• 110 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2011 - 02:43

Αναμένεται η κανονική version του iOS 5 τον Σεπτέμβρη, οπότε και τότε το iPhone 5!

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες