Το κόβω! v1.3
Δημοσίευση 22/09/2011 - 12:20
Ad
Δημοσίευση 22/09/2011 - 12:26
#33 Guest_Stevenote_*
Δημοσίευση 22/09/2011 - 12:33
θα ηθελα ενα προμο.ειμαι 3 βδομαδες χωρις τσιγαρο και κοντεβω να το ξανα αρχισω
Άλλο ένα promo στάλθηκε...ένα τελευταίο υπάρχει ακόμα!
d1m1tr4 ελπίζω η εφαρμογή να σε βοηθήσει και να μην το αρχίσεις πάλι
Δημοσίευση 22/09/2011 - 12:34
Δημοσίευση 22/09/2011 - 12:59
#36 Guest_Stevenote_*
Δημοσίευση 22/09/2011 - 13:30
Nα παρω το τελευταιο ? :-)
Το τελευταίο promo λοιπόν πάει στο μέλος remalifrank!
Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστηριξή σας και μην ξεχνάτε οτι είμαστε πάντα ανοιχτοί στις προτάσεις σας και στις παρατηρήσεις σας
Δημοσίευση 22/09/2011 - 13:40
αν και ειναι πολυ χρησιμη,οι εικονες καλυτερα να λειπανε,διοτι δημιουργησατε μια εφαρμογη με σκοπο να βοηθησει στην ελαττωση η ακομα και στο κοψιμο το τσιγαρου...
δεν πιστευω να εχετε σκοπο τον "εντυπωσιασμο" και το τι "θα" παθουν οσοι καπνιζουν
ολα αυτα ειναι μια φιλικη παρατηρηση με σκοπο,σε καποιο update μελλοντικο της εφαρμογης να βγαλετε αυτον τον τομεα και να προσθεσετε κατι αλλο πιο χρησιμο...
Φιλικα...
My life's goal is only to fight
#38 Guest_Stevenote_*
Δημοσίευση 22/09/2011 - 14:03
εγω που τη χρησιμοποιω την εφαρμογη απο τοτε που την πηρα,εχω μονο ενα να πω...
αν και ειναι πολυ χρησιμη,οι εικονες καλυτερα να λειπανε,διοτι δημιουργησατε μια εφαρμογη με σκοπο να βοηθησει στην ελαττωση η ακομα και στο κοψιμο το τσιγαρου...
δεν πιστευω να εχετε σκοπο τον "εντυπωσιασμο" και το τι "θα" παθουν οσοι καπνιζουν
ολα αυτα ειναι μια φιλικη παρατηρηση με σκοπο,σε καποιο update μελλοντικο της εφαρμογης να βγαλετε αυτον τον τομεα και να προσθεσετε κατι αλλο πιο χρησιμο...
Φιλικα...
Αυτό είναι και το πιο αμφιλεγόμενο σημείο της εφαρμογής.
Η αρχική μας σκέψη ήταν οι φωτογραφίες να λειτουργούν ως αποτρεπτικός παράγοντας σε στιγμές έντονης επιθυμίας για τσιγάρο.
Ορισμένοι χρήστες τις εφαρμογής μας πρότειναν να βάλουμε περισσότερες φωτογραφίες, μερικοί μάλιστα διαμαρτυρήθηκαν οτι είναι λίγες! Άλλοι μας ζήτησαν ακόμα και να προσθέσουμε επιλογή pause για να χαζεύουν ( ; ) όποια φωτογραφία θέλουν.
Από την άλλη πλευρά υπήρξαν και αυτοί που δεν τους άρεσε καθόλου, έβρησκαν τις φωτογραφίες αποκρουστικές, σιχαμερές ακόμα και μονταρισμένες και αναληθείς χαρακτηρίστηκαν.
Η αλήθεια είναι οτι είμαστε αρκετά προβληματισμένοι με το τι τελικά θα κάνουμε με αυτό το θέμα. Ακούμε όλες τις απόψεις και φυσικά θέλουμε τη γνώμη όσο το δυνατόν περισσότερων χρηστών της εφαρμογής πάνω σε αυτό το κομμάτι της.
Τελευταία επεξεργασία από: Stevenote, 22/09/2011 - 14:03
Δημοσίευση 22/09/2011 - 14:44
Το τελευταίο promo λοιπόν πάει στο μέλος remalifrank!
Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστηριξή σας και μην ξεχνάτε οτι είμαστε πάντα ανοιχτοί στις προτάσεις σας και στις παρατηρήσεις σας
Ευχαριστώ πολυ .
Δημοσίευση 22/09/2011 - 15:24
εγω που τη χρησιμοποιω την εφαρμογη απο τοτε που την πηρα,εχω μονο ενα να πω...
Φιλικα...
Θα συμφωνήσω ως πρώην καπνιστής 3 ετών πλέον. Το κάπνισμα είναι πράγματι μια κακή και πολυέξοδη συνήθεια αλλά ο καπνιστής το γνωρίζει και πιστεύω πως οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται να το κόψουν για ψυχολογικούς λόγους (πχ φόβος ότι θα παχύνουν, φόβος ότι σε μια κατάσταση αμηχανίας δε θα έχουν τσιγάρο στο χέρι κτλ) μου είχαν συμβεί κι εμένα και τα ξέρω. Απλά θα ήθελα να πω ότι τα μηνύματα πρέπει να είναι θετικά. Δηλαδή να ενθαρρύνεται ο καπνιστής να σταματήσει όχι γιατί αν δεν το κάνει θα πάθει κακό αλλά γιατί αν σταματήσει θα δεί ένα σωρό καλά πράγματα στη ζωή του.
Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση όπου είμαστε καθημερινοί δέκτες αρνητικών μηνυμάτων. Όλοι μας λένε τι να κόψουμε κι ότι αν δεν κόψουμε (το φαί τα έξοδα το κάπνισμα) θα επέλθει κάποιου είδους θάνατος. Εκεί που μπορείτε να κάνετε τη διαφορά είναι στο να δώσετε ΘΕΤΙΚΟ μήνυμα για τη ΖΩΗ μετά το τελευταίο τσιγάρο
Με γνώμονα μόνο την εμπειρία μου χωρίς τσιγάρο και από τα συμφραζόμενα εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να ωφεληθούν όσο περισσότεροι γίνεται από την εφαρμογή σας.
#41 Guest_Stevenote_*
Δημοσίευση 22/09/2011 - 17:33
Θα συμφωνήσω ως πρώην καπνιστής 3 ετών πλέον. Το κάπνισμα είναι πράγματι μια κακή και πολυέξοδη συνήθεια αλλά ο καπνιστής το γνωρίζει και πιστεύω πως οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται να το κόψουν για ψυχολογικούς λόγους (πχ φόβος ότι θα παχύνουν, φόβος ότι σε μια κατάσταση αμηχανίας δε θα έχουν τσιγάρο στο χέρι κτλ) μου είχαν συμβεί κι εμένα και τα ξέρω. Απλά θα ήθελα να πω ότι τα μηνύματα πρέπει να είναι θετικά. Δηλαδή να ενθαρρύνεται ο καπνιστής να σταματήσει όχι γιατί αν δεν το κάνει θα πάθει κακό αλλά γιατί αν σταματήσει θα δεί ένα σωρό καλά πράγματα στη ζωή του.
Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση όπου είμαστε καθημερινοί δέκτες αρνητικών μηνυμάτων. Όλοι μας λένε τι να κόψουμε κι ότι αν δεν κόψουμε (το φαί τα έξοδα το κάπνισμα) θα επέλθει κάποιου είδους θάνατος. Εκεί που μπορείτε να κάνετε τη διαφορά είναι στο να δώσετε ΘΕΤΙΚΟ μήνυμα για τη ΖΩΗ μετά το τελευταίο τσιγάρο
Με γνώμονα μόνο την εμπειρία μου χωρίς τσιγάρο και από τα συμφραζόμενα εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να ωφεληθούν όσο περισσότεροι γίνεται από την εφαρμογή σας.
Συμφωνούμε, γι' αυτό άλλωστε μπήκαν και οι αλλαγές που γίνονται στον οργανισμό κάποιου καθώς σταματάει το κάπνισμα.
Όσο μένεις λοιπόν χωρίς τσιγάρο γίνονται θετικότατες αλλαγές στην υγεία σου, που μπορεί τις πρώτες μέρες λόγο της στέρησης να μην μπορείς να τις παρατηρήσεις εύκολα. Αυτό σε συνδιασμό με τις αλλαγές που παρατηρήσεις στην τσέπη σου (δεν είναι και λίγα τα λεφτά που εξοικονομείς, ειδικά για εκείνους που κάνουν 1 πακέτο+ την ημέρα) σου δίνουν ένα επιπλέον κίνητρο να συνεχίσεις.
Τώρα για το θέμα των φωτογραφιών όπως, είπα, η αρχική μας σκέψη ήταν να δρουν αποτρεπτικά σε στιγμές έντονης επιθυμίας για τσιγάρο. Δηλαδή και σύμφωνα με την έρευνα μας, σε στιγμές κρίσης για τσιγάρο κάποιος έχει περισσότερες πιθανότητες να μην καπνίσει εαν αισθανθεί αηδιασμένος από το τσιγάρο.
Σε κάθε περίπτωση, το θέμα εξετάζεται και γι' αυτό χρειαζόμαστε τις απόψεις όλων.
Δημοσίευση 22/09/2011 - 17:44
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: tzenijenny, 22/09/2011 - 17:45
Δημοσίευση 22/09/2011 - 17:48
θα μου επιτρεψεις να σου πω πως εισαι λαθος...Φυσικά και πρέπει να υπάρχουν.... Εννοείται πως πρέπει να μπουν κ άλλες κ να πατθεται pause ... Μην σου πω ότι πρέπει να λειτουργεί και σαν υπενθύμιση... Κάποια τυχαία στιγμή μέσα στην ημέρα να παράγονται οι φωτο ενώ το τηλ είναι σε κατάσταση αναμονής... Έχεις την επιλογή να μην πατησεις να τις δεις, οπότε αυτοί που δεν τους άρεσε να μην τις κοιτούν προτείνω... Η αλήθεια είναι άσχημη και δεν μας αρέσει... Οποίος δεν την κοιτάει κατάματα σημαίνει κατα την ταπεινή μου πάντα γνώμη ότι η απόφαση δεν το έχει πάρει η ακόμα χειρότερα δεν έχει η δεν θέλει να συνειδητοποιήσει τις βλαβερές επιπτωσεις της συνήθειας μας....
Sent from my iPhone using Tapatalk
#44 Guest_Stevenote_*
Δημοσίευση 22/09/2011 - 22:09
Ήδη σε πολλές χώρες στο εξωτερικό υπάρχουν παρόμοιες φωτογραφίες τυπωμένες στα πακέτα, και δεν ξέρω αν τελικά θα γίνει αυτό και στην Ελλάδα.
Δημοσίευση 22/09/2011 - 22:10
καλο θα ηταν να μη γινει γιατι θα υπαρξουν αντιδρασεις...ο κοσμος ειναι ηδη πολυ στριμωγμενος στα προβληματα και ειμαστε κοντα στο μπαμ...Πάντως οι φωτογραφίες ούτε μονταρισμένες είναι ούτε φανταστικές. Και πιστέψτε με αποκλείσαμε αρκετές περισσότερο σοκαριστικές(φραγμένες αρτηρίες, καρκινόματα στον ισοφάγο, στη μύτη κλπ).
Ήδη σε πολλές χώρες στο εξωτερικό υπάρχουν παρόμοιες φωτογραφίες τυπωμένες στα πακέτα, και δεν ξέρω αν τελικά θα γίνει αυτό και στην Ελλάδα.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες