Ερώτηση-απορία
Από
kiriakos25
, 29/08/2011 15:30
2 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 29/08/2011 - 15:30
Καλησπέρα παιδιά!Πριν λίγο γύρισα από την Arvato οπου άφησα το μήλο μου για "επισκευή".Τους είπα οτι έχω πρόβλημα με το home button και τους τόνισα οτι δεν έχει βγεί off το κουμπί απλά κάποιες φορές δεν ανταποκρίνεται σωστά π.χ. το πατάς 2 φορές και πατιέται 1 η 3.Τους είπα οτι δεν θέλω να με πάρουν αύριο μεθαύριο τηλέφωνο και να μου πουν οτι δεν εχει τίποτα γιατί υπάρχει περίπτωση να περάσει και ολόκληρη εβδομάδα χωρίς να παρουσιάσει πρόβλημα.Την Παρασκευή που μίλησα μαζί τους τηλεφωνικά μου είπαν οτι η διαδικασία διαρκεί 7-10 μέρες.Το βρίσκετε λοιπόν φυσιολογικό που μου είπαν οτι θα ενημερωθώ με μήνυμα αύριο ή μεθαύριο για να παραλάβω
?
Ad
Δημοσίευση 29/08/2011 - 16:52
Φυσιολογικό δεν είναι, μπορεί όμως να έχεις ένα πρόβλημα που παρουσιάζεται συχνά και να το επιδιορθωσαν σύντομα. Αποκλείεις να έκαναν αντικατάσταση?
Δημοσίευση 30/08/2011 - 04:22
Μάλλον για αντικατάσταση πάει γιατί απ'ότι ξέρω δεν κάνουν επισκευές σε iphone τα αντικαθιστούν.Απλά μου φαίνεται πολύ κουλό που όσα άτομα με πρόβλημα στο home button εχω μιλήσει περίμεναν τουλάχιστον μια εβδομάδα.Ίσως επειδή τους είπα για το home button να το έχουν σίγουρο το πρόβλημα και να την εχουν δεδομένη την αντικατάσταση,ξερω 'γω?Θα δείξει σήμερα αυριο!Φυσιολογικό δεν είναι, μπορεί όμως να έχεις ένα πρόβλημα που παρουσιάζεται συχνά και να το επιδιορθωσαν σύντομα. Αποκλείεις να έκαναν αντικατάσταση?
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες