Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4 Camera Connection Kit


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1 μήνυμα σε αυτό το θέμα

#1   orestoubas

orestoubas

    iPH newbie

  • 9 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/09/2011 - 02:05

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ!
Διάβαζα σήμερα για το Camera Connection Kit του iPad 2 και ήμουν έτοιμος να το παραγγείω για το iphone 4, αλλά λέω κάτσε να ψάξω μήπως...
Βλέπω παντού οτι το αξεσουάρ αυτό ΔΕΝ λειτουργεί με το iPhone 4 και το περίεργο όλων δεν είναι αυτό, διότι πάνω κάτω είναι γνωστή η Apple για την πολιτική της, αλλά απορώ πως και δεν το έχουν "στρώσει" μέσω jailbreak ακομα! Έψαξα παντού στο ίντερνετ και δεν βρήκα καμία αναφορά, πέρα απο το γεγονός ότι η συσκευή δουλεύει στο iPhone 4 με την iOS5 beta πριν την 7.
Γνωρίζει κανείς τίποτα παραπάνω? Είναι τόσο δύσκολο δλδ για το 4άρι να κάνει mount μια SD ή ένα φλασάκι?? Και προφανώς δεν είναι θέμα αδυναμίας παροχής ρεύματος αφου στην iOS 5 γίνεται και λογικά θα είναι εύκολο το tweak, καθώς μπόρεί πάλι να είναι μια παράμετρος απενεργοποιημένη για να βγάζει την συσκευή Not supported... Ξέρει κανείς τιποτα παραπάνω??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   zetel

zetel

    iPH User

  • 123 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/09/2011 - 02:16

φιλε την ψαχνω και εγω πολλες μερες με το camera connection kit και το iphone 4 ...το χρησιμοποιω στο ipad σαν σκληρο μεσω ifile με ενα sd card επανω τον 32 gb και εχω βρει την υγεια μου ειδικα με την μουσικη...αλλα στο τηλεφωνο τπτ!!!
απο εμενα καμια λυση απλα νομιζω οτι εχει να κανει με τα daemons που ειναι κατι σαν απαγορευσεις σε unsupported hardware..εκει μπορει να βρεις την λυση...google it!!




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες