Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Πότε πιστεύετε ότι θα κυκλοφορήσει το νέο iPhone και πως θα το λένε..?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: Πότε πιστεύετε ότι θα κυκλοφορήσει το νέο iPhone και πως θα το λένε..?

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#1   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 19/09/2011 - 15:41

Πραγματικά είναι άξιο συζήτησης ποια και ακούγονται πολλά και βλέπουμε προς το παρόν μόνο φήμες .

Θα δούμε iPhone 5..?
Θα δούμε iPhone 4..?
Θα δούμε iPhone 4GS..?

Και πολλά άλλα που βλέπουμε καθημερινά και είναι άξια συζητήσεως και αναλύσεως αλλά παράκληση χωρίς προσωπικές επιθέσεις και εντάσεις.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.;-)

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 23/09/2011 - 23:34
Προσθήκη poll (ψήφου)

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   PilotosAthens

PilotosAthens

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2011 - 15:52

Καλησπερα Κωστα και σε ολα τα παιδια!

Προσωπικη μου γνωμη παντα,και χωρις να εχω ακουσει,η να μου εχουν πει κατι,αλλα βαση λογικης,τα πειρε χοντρα με το 4αρι σε μαυρο,ειχε τον κοσμο 1,5 χρονο στην καψουρα για το λευκο,αν δεν τα παρει αρκετα μεχρι χοντρα και απο το λευκο δεν θα το βγαλει ακομα,τουλαχιστον μεχρι τα χριστουγεννα.
Εγω πιστευω οτ θα κανει την παρουσιαση γυρω στα χριστουγεννα,και στην ελλαδα θα το εχουμε κατα τον φλεβαρη μαρτη.
Μπορει να στεναχωρω καποια παιδια που το περιμενουν πως και πως αλλα εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου.

#3   KYRIAKOS1

KYRIAKOS1

iPH Addict

• 672 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2011 - 16:15

Πιστευω θα βγει 5αρι οχι 4gs

#4   sotoskawasaki

sotoskawasaki

iPH Enthousiast

• 426 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2011 - 16:20

Πιστεύω ότι το επόμενο iPhone θα ανακοινωθεί και θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, μπορεί και αρχές Νοεμβρίου. Επίσης πιστεύω ότι εφεξής όλα τα υπόλοιπα iPhones θα κυκλοφορούν αυτή την εποχή για να είναι πιο κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, που όλοι κάνουν δώρα για να υπάρχει αύξηση στις πωλήσεις. Πολύ πιθανών να μεταφερθεί και η ημερομηνία κυκλοφορίας του iPad για τον ίδιο λόγο. Τώρα για το πόσα μοντέλα θα παρουσιαστούν πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ αλλά πιστεύω ότι ή θα παρουσιαστεί το iPhone 5 το οποίο θα είναι πολύ διαφορετικό, ή θα παρουσιαστούν και το iPhone5 και το iPhone 4S. Να κυκλοφορήσει μόνο το δεύτερο το αποκλείω. Εννοείται ότι, όπως όλοι μας, κάνω απλά εικασίες!

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες