Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Tsolias vs Zombies 3D – (Σύντομα στο AppStore)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
26 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   Sakis25

Sakis25

iPH User

• 118 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/09/2011 - 11:25

Καλημέρα σε όλους.

Εδω και αρκετούς μήνες εργαζόμουν πάνω σε ένα νέο παιχνίδι για iPhone με 3D γραφικά και άφθονο ελληνικό χιούμορ. ;)
Τίτλος του παιχνιδιού: 'Tsolias vs Zombies 3D'.

Έχει γίνει τεράστια δουλειά στο παιχνίδι καθώς δουλεψα μόνος μου σε όλους τους τομείς (προγραμματισμό, γραφικά, σχεδίαση, ήχος) και θα ήθελα να δείτε το trailer και να γράψετε από κάτω τα σχόλιά σας για το παιχνίδι.

Εδώ μπορείτε να δείτε και το πρώτο Trailer του παιχνιδιού:
http://www.youtube.com/watch?v=mGH16063zuQ

To Story του παιχνιδιού:

Σε ένα αγρόκτημα κάπου στην Ελλάδα ζει ένας τσολιάς με τα πρόβατά του. Ο κυρ. Γιώργος.
Κοντά στην περιοχή υπάρχει ένα πολύ επικίνδυνο πυρηνικό εργοστάσιο
Μια μέρα, μια τυχαία έκρηξη στο πυρηνικό εργοστάσιο ήταν η αιτία για μια πολύ μεγάλη καταστροφή.
Τοξικά αέρια από το εργοστάσιο μόλυναν τον αέρα και το νερό στην περιοχή και ολόκληρη η πόλη είχε μολυνθεί.
Ο ιός έχει μετατρέψει τους ανθρώπους σε ζόμπι!
Μια μέρα, ο κυρ. Γιώργος ήταν πολύ κουρασμένος και αποκοιμήθηκε. Αλλά τα πρόβατά του ήταν έξω στο λιβάδι.
Τα ζόμπι έρχονται και φαίνονται πεινασμένα.
Έχουν δει τα πρόβατα ... Αλλά πλέον είναι πολύ αργά.
Ο κ. Γιώργος ξύπνησε από τους θορύβους και είδε την καταστροφή.
Τώρα είναι στο χέρι του να πάρει εκδίκηση για την απώλεια των προβάτων του!

Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στο App Store στις αρχές Οκτωβρίου.
Τιμή του παιχνιδιού: 0,79€!!!

Παρακαλώ αφήστε και ένα σχόλιο με τις απόψεις σας για το παιχνίδι.
Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη.

Τελευταία επεξεργασία από: Sakis25, 24/09/2011 - 11:30

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   iFasMan

iFasMan

iPH Elite Poster

• 3477 μηνύματα
  • Twitter:@iFasMan7
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:iFasMan7

Δημοσίευση 24/09/2011 - 11:27

φιλε πολυ καλο το game ειχα δει το trailer χθες θα εχει πλακα. nice job.!

#3   KostasSTi

KostasSTi

iPH Enthousiast

• 449 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:KostasSTi

Δημοσίευση 24/09/2011 - 11:30

Πολλά γέλια!! Θα το αγοράσω ΣΤΑΝΤΑΡ!!!

#4   Aris94

Aris94

iPH User

• 197 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2011 - 11:32

Φενεται Πολυ Καλο!!! Εχεις Την Υποστηριξη Μου Φυσικα Θα Το Αγορασω :D!!!!!!

#5   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 24/09/2011 - 11:33

AHHAHAH πολύ καλό...Σάκη το περιμένουμε...!!!

ezgif_com_crop_2.gif

#6   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:aris_volos@yahoo.com

Δημοσίευση 24/09/2011 - 11:36

ωραιο φενεται φιλε πολυ καλη δουλεια!!! :rolleyes:

#7   biller

biller

iPH Enthousiast

• 354 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2011 - 11:51

Μια χαρά , νομίζω ότι χρειάζεται παραπάνω "ατάκες" αν κρίνω από το Video.

#8   Sakis25

Sakis25

iPH User

• 118 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2011 - 12:00

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξη και για τα καλά σας σχόλια. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα γιατί βλέπω πως όλη η δουλειά που έκανα και τα ξενύχτια για να γίνει αυτό το παιχνίδι άξιζαν τελικά. :P

Μια χαρά , νομίζω ότι χρειάζεται παραπάνω "ατάκες" αν κρίνω από το Video.

Το trailer είναι για να πάρετε μια μικρή ιδέα.
Στο παιχνίδι υπάρχουν άφθονες "ατάκες" από τον τσολιά. :lol:

#9   igogos

igogos

iPH Contributor

• 1044 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2011 - 12:17

Επειδή θα έχεις να κοντραριστείς ευθέως με το "βασιλιά" δηλαδή το minigore θα ήθελα να ρωτήσω τα ακόλουθα:

1. Θα έχει επιλογές τσολιάδων? Αν ναι θα είναι με in app purchase?
2. Τα όπλα τα βρίσκεις στο "πάτωμα" όπως στο minigore ή τα αγοράζεις με πόντους/stars κτλ
3. Είδα 2-3 πίστες πόσες πίστες θα έχει?
4. Θα υπάρχει hardcore mode?
5. Θα υπάρχει αλλαγή χειριστηρίων για αριστερόχειρες?

Γενικά εμένα μου φαίνεται καλό το παιχνίδι απλά έχοντας παίξει και παίζοντας ακόμη το minigore μπορώ να επισημάνω τι παραπάνω θα ήθελα να δώ σε ένα same genre game ώστε να παρατήσω το minigore και συνοπτικά θα σου αναφέρω:

1. Άνεση χειρισμού. The faster the better.
2. Retina graphics (goes without saying)
3. Προσωπικά δε μου αρέσουν τα in app purchases δίνουν αίσθηση freemium αλλά γενικά μου αρέσουν τα unlockables καλό θα είναι να υπάρχει τέτοια επιλογή
4. Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο genre παιχνιδιού κορυφαίο είναι και το μεγαλύτερο μειονέκτημά του: 3 lifes και τέλος. Υπάρχει δυνατότητα να προστεθεί ή υπάρχει ήδη chance to get a life back?

Αυτά τα λέω πολύ συνοπτικά σαν ιδέα είναι καλή και διασκεδαστική θα το αναμένω με χαρά στο app store και ελπίζω να κάνει τη διαφορά. Καλή συνέχεια!

#10   slavikos

slavikos

iPH newbie

• 71 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2011 - 12:31

Χαίρομαι όταν βλέπω τέτοιες δουλείες. Συγχαρητηρια ;-)

ΥΓ : Μιας και είμαι του χώρου, θα ήταν ενδιαφέρουσες κάποιες τεχνικές λεπτομέριες για την δουλεία. Τι προβλήματα συνάντησες, τι engine χρησιμοποίησες, κλπ, κλπ

Τελευταία επεξεργασία από: slavikos, 24/09/2011 - 12:32

#11   Sakis25

Sakis25

iPH User

• 118 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2011 - 12:50

Επειδή θα έχεις να κοντραριστείς ευθέως με το "βασιλιά" δηλαδή το minigore θα ήθελα να ρωτήσω τα ακόλουθα:

1. Θα έχει επιλογές τσολιάδων? Αν ναι θα είναι με in app purchase?
2. Τα όπλα τα βρίσκεις στο "πάτωμα" όπως στο minigore ή τα αγοράζεις με πόντους/stars κτλ
3. Είδα 2-3 πίστες πόσες πίστες θα έχει?
4. Θα υπάρχει hardcore mode?
5. Θα υπάρχει αλλαγή χειριστηρίων για αριστερόχειρες?

Γενικά εμένα μου φαίνεται καλό το παιχνίδι απλά έχοντας παίξει και παίζοντας ακόμη το minigore μπορώ να επισημάνω τι παραπάνω θα ήθελα να δώ σε ένα same genre game ώστε να παρατήσω το minigore και συνοπτικά θα σου αναφέρω:

1. Άνεση χειρισμού. The faster the better.
2. Retina graphics (goes without saying)
3. Προσωπικά δε μου αρέσουν τα in app purchases δίνουν αίσθηση freemium αλλά γενικά μου αρέσουν τα unlockables καλό θα είναι να υπάρχει τέτοια επιλογή
4. Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο genre παιχνιδιού κορυφαίο είναι και το μεγαλύτερο μειονέκτημά του: 3 lifes και τέλος. Υπάρχει δυνατότητα να προστεθεί ή υπάρχει ήδη chance to get a life back?

Αυτά τα λέω πολύ συνοπτικά σαν ιδέα είναι καλή και διασκεδαστική θα το αναμένω με χαρά στο app store και ελπίζω να κάνει τη διαφορά. Καλή συνέχεια!

Σκοπός μου δεν είναι να κοντραριστώ άλλα παιχνίδια, αλλά να κάνω κατί νέο με βάση το ελληνικό χιούμορ.
Αλλά θα απαντήσω στις ερωτήσεις σου.
1. Δεν θα υπάρχουν άλλοι τσολιάδες και ο λόγος είναι ότι ο βασικός χαρακτήρας που είναι ο κυρ. Γιώργος, είναι ο μόνος επιζών του χωριού και πρέπει να πάρει εκδίκηση για την απώλεια των προβάτων του.
2. Τα όπλα τα αγοράζεις από το Store του παιχνιδιού με νομίσματα που συλλέγεις σκοτώνοντας ζομπι. Τα όπλα και γενικά τα διάφορα αντικείμενα που συλλέγεις θα πέφτουν σε διάφορα σημεία της πίστας (κάτι σαν air drop) και βγαίνουν πάντα τυχαία.
3. Συνολικά θα υπάρχουν 4 πίστες που θα πρέπει να ξεκλειδώσετε
4, 5. Όχι

και σχετικά με τα υπόλοιπα:

1. Υπάρχει άνεση χειρισμού όπως και σε όλα τα παιχνίδια του ίδιου τυπου
2. Full Retina Support
3. Δεν θα υπάρχουν in app purchases. Όλα τα unlockables τα αγοράζετε μέσα από το Store του παιχνιδιού (όπως είπα και παραπάνω)
4. Lifes θα πέφτουν τυχαία σε διάφορα σημεία της πίστας (όπως είπα και παραπάνω)

Ελπίζω να μην ξεχνάω κάτι. :P

#12   chresto

chresto

iPH Addict

• 656 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 24/09/2011 - 12:57

εντάξει, έλληνας dev είσαι θα ακούσεις κι έναν καλό λόγο εδώ μέσα. όσον αφορά εμένα πάντως, βλέπω ένα αναμάσημα ήδη επιτυχημένου παιχνιδιού με λίγο ελληνικό στοιχείο επάνω να πιάσουμε την καλή στο GR appstore. για εμένα, αξιόλογες προσπάθειες είναι τύπου tap disc που τολμούν να προσφέρουν κάτι εντελώς νέο με ό,τι αυτό συνεπάγεται από άποψη επιτυχίας και ταυτόχρονα ποιοτικότατο gameplay.

Τελευταία επεξεργασία από: chresto, 24/09/2011 - 12:57

#13   igogos

igogos

iPH Contributor

• 1044 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2011 - 12:58

Σε ευχαριστώ για τη γρήγορη και περιεκτική απάντηση. Προφανώς και δεν εννοώ ότι επιθυμείς να "συγκρουστείς" με κάποιο game αλλά οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες στο genre. Επίσης να τονίσω πως χαίρομαι που επέζησε ο Κυρ Γιώργος και όχι ο Κυρ Γιάννης :P ώστε συνειρμικά να το "ζω" το game :)

Όπως είπα και παραπάνω το αναμένω με χαρά

Επίσης να προσθέσω ότι με την παροχή life και τα 4 στάδια είσαι ήδη μπροστά από τον ανταγωνισμό ;)

Την καλημέρα μου και καλώς να ορίσει :)

#14   Sakis25

Sakis25

iPH User

• 118 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2011 - 13:29

Επίσης να τονίσω πως χαίρομαι που επέζησε ο Κυρ Γιώργος και όχι ο Κυρ Γιάννης :P ώστε συνειρμικά να το "ζω" το game :)

lol, ο Κυρ Γιάννης έγινε και εκείνος ζόμπι και αναγκαστηκά θα μείνουμε με τον Κυρ Γιώργο. :P

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Είτε είναι καλά είτε κακά οι απόψεις σας είναι πολύ συμαντικές για μένα και για την βελτίωση του παιχνιδιού.
Εαν έχετε και νέες ιδέες για το παιχνίδι μην διστάσετε να τις προτείνετε εδώ.

#15   chi23

chi23

iPH Enthousiast

• 482 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:chimj

Δημοσίευση 24/09/2011 - 13:55

σακη καταρχας μπραβω σου για την δουλεια που εριξες. νομιζω οτι απο το τρειλερ και μονο μπορεις να καταλαβεις λιγο εως πολυ την αξια του παιχνιδιου. αν και δεν ειμαι λατρης του ειδους μπορω να πω οτι ειναι ενα αξιολογο παιχνιδη και δεν εχεις να φοβιθεις τιποτα απολιτος. μπραβω σου και παλι. ;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες