Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Στην αγορά δεν αρέσει το iPhone 4S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
92 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/10/2011 - 12:51

αφου ρε κωστα θα το παρεις εστω και για δοκιμη...

Kάτσε να δούμε θα την βγάλουν την untethered τον Νοέμβριο..?Και μετά βλέπουμε... :)

Δεν θα το καταλάβει και η γυναίκα να μουρμουράει αφού θα είναι τα ίδια. :lol:

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   MikeVe36

MikeVe36

iPH Member

• 238 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:mikevchq

Δημοσίευση 05/10/2011 - 12:52

Εγω νομιζω οτι αν ηθελαν να ακολουθησουν την πολιτικη του 3G->3GS όπου s=speed ήταν λαθος κινηση να αλλαξουν τα χαρακτηριστικα της καμερας και να προσθεσουν το Siri. Η αλλαγη του CPU και της ταχυτητας δεδομενων αρκουσε αφου ειναι τα μονα που εχουν σχεση με το (S)peed. Με τα χαρακτηριστικα που παρουσιασαν και επιπλεον ενα διαφορετικο design θα μπορουσε ανετα να ειναι το iphone5. Εγω προσωπικα αν το iOS5 δουλευει ικανοποιητικα απο θεμα ταχυτητας δε προκειται να το αλλαξω και θα περιμενω το 5αρι!

#78   SPC

SPC

iPH Member

• 238 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 05/10/2011 - 12:52

Kάτσε να δούμε θα την βγάλουν την untethered τον Νοέμβριο..?Και μετά βλέπουμε... :)

χαχχαχαχαα

#79   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1440 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 05/10/2011 - 12:59

Τι προτείνεται ως Stable jailbroken iOS version ? 4.3.3 με redsnow ? Για να ξέρουμε που να μείνουμε μέχρι να έχουμε JB στο iOS 5 ???!! :lol:

#80   xristos350

xristos350

iPH Addict

• 887 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 05/10/2011 - 13:01

Βλέπω μέχρι τον Μάρτιο να ανακοινώνουν ότι τον Μάιο θα δούμε καινούριο iPhone 5 με τόση δυσαρέσκεια που βλέπουν από όλον το κόσμο και κυρίως βέβαια στους κατόχους που έχουν iPhone 4 γιατί δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να πουλήσουμε τα 4άρια μας και να βάλουμε περίπου άλλα 300,00 Ευρώ για να πάρουμε το ίδιο μοντέλο εξωτερικά και ελαφρώς διαφοροποιημένο μέσα .
Είναι πολλά τα λεφτά Cook μας. :P

Πολυ σωστα τα λες Κώστα!!!! + Απειρο!!!!

#81   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 05/10/2011 - 13:04

Κι αν παρει πρωτοβουλια και "καρφωθει" μονο του? Τωρα πια με αυτα τα κατασκευασματα του διαολου που τα ρωτας κι απαντανε , δεν πρεπει να κοιμασαι ησυχος!!!

#82   Drambuie

Drambuie

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/10/2011 - 13:04

1) Το siri εμένα προσωπικά δεν με εντυπωσίασε. Δεν βλέπω καμιά τεράστια διαφορά σε σχέση με τα Voice Controls του Android και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται η "απαίτηση" του να υπάρχει ένας A5 για να μπορεί να τρέξει. Το θεωρώ καθαρά προωθητικό τρικ, για να πάρει ο κόσμος το 4S και να μη βολευτεί με το 4.

2) Αν έχω καταλάβει σωστά, το Siri θα τρέχει μόνο στα αγγλικά, οπότε αυτόματα καθίσταται εντελώς άχρηστη ως λειτουργία για τις περισσότερες χώρες. Ακόμα και άπταιστα αγγλικά να ξέρει κάποιος, δε πρόκειται να κάτσει να στείλει στον φίλο του sms/email κτλ. στα αγγλικά. Είναι τελείως χαζό.

3) Η συσκευή απο άποψη specs τα σπάει! Δεν τίθεται ερώτημα για αυτό. Τώρα το αν οι υπόλοιπες εταιρίες θα ξεπεράσουν το 4S σε μερικούς μήνες, αυτό είναι λογικό και αναμενόμενο. Το ζητούμενο όμως είναι, αν αυτά τα specs είναι τόσο σημαντικά... Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά είμαι της άποψης ότι ένα τεράστιο ποσοστό χρηστών θα προτιμούσαν μια μπαταρία μεγαλύτερης διάρκειας, μεγαλύτερη οθόνη ή έστω ένα πιο λεπτό σχεδιασμό, παρά 7 φορές καλύτερα γραφικά ή να τραβάνε φωτογραφίες 1" ταχύτερα. Καλά είναι τα specs να ανεβαίνουν, αλλά επί της ουσίας. Το iPhone4 τρέχει άψογα σε όλες τις λειτουργίες του, οπότε την αναβάθμιση του επεξεργαστή κτλ. δεν τα θεωρώ τραγική διαφορά. Καλά κάναν και τα βάλανε, αλλά υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα.

Κακά τα ψέμματα πάντως, ο ανταγωνισμός παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Το ίδιο σκηνικό είχαμε όταν έγινε η αναβάθμιση από 3G σε 3GS και ο κόσμος τότε δεν αντέδρασε αρνητικά, γιατί ουσιαστικά δεν υπήρχε ανταγωνισμός. Οι υπόλοιποι ακόμα τρέχανε να προλάβουν.
Τώρα έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα και η Apple αν θέλει (που μπορεί να μη θέλει) να κρατήσει το μερίδιο που έχει στην αγορά, θα πρέπει να ακούει περισσότερο τους πελάτες της. Αφού σου ζητάνε όλοι ένα διαφορετικό design, φτιάξε ένα μέσα στους 16 μήνες και μην απογοητεύεις. Δεν πιστεύω ότι θα ήταν τόσο δύσκολο. Λίγη τροφή στην υπεροψία των πελατών της ότι έχουν "το μοναδικό τηλέφωνο" δεν θα έκανε κακό. Αφού αυτό γουστάρουν.

#83   entzo

entzo

iPH Addict

• 747 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 13:09

Τι προτείνεται ως Stable jailbroken iOS version ? 4.3.3 με redsnow ? Για να ξέρουμε που να μείνουμε μέχρι να έχουμε JB στο iOS 5 ???!! :lol:

4.3.3 με jailbreakme ακομα πιο απλα τα πραγματα ;)

#84   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1699 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 13:11

για το siri αν γινει οτι και με το voice control μπορει να μουν τα Ελληνικα και στην επομενη αναβαθμιση

#85   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1440 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 13:12

2) Αν έχω καταλάβει σωστά, το Siri θα τρέχει μόνο στα αγγλικά, οπότε αυτόματα καθίσταται εντελώς άχρηστη ως λειτουργία για τις περισσότερες χώρες. Ακόμα και άπταιστα αγγλικά να ξέρει κάποιος, δε πρόκειται να κάτσει να στείλει στον φίλο του sms/email κτλ. στα αγγλικά. Είναι τελείως χαζό.

Αν είδες το event είπε ότι θα ενσωματωθούν και οι υπόλοιπες γλώσσες με τον καιρό. Ακόμα βρίσκεται σε beta όπως είναι λογικό. Και ναι θέλει A5 για να το αντέχει. θέλει πολύ προγραμματισμό. δεν είναι online server που σου απαντά αυτός. Αλλά ενσωματωμένο μέσα στο iPhone. Ως intelligent Αssistant πρέπει να πιάνει πολλά από αυτά που του λέμε!

#86   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1440 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 13:14

4.3.3 με jailbreakme ακομα πιο απλα τα πραγματα ;)

φίλε μου καλό και εύκολο το jailbreakme αλλά παρατήρησα ότι 2 φορές που το έβαλα μου ζέσταινε πολύ το μηχάνημα. και εν το μεταξύ ήταν clean restore + JB. Clean κινητό και πάλι ζέστη ζέστη!!! Γιαυτό ρωτάω για το Redsnow

#87   spiderdim

spiderdim

iPH Contributor

• 1068 μηνύματα
  • Twitter:@Abatzis
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 05/10/2011 - 13:14

φανταζεστε να μιλαμε με το siri να μας πει κατι και να στραβωσουμε και να του κραταμε μουτρα? πχ παχυνα ρε? και να σου λεει ναι!!!!

#88   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113603 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 05/10/2011 - 13:15

Στη 4.3.3 καλύτερο το RedSn0w.

Το Jailbreakme έχει τα θεματακια του.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#89   entzo

entzo

iPH Addict

• 747 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2011 - 13:35

φίλε μου καλό και εύκολο το jailbreakme αλλά παρατήρησα ότι 2 φορές που το έβαλα μου ζέσταινε πολύ το μηχάνημα. και εν το μεταξύ ήταν clean restore + JB. Clean κινητό και πάλι ζέστη ζέστη!!! Γιαυτό ρωτάω για το Redsnow

οκ οπως νομιζεις ,εγω μετα απο δοκιμες και με τα 2,το jailbreakme μου κατσε καλυτερα .Οποιο σε βολευει καλυτερα :)

#90   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 05/10/2011 - 13:55

redsn0w Καλυτερα. jailbreakme μον στο ipad επειδη δεν υπαρχει επιλογη!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες