Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iphone 4s

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
7 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   darkside

darkside

iPH User

• 192 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 05/08/2011 - 03:53

Λυπών παιδιά ένας φίλος μου είναι στην Αμερική διακοπές και εχθές που μιλάγαμε για να μου φέρει κάνα ipod μιλήσαμε και για το μιλαρακι . μου είπε οτι θα κυκλοφορήσει 13 Σεπτέμβρη στην Αμερική θα λέγετε iphone 4s και διαφορές είναι η γνωστές καλύτερο επεξεργαστή και 8 mpixel κάμερα το σχέδιο του σχεδόν ίδιο με του 4.απλά ενημέρωση σε αυτά που άκουσα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/08/2011 - 06:37

Kαλό είναι όλα τα θέματα να μπαίνουν εδώ γιατί θα γίνει χαμός σε λίγο που ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες για το νέο iPhone ...

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#3   gprokias

gprokias

-

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2675 μηνύματα
  • GameCenter:icaruses

Δημοσίευση 05/08/2011 - 08:14

Φιλε αποκλιεται εδω ο Αμερικανος Steve σχεδιαζει στα εργαστηρια τοσο καιρο ενα iphone για να εχει μονο αλλαγηκαμερας και επεξεργαστη, δεν το νομιζω. Οπως φενεται με τον χρονο ο οποιος πρωφανος ηταν περισσοτερος απο απο καθε αλλη συσκευη μεχρι τωρα, ο η Appl.Inc θα ακολουθησει μια νεα σειρα εντελως αλλαγμενει και στην κυριολεξια απαλαγμενη απο καθε αλλο σχεδια μεχρι τωρα. Το σιγουρο παντως ειναι οτι δεν θα ακολουθηθει η ιδια σειρα οπως το iphone 3G & και στη συνεχεια η παραλαγη για το iphone 3GS... :rolleyes:

#4   Soter

Soter

iPH Enthousiast

• 394 μηνύματα
  • Twitter:@Soter13
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 05/08/2011 - 08:42

Φιλε αποκλιεται εδω ο Αμερικανος Steve σχεδιαζει στα εργαστηρια τοσο καιρο ενα iphone για να εχει μονο αλλαγηκαμερας και επεξεργαστη, δεν το νομιζω. Οπως φενεται με τον χρονο ο οποιος πρωφανος ηταν περισσοτερος απο απο καθε αλλη συσκευη μεχρι τωρα, ο η Appl.Inc θα ακολουθησει μια νεα σειρα εντελως αλλαγμενει και στην κυριολεξια απαλαγμενη απο καθε αλλο σχεδια μεχρι τωρα. Το σιγουρο παντως ειναι οτι δεν θα ακολουθηθει η ιδια σειρα οπως το iphone 3G & και στη συνεχεια η παραλαγη για το iphone 3GS... :rolleyes:

Γράφεις ρε φίλε όλα αυτά τα σωστά και σ' αυτό το post Link γράφεις ότι σου αρέσει το τηλ της φωτό. Βλέπεις κάτι πρωτοποριακό και το λες? Γιατί εγώ βλέπω το 4άρι πιο λεπτό.

Φιλικά πάντα.. :rolleyes:

#5   gprokias

gprokias

-

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2675 μηνύματα
  • GameCenter:icaruses

Δημοσίευση 05/08/2011 - 08:52

Γράφεις ρε φίλε όλα αυτά τα σωστά και σ' αυτό το post Link γράφεις ότι σου αρέσει το τηλ της φωτό. Βλέπεις κάτι πρωτοποριακό και το λες? Γιατί εγώ βλέπω το 4άρι πιο λεπτό.

Φιλικά πάντα.. :rolleyes:

Οχι φιλε διαφωνομε οσα λεει το παιδι οτι η αλλαγη θα γινει μονο στον επεξεργαστη και την καμερα και η ονομασια του θα ειναι iphone 4s, εγω οπως ειπα διαφονω σε ολα αυτα διοτι αν ειναι ετσι οπως τα λαει τα πραγματα θα ακολουθηθει η ιδια γραμη με το iphone 3G & iphone 3GS, καταλαβες Soter που ειναι η διαφορα? Διαβασε τα οσα λεω και θα δεις εξαλου ουτε στη photo του υποτιθεμενου iphone 5 δεν ειναι ως τωρα τιποτα διαπιστωμενη αληθεια... Υποτιθεται λεμε τωρα!

,Φιλικα.

#6   Soter

Soter

iPH Enthousiast

• 394 μηνύματα
  • Twitter:@Soter13
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 05/08/2011 - 09:20

Οχι φιλε διαφωνομε οσα λεει το παιδι οτι η αλλαγη θα γινει μονο στον επεξεργαστη και την καμερα και η ονομασια του θα ειναι iphone 4s, εγω οπως ειπα διαφονω σε ολα αυτα διοτι αν ειναι ετσι οπως τα λαει τα πραγματα θα ακολουθηθει η ιδια γραμη με το iphone 3G & iphone 3GS, καταλαβες Soter που ειναι η διαφορα? Διαβασε τα οσα λεω και θα δεις εξαλου ουτε στη photo του υποτιθεμενου iphone 5 δεν ειναι ως τωρα τιποτα διαπιστωμενη αληθεια... Υποτιθεται λεμε τωρα!

,Φιλικα.

Σε όσα γράφεις εδώ συμφωνώ απόλυτα. Απλά μου έκανε εντύπωση ότι στο topic που παραθέτω γράφεις ότι σου αρέσει το concept που παρουσιάζει ένα τηλέφωνο χωρίς καμία σχεδόν αλλαγή σε σχέση με το 4άρι. Κάτι σαν το 3G με 3GS δηλαδή..

#7   darkside

darkside

iPH User

• 192 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 12/08/2011 - 08:35

,Φιλικα.

ολα τελικά είναι υποθετικά αδερφέ μου, κάνεις δεν μπορεί να ξέρει, απλά εγώ είπα τι γνωρίζω ότι θα έχει σχεδόν σίγουρα 8mpx & dual core αλλαγή, τώρα αν αλλάξει και αλλά δεν ξέρω, 8) εξάλλου για αναρωτησου γιατί άργησε τόσο πολύ να βγει το άσπρο ?και μην ακούσω την ατάκα δεν πέτυχε το χρώμα.απλά είναι θέμα πωλήσεις,.αλλά οτι και να λέμε αν δεν βγει επίσημη ανακοίνωση θα τρωγόμαστε σαν τα κοκόρια στο τι μπορεί να είναι το καινούριο iphone φιλικά πάντα

#8   Snowflake

Snowflake

iPH Enthousiast

• 409 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 12/08/2011 - 09:25

Μη μου το χαλάς τώρα, μηηηη , το περιμένω αλλιώς, δεν μ αρέσει το desing του 4 (κ ας το χω)

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες