Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

paypal ερωτηση

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
16 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   eliac7

eliac7

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:eliac7

Δημοσίευση 22/08/2011 - 14:13

γεια σας,
οποιος γνωριζει το paypal και αν γνωριζει την ερωτηση ας απαντησει. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Εχω κανει link την καρτα μου αλλα οταν θελω να αγοραζω π.χ.: ebay δεν θελω να τραβαει απο την καρτα αλλα απο το υπολοιπο του paypal! γινεται αυτοματα αυτο? δηλαδη ελεγχει το paypal πρωτα το balance του paypal και μετα τραβαει απο την καρτα ή τραβαει αμεσως απο την καρτα? πρεπει να κανω καποια ρυθμιση?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   SoulRav3r

SoulRav3r

iPH User

• 162 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/08/2011 - 14:16

Το ιδιο ειναι φιλε μου.Αν σου στηλει αλλος λευτα τοτε θα παει στο balance.

#3   eliac7

eliac7

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2011 - 14:21

ναι, αυτο λεω. πχ: αν μου στειλεις ενας φιλος μου 20 ευρω απο το paypal του στο δικο μου απο που πρωτα θα τραβηξει αν κανω μια αγορα απο το υπολοιπο του paypal με τα 20 ευρω ή απο την καρτα?

#4   SoulRav3r

SoulRav3r

iPH User

• 162 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/08/2011 - 14:41

Πρωτα θα τραβηξει απο το balance.

#5   eliac7

eliac7

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2011 - 14:46

του paypal ετσι?

#6   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6766 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 22/08/2011 - 17:32

Θα τραβήξει πρώτα απο τον λογαριασμό του paypal κ μετα αν δεν επαρκούν, θα χρεώσει συμπληρωματικά την κάρτα
Σου απαντησε ο soulraver επαρκώς πριν

Υπ' όψιν, σε μεταφορές χρημάτων μεταξύ ιδιωτών, το paypal χρεώνει ένα ποσοστό σαν κρατηση

#7   eliac7

eliac7

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2011 - 18:03

σας ευχαριστω πολυ και τους δυο!

#8   eliac7

eliac7

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2011 - 10:09

και αλλη μια ερωτηση! εχω μια προπληρωμενη της πειραιως και την εχω βαλει στο payapal, εκανα αυτο το με τα 4 ψηφια να μου σταλθει γιατι κανει 2-3 εργασιμες και αυτο το περιμενω! εκανα μια αγορα μια θηκη για το iphone4 μου περιπου 10 ευρω και στο status του paypal λεει confirmed και αν πατησω λεπτομερειες λεει your payment is completed. Οταν παω στο winbank ( η υπηρεσια της πειραιως ) και πατησω κινησεις καρτα δεν μου εμφανιζει την χρεωση στις κινησεις, ενω αν πατησω αναλυτικες λεπτομερεις μου λεει ποσο δεσμευμενο απο αγορες ( εγκριση ) : 9,83 ευρω. Ξερετε τι μπορει να φταιει? πως γινεται να δειχνει οτι εχω πληρωσει στο paypal ενω στις κινησεις καρτας δεν μου το δειχνει και λεει οτι ειναι δεσμευμενο απο αγορες ( εγκριση ). Ξερετε τιποτα?

#9   FilipposAthens

FilipposAthens

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2011 - 10:46

αν θες να αγοράσεις από ebay πρέπει να έχεις paypal γιατί αν δεις όλοι αυτοί που πουλάνε λένε " accept only paypal " ... ούτος ή άλλος σε συνφέρει να έχεις paypal γιατί δεν "φαίνεται" πουθένα ο αριθμός της κάρτας σου

#10   eliac7

eliac7

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2011 - 11:05

δεν πρεπει να καταλαβες την ερωτηση μου! εχω paypal και μια προπληρωμενη. εκανα μια αγορα 10 ευρω απο ebay και μου ηρθε ενα verification e-mail απο το ebay οτι ηταν επιτυχης η αγορα μου. στις κινηση καρτας της προπληρωμενης μου λεει οτι το ποσο των 10 ευρω ειναι ακομα προς εγκριση. πως γινεται να πληρωσα με το paypal και να λεει success και στο e-banking να λεει ακομα οτι ειναι προς εγκριση..αφου πληρωσα. Ξερεις κατι?

#11   goumasgr

goumasgr

iPH Member

• 255 μηνύματα
  • GameCenter:goumasgr

Δημοσίευση 23/08/2011 - 11:19

τις πρωτες μερες φαινεται σαν δεσμευμενο το ποσο. μετα απο 2-3 εργασιμες θα σου βγαλει κανονικα οτι πληρωσες μεσω paypal.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#12   eliac7

eliac7

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2011 - 11:20

αα οκ! σε ευχαριστω πολυ! + from me ;)

Τελευταία επεξεργασία από: eliac7, 23/08/2011 - 11:20

#13   FilipposAthens

FilipposAthens

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2011 - 13:41

σορρυ λάθος πράγμα διάβασα ... δεν είναι τίποτα και εγώ prepaid έχω και μου το δείχνει και εμένα ... μπορεί να σου λέει 10 ευρώ αλλά αν δεις το διαθέσιμο ποσό για αγορά θα είναι κάτι λεπτά

#14   eliac7

eliac7

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2011 - 14:39

@FilipposAthens: ναι το προσεξα, ειναι 0.17! αρα τα εχει παρει απλως ακομα δεν εχει ενημερωθει :)

#15   kamberis

kamberis

iPH Enthousiast

• 578 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:-

Δημοσίευση 23/08/2011 - 16:52

Όταν αγοράζεις μέσω τις προπληρωμένης κάρτας της Piraeus θα σου λέει για λίγες μέρες διαθέσιμο ποσό π.χ 2 ευρώ και λογιστικό υπόλοιπο θα σου λέει 3 ευρώ. Αυτό γίνεται διότι τα λεφτά που μόλις ξόδεψες κλειδώνονται στην άκρη μέχρι ο αγοραστής να κάνει τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να περάσουν τα λεφτά στον λογαριασμό του. Γιαυτό σου λέει πως είναι προς έγκριση. Αν περάσουν 10 μέρες και ο αγοραστής δεν έχει κάνει τις κινήσεις του τότε τα λεφτά αυτομάτως γυρνάνε στον λογαριασμό σου (διαθέσιμο υπόλοιπο) .

Υ.Γ Όσο για το 4ψήφιο κωδικό που σου ζητάει το paypal για να κάνεις confirm , δεν χρειάζεται να περιμένεις 2-4 μέρες για να φανεί στον λογαριασμό σου. Πάρε τηλέφωνο στην τράπεζα και ρώτα τους για το 4ψήφιο κωδικό του Paypal (έτσι ακριβώς αν τους το πεις θα το καταλάβουν).

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες