Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 1 ψήφοι

Μεγάλο πρόβλημα με το σήμα!

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
31 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   pirgianos

pirgianos

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/09/2009 - 17:14

η αληθεια ειναι οτι πολλοι χρηστες χανουν κλησεις
δλδ σε παιρνουν τηλεφωνο δεν χτυπαει το κινητο-δεν εμφανιζεται καν ενδειξη στο καντραν

λυση δεν εχει βρεθει ακομα

καποιοι τα καταφεραν με downgrade se 2.1

κυριως παρατηρειται σε cosmote

δεν εχει σημασια αν εχεις κανει jailbrake η' οχι

ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ και την 3,1 εκδοση ας μας την πει επιτελους !!!!!!!!!!!

επιτελους καποιος φισιολογικος!!!
εδω φιλε αν ρωτας κατι νομιζουν οτι τουσ εβρισες την μανα
η απαντηση τους για ολα ειναι παρε αλλη μαρκα!!! και καλα δεν γουσταρουμε να μιλας ετσι για το iphone

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   pirgianos

pirgianos

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2009 - 17:25

Χρησιμοποιείς σύνδεση στο ίντερνετ? Με 3G ή με GPRS? Tις κλήσεις τις χάνεις πάντα ή μερικές φορές? Έχεις παρατηρήσει ότι χάνεις κλήσεις ενώ "δουλεύεις" στο iPhone ή ενώ είναι σε standby?

λοιπον φιλε μου
ναι χρησιμοποιω ιντερνετ μονο wifi ομως
το εχω με gprs
τις κλεισεις τις χανω μερικες φορες περιπου 2στις 10 απανταω οι κλεισεις χανονται οταν ειναι standby συνηθως
την ακτινοβολια την παρατηρων απο τις παρεμβολες που ακομα και standby το κινητο κανει σε διαφορες συσκευες
επισης συχνα καιει οταν το φορτιζω
και ειναι το 3g χωρις να το εχω σπασει η να εχω πειρακσει τπτ....

#18   asteris1978

asteris1978

iPH newbie

• 87 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/09/2009 - 19:48

λοιπον φιλε μου
το εχω με gprs
τις κλεισεις τις χανω μερικες φορες περιπου 2στις 10 απανταω οι κλεισεις χανονται οταν ειναι standby συνηθως
την ακτινοβολια την παρατηρων απο τις παρεμβολες που ακομα και standby το κινητο κανει σε διαφορες συσκευες

κανεις restore - jailbreak με 0.7 redsn0w (μονο φυσικα αν ειναι κλειδωμενο) - πηγαινεις σετινγκς email και απενεργοποιεις την μετακληση που ειναι προβληματικη

στη συνεχεια πληκτρολογεις ##002# και καλεις - τελος

Τελευταία επεξεργασία από: asteris1978, 03/09/2009 - 19:52

#19   giannis42

giannis42

iPH User

• 139 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 03/09/2009 - 19:51

να το πας στο service...
τελος

#20   asteris1978

asteris1978

iPH newbie

• 87 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2009 - 20:08

να το πας στο service...
τελος

το πιο σωστο τελος

#21   evildope09

evildope09

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2009 - 20:38

Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα, iphone3GS με cosmote με σημα 3G ολα ειναι οκ οταν το σημα ειναι 2G δεν μπορω να λαβω κλησεις (παιρνω τηλ κανονικα και στελνω SMS-MMS). To προβλημα παραμενει με 3.0.0
3.0.0 jailbroken
3.0.1
3.0.1 jailbroken
pls help

#22   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 03/09/2009 - 22:43

λοιπον φιλε μου
το εχω με gprs

Να πας Ρυθμίσεις->Γενικά->Δίκτυο->Κινητό Δίκτυο Δεδομένων και να αλλάξεις το πεδίο APN σε κάτι αλαμπουρνέζικο. Για να μην το αναγνωρίζει δηλαδή γιατί απ'ότι καταλαβαίνω κάποια εφαρμογή που αφήνεις ανοιχτή (safari, mail kυρίως) προσπαθούν να συνδεθούν στο ίντερνετ με gprs. Γι'αυτό ακούς και συχνά αυτές τις παρεμβολές [αν και είναι νορμάλ να συμβαίνουν που και που]
Και το πρόβλημα είναι ότι όταν είσαι σε GPRS και κατεβάζεις data τότε δεν μπορείς να δεχτείς ταυτόχρονα κλήση και γι'αυτό στο παρουσιάζει αυτό.

Follow me on twitter

#23   pampos

pampos

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2009 - 14:22

Γεια σας και πάλι Έχω αγοράσει 2 iphone 3gs λευκά 32gb από oteshop το ένα είχε το συγκεκριμένο πρόβλημα με τις κλήσεις που αναφέρεις. Το επέστρεψα πίσω και μου αντικαταστήσανε όλο το κύκλωμα την μητρική του κινητού. Οταν το πήρα αντελήφθηκα ότι το κινητό τηλέφωνο το είχαν κλείδώσει στην cosmote αφου έβαλα κάρτα άλλης εταιρίας επικοινώνησα μαζί τους και αναμένω απάντηση. Το δεύτερο iphone μου έκανε διάφορα προβλήματα άσχετα με το σήμα για αυτό και δεν θα επεκταθώ εδώ.
Αρχισα να υποψιάζομαι για το άν η cosmote-oteshop γνώριζαν τα προβλήματα αυτών το τηλεφώνων πρίν την εισαγωγή της συγεκριμένης παρτίδας ή τους προκύψανε στην πορεία???

#24   tyelperinquar

tyelperinquar

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 06/09/2009 - 00:41

Γεια σας και πάλι Έχω αγοράσει 2 iphone 3gs λευκά 32gb από oteshop το ένα είχε το συγκεκριμένο πρόβλημα με τις κλήσεις που αναφέρεις. Το επέστρεψα πίσω και μου αντικαταστήσανε όλο το κύκλωμα την μητρική του κινητού. Οταν το πήρα αντελήφθηκα ότι το κινητό τηλέφωνο το είχαν κλείδώσει στην cosmote αφου έβαλα κάρτα άλλης εταιρίας επικοινώνησα μαζί τους και αναμένω απάντηση. Το δεύτερο iphone μου έκανε διάφορα προβλήματα άσχετα με το σήμα για αυτό και δεν θα επεκταθώ εδώ.
Αρχισα να υποψιάζομαι για το άν η cosmote-oteshop γνώριζαν τα προβλήματα αυτών το τηλεφώνων πρίν την εισαγωγή της συγεκριμένης παρτίδας ή τους προκύψανε στην πορεία ???

το τηλεφωνο που εχω ειναι αγορασμενο απο βονταφον
και χρησιμοποιουσα κοσμοτε χωρις προβλημα 10 μηνες

μαλλον ειναι θεμα φιρμγουερ η' ρυθμισεων

#25   pirgianos

pirgianos

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 06/09/2009 - 01:26

Να πας Ρυθμίσεις->Γενικά->Δίκτυο->Κινητό Δίκτυο Δεδομένων και να αλλάξεις το πεδίο APN σε κάτι αλαμπουρνέζικο. Για να μην το αναγνωρίζει δηλαδή γιατί απ'ότι καταλαβαίνω κάποια εφαρμογή που αφήνεις ανοιχτή (safari, mail kυρίως) προσπαθούν να συνδεθούν στο ίντερνετ με gprs. Γι'αυτό ακούς και συχνά αυτές τις παρεμβολές [αν και είναι νορμάλ να συμβαίνουν που και που]
Και το πρόβλημα είναι ότι όταν είσαι σε GPRS και κατεβάζεις data τότε δεν μπορείς να δεχτείς ταυτόχρονα κλήση και γι'αυτό στο παρουσιάζει αυτό.

λοιπον φιλε το κινητο μου δεν εχει το μενου κινητο δικτυο δεδομενων?????
γιατι??

#26   tyelperinquar

tyelperinquar

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 06/09/2009 - 11:35

λοιπον φιλε το κινητο μου δεν εχει το μενου κινητο δικτυο δεδομενων ??? ??
γιατι??

δες εδω

http://www.iphonehel...εχεται-κλησεις/

#27   pampos

pampos

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 06/09/2009 - 14:15

το τηλεφωνο που εχω ειναι αγορασμενο απο βονταφον
και χρησιμοποιουσα κοσμοτε χωρις προβλημα 10 μηνες

μαλλον ειναι θεμα φιρμγουερ η' ρυθμισεων

Μαλλον φιλε μου θα μιλας για τηλεφωνο 3g και οχι 3gs... Γιατι μιλαω για 3gs αν διαβασεις λιγο πιο προσεκτικά τα συγκεκριμένα που ήρθαν στην Ελλαδα 31 Ιουλιου...

#28   thanasisk

thanasisk

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 06/09/2009 - 18:14

Γειά σας παιδιά ειμαι καινούργιος στο forum μολις πριν απο λίγο έκανα λογαριασμό (βασικα η΄θελα πιο πριν αλλά δεν μου έστελνε e-mail για να προχωρίσω στην ενεργοποιηση) τεςπα μην σας ζαλίζς και εγώ έχω το ίδιο προβλημα χάνονται οι κλήσεισ δηλαδη μερικεσ φορεσ οταν με τηλεφωνουν δειχνει οτι ειναι κλειστο το τηλέφωνο ενω το εχω ανοιχτο και μερικες φορες το χεησημοποιώ κιόλας.Ακόμη μου χάνονται και τα μηνύματα δηλαδή ή δεν τα εμφανίζει καθολου ή τα εμφανίζει με καθυστέρηση.Το πρόβλημα αυτό μου το δημούργησε απο τοτε που το αλλαξα λογισμικό δηλαδη το ειχα ξεκλειδώσει παλια το τηλεφωνο αλλα μολις βγήκε η 2.2 εκδοση το ξανακλείδωσα αλλα τοτε δεν υπηρχε προβλημα μολις εκανα την αναβάθμιση της apple απο 2.2 σε 3.0 τοτε μου δημιουργησε το προβλημα.Εχω παρει τηλέφωνο την εξηπηρέτηση πελατών της what's up ως (κάτοχος που είμαι) δεν με βοηθησαν μου έλεγαν κατι βλακείες να κάνω μετά πηρα στην rainbow και με παρετρεψε στην cosmote και η cosmote με την σειράτης στην what's up.Η εγγύηση του τηλεφώνου μου έχει τελειώσει.Μπορει κανενας να με βοηθησει ???????????????

#29   tyelperinquar

tyelperinquar

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 06/09/2009 - 19:06

Μαλλον φιλε μου θα μιλας για τηλεφωνο 3g και οχι 3gs... Γιατι μιλαω για 3gs αν διαβασεις λιγο πιο προσεκτικά τα συγκεκριμένα που ήρθαν στην Ελλαδα 31 Ιουλιου...

ναι ναι φιλος απλα δεν το προσεξα !εχεις δικιο

#30   tyelperinquar

tyelperinquar

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 06/09/2009 - 19:08

Γειά σας παιδιά ειμαι καινούργιος στο forum μολις πριν απο λίγο έκανα λογαριασμό (βασικα η΄θελα πιο πριν αλλά δεν μου έστελνε e-mail για να προχωρίσω στην ενεργοποιηση) τεςπα μην σας ζαλίζς και εγώ έχω το ίδιο προβλημα χάνονται οι κλήσεισ δηλαδη μερικεσ φορεσ οταν με τηλεφωνουν δειχνει οτι ειναι κλειστο το τηλέφωνο ενω το εχω ανοιχτο και μερικες φορες το χεησημοποιώ κιόλας.Ακόμη μου χάνονται και τα μηνύματα δηλαδή ή δεν τα εμφανίζει καθολου ή τα εμφανίζει με καθυστέρηση.Το πρόβλημα αυτό μου το δημούργησε απο τοτε που το αλλαξα λογισμικό δηλαδη το ειχα ξεκλειδώσει παλια το τηλεφωνο αλλα μολις βγήκε η 2.2 εκδοση το ξανακλείδωσα αλλα τοτε δεν υπηρχε προβλημα μολις εκανα την αναβάθμιση της apple απο 2.2 σε 3.0 τοτε μου δημιουργησε το προβλημα.Εχω παρει τηλέφωνο την εξηπηρέτηση πελατών της what's up ως (κάτοχος που είμαι) δεν με βοηθησαν μου έλεγαν κατι βλακείες να κάνω μετά πηρα στην rainbow και με παρετρεψε στην cosmote και η cosmote με την σειράτης στην what's up.Η εγγύηση του τηλεφώνου μου έχει τελειώσει.Μπορει κανενας να με βοηθησει ??? ? ??? ? ??? ? ???

γυρνα στην 2.2 η' περιμενε να βγει καινουργιο φιρμγουερ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0