Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1756   nikosvol

nikosvol

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 08/02/2016 - 17:28

18.5 για το 65 plus εγώ και 15 για το 45 plus η γυναίκα μου .αυτα τα πήρα πέρυσι .τωρα λήγει και μένα σε ένα μήνα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Στη vodafone μου κάνανε προσφορά 31Ε/γραμμή για 2 γραμμές red 1 (σύνολο 62Ε) και 18 για το internet. Wind δίνει με 70Ε - 2 W γραμμές και internet με δωρεάν vdsl αν υπάρχει στην περιοχή μου + 1GB το μήνα για stick/tablet σε sim και καρτοκινητό με δωρεάν 120' το μήνα... Κοσμοτέ μου το έριξε στα 40Ε το 65 + 2 μήνες δώρο. Αυτά χωρίς αίτηση φορητότητας ακόμα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1757   giabri

giabri

iPH Elite Poster

• 3131 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 08/02/2016 - 17:37

Εμενα ..με 18μηνο ηταν .περιμενω τηλ σήμερα για προσφορά .μου κλείσανε ραντεβού

RF forever

#1758   nikosvol

nikosvol

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 08/02/2016 - 17:44

Εμενα ..με 18μηνο ηταν .περιμενω τηλ σήμερα για προσφορά .μου κλείσανε ραντεβού

Όταν πάρεις προσφορά, για γράψε λίγο εδώ pls! Eυχαριστώ προκαταβολικά! :)

#1759   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 08/02/2016 - 18:31

Vodafone το Red 1 μπορεί να φτάσει μέχρι και 18,56 το μήνα (το έχω εδώ και 2 χρόνια έτσι και μου το ανανέωσαν προχθες για άλλα 2).

Από όσο άκουσα και στην Cosmote το ίδιο παίζει περίπου σαν μέγιστο.

Να τα ξέρετε για να τους παίζετε μπάλα.

#1760   joe4

joe4

iPH newbie

• 39 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 08/02/2016 - 20:51

Kαλησπέρα παιδιά, ονομάζομαι Νίκος και αισθάνομαι τελείως χαζός που μόλις ανακάλυψα το forum και το ποσο πραγματικά μπορούν να πέσουν οι τιμές.
Για να δείτε πόσος ΚΟΡΟϊΔΟ υπήρξα:
Είμαι συνδρομητής της Cosmote από το 1998, ναι, 18 χρονια!! Έχω στο όνομα μου 3 αριθμούς εδώ και αρκετά χρονια (ο τελευταίος προστέθηκε το 2004 - σύνδεση και οι 3).
Τα 2 είναι στο Cosmote Plus 45 και το ένα στο Cosmote Plus 65. Λόγω αρκετών ταξιδιών στο εξωτερικό με τη δουλειά μου, τον τελευταίο χρόνο (από τον προηγούμενο Φεβρουάριο) έχω πληρώσει σε λογαριασμούς Cosmote πάνω από 3.000E σύνολο (ευτυχώς μεγάλο μέρος του λογαριασμού το καλύπτει η δουλειά)!! Έληξε μέσα στο Γενάρη το Cosmote 65 και τηλεφωνώντας στην Cosmote μου πρότειναν έκπτωση 10E το μηνα για 24μηνο η 18μηνο συμβόλαιο!!! Παραπονέθηκα και μου κάνανε έκπτωση 20E το μηνα (μονο για το Plus 65) και τους είπα ότι θα το σκεφτώ. Μου φαίνεται τελείως γελοία η έκπτωση και έτσι είπα να ψάξω στο google να δω τι παίζει! Το ένα 45ari ανανεώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο και η έκπτωση που μου δώσανε για 18μηνο συμβόλαιο είναι 8-9Ε το μηνα, δηλαδή ψίχουλα!! Επίσης έχω 10% έκπτωση λόγω οικογενειακού πακέτου (είπαμε - και οι 3 αριθμοί είναι στο όνομα μου) σε όλους τους αριθμούς. Σε μερικούς μήνες λήγει το συμβόλαιο και για το άλλο 45ari..
Είμαι έξω φρενων με αυτά που διαβάζω, μπορείτε να με συμβουλέψετε για το τι μπορώ να ζητήσω?? Διαβάζω για άτομα που πληρώνουν 26E το 65ari Plus και μου πέφτουν τα μαλλιά!!
Ευχαριστώ προκαταβολικά, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλά κορόιδα σαν εμενα να πληρώνουν τόσα για κινητό... Αυτό που πλήρωσα φέτος για άλλους είναι όσα πληρώνουν σε μια 10ετία...
Ευχαριστώ και πάλι προκαταβολικα και καλώς σας βρήκα!! :D

Έχοντας 3 συμβόλαια στην κοσμοτε (από το 1999 ),πήρα την μεγάλη απόφαση να κάνω φορητότητα σε κάρτα και συγκεκριμένα Q.εκανα ένα βράδυ ον-λάιν αίτηση φορητότητας για αγορά πακέτου Q ,και την επόμενη μέρα με πήραν από κοσμοτε για να με ρωτήσουν γιατί και πως.τους είπα ότι η επιδότηση που δίνεται είναι για γέλια !λοιπον ,στην 2η επικοινωνία που ειχα μου είπαν το 65 plus 22€ τελική .η απάντηση μου ήταν αρνητική ! Με ξανάπαιρνουν και μου έδωσαν το 65 plus στα 15,50€ και στις 3 γραμμές και επιπλέον δώρο 500 mb το μήνα ( δηλαδή 2,5gb internet ) για πάντα ! Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω 2 σταθερά στον ΟΤΕ και όλα αυτά σε ένα Αφμ .οποτε παιδιά ,ψαχτείτε για να μην μας κοροϊδεύουν .

#1761   stark

stark

iPH Contributor

• 1055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 08/02/2016 - 20:59

Vodafone το Red 1 μπορεί να φτάσει μέχρι και 18,56 το μήνα (το έχω εδώ και 2 χρόνια έτσι και μου το ανανέωσαν προχθες για άλλα 2).

Από όσο άκουσα και στην Cosmote το ίδιο παίζει περίπου σαν μέγιστο.

Να τα ξέρετε για να τους παίζετε μπάλα.

Έχοντας 3 συμβόλαια στην κοσμοτε (από το 1999 ),πήρα την μεγάλη απόφαση να κάνω φορητότητα σε κάρτα και συγκεκριμένα Q.εκανα ένα βράδυ ον-λάιν αίτηση φορητότητας για αγορά πακέτου Q ,και την επόμενη μέρα με πήραν από κοσμοτε για να με ρωτήσουν γιατί και πως.τους είπα ότι η επιδότηση που δίνεται είναι για γέλια !λοιπον ,στην 2η επικοινωνία που ειχα μου είπαν το 65 plus 22€ τελική .η απάντηση μου ήταν αρνητική ! Με ξανάπαιρνουν και μου έδωσαν το 65 plus στα 15,50€ και στις 3 γραμμές και επιπλέον δώρο 500 mb το μήνα ( δηλαδή 2,5gb internet ) για πάντα ! Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω 2 σταθερά στον ΟΤΕ και όλα αυτά σε ένα Αφμ .οποτε παιδιά ,ψαχτείτε για να μην μας κοροϊδεύουν .

Πάντως τα παραπάνω από ότι έχω καταλάβει στις περισσότερες των περιπτώσεων επιτυγχάνονται όταν υπάρχουν περισσότερες από μία γραμμές / συμβόλαια / νούμερα. Για μία γραμμή δεν είναι και τόσο εύκολο να φτάσει τόσο χαμηλά η προσφορά.

#1762   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 08/02/2016 - 22:30

Εγώ τα έχω σε 3 γραμμές αυτά.

Οι 2 μαζί οπότε παίρνουν έκπτωση οικογενειακού και την προνομιακή.

Στην τρίτη είναι μόνη της σε ένα μητρώο και απλά παίρνει και έκπτωση από ένα νούμερο HOL που έχω.

Οπότε γίνεται και με μία γραμμή αρκεί να υπάρχει και ένα σταθερό.

#1763   EchiDNA

EchiDNA

iPH Enthousiast

• 359 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2016 - 23:12

Εμένα τελικά οι προτάσεις ανανέωσης της cosmote ήταν άθλιες, οπότε το γύρισα σε κάρτα και βλέπουμε. Αν και μου φαίνεται πιο οικονομικά θα μου βγαίνει

#1764   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 09/02/2016 - 19:19

Λήγει και εμένα το συμβόλαιο μου σε δέκα ημέρες (Cosmote 65 Plus με 16 περίπου ευρώ σε συνδυασμό με σταθερό οτε ) και πήρα την Voda για προσφορά αλλά δίνουν το red όσο το έχουν στο internet δηλαδή 46 ευρώ. Τι να κάνω; Να το γυρίσω και εγώ σε κάρτα. 

#1765   giabri

giabri

iPH Elite Poster

• 3131 μηνύματα

Δημοσίευση 09/02/2016 - 20:35

Στη vodafone μου κάνανε προσφορά 31Ε/γραμμή για 2 γραμμές red 1 (σύνολο 62Ε) και 18 για το internet. Wind δίνει με 70Ε - 2 W γραμμές και internet με δωρεάν vdsl αν υπάρχει στην περιοχή μου + 1GB το μήνα για stick/tablet σε sim και καρτοκινητό με δωρεάν 120' το μήνα... Κοσμοτέ μου το έριξε στα 40Ε το 65 + 2 μήνες δώρο. Αυτά χωρίς αίτηση φορητότητας ακόμα...

με πηραν και μενα τηλ πριν και απο 33 που εδινα συνολο η προσφορα ηταν συνολο στα 50.χωρις να εχω κανει κατι ομως.αυριο θα κανω φορητοτητα στην voda cu καρτα και αν μου δωσουν κατι καλυτερο μενω αν οχι παω καρτα cu.θελω καποιος να μου πει πως μπορω να κανω φορητοτητα χωρις να παω σε καταστημα voda μεσω ιντερνετ.εχει φορμα να συμπληρωσω η μονο τηλεφωνικα?εχω 2 αριθμους στο ονομα μου

RF forever

#1766   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 10/02/2016 - 08:21

με πηραν και μενα τηλ πριν και απο 33 που εδινα συνολο η προσφορα ηταν συνολο στα 50.χωρις να εχω κανει κατι ομως.αυριο θα κανω φορητοτητα στην voda cu καρτα και αν μου δωσουν κατι καλυτερο μενω αν οχι παω καρτα cu.θελω καποιος να μου πει πως μπορω να κανω φορητοτητα χωρις να παω σε καταστημα voda μεσω ιντερνετ.εχει φορμα να συμπληρωσω η μονο τηλεφωνικα?εχω 2 αριθμους στο ονομα μου

Για δες εδώ

#1767   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 10/02/2016 - 10:37

σε ποιο πρόγραμμα είσαι τώρα? 

#1768   giabri

giabri

iPH Elite Poster

• 3131 μηνύματα

Δημοσίευση 10/02/2016 - 10:42

σε ποιο πρόγραμμα είσαι τώρα?

Ο ένας αριθμός plus 65 ο άλλος plus 45 και δίνουμε 18,5 και 15 αντίστοιχα.
Αυτα μου τα έδωσαν με 50 σύνολο τωρα δεν το δέχτηκα.του ζήτησα και μια προσφορά για το family 75 που μοιράζεσαι αλλα μου είπαν για να πάρω εκείνη τη προσφορά πρεπει να πάω σε ένα κατάστημα και να κάνω τον αριθμό με το μεγάλο πρόγραμμμα κεφαλικό και τον δεύτερο με επιπλέον επιβάρυνση 10 ευρώ να τον πάω στο ίδιο πρόγραμμμα με τον πρώτο αριθμό .να ειναι δηλαδή στο ίδιο πακέτο.δεν ξέρω αν ειναι καμία παγίδα..φυσικά φορητότητα θα κάνω ούτως η άλλως γιατι και το family 75 στα 50 ευρώ μου το έδωσε περίπου

RF forever

#1769   mantsoti

mantsoti

iPH newbie

• 73 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 10/02/2016 - 15:15

προσφορα απο vodafone για καρτοπρογραμμα με 11.87 € τον 1,5 μηνα, περιλαμβανει 500 min προς ολους, 100 sms, 100 MB, εχει κανεις υποψη του ;;; ... ειναι καλη προσφορα ;;;

#1770   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:dr alex4

Δημοσίευση 15/02/2016 - 18:41

Παιδιά καλησπέρα. Είμαι συνδρομητής με 4 νούμερα στην κοσμοτέ και σταθερό οτέ. Έχω δυο κοσμοτε πλας 45 και δυο κοσμοτε πλας 25, και στο σύνολο πληρώνω 140 ευρώ κάθε μηνα. Μου έδωσαν από το τμήμα ακυρώσεων όταν πήρα εγώ τηλ στο 13888 και μίλησα, την εξής προσφορά: Τα δυο 45αρια να πανε στο 25, με τελική τιμή 13,5 ευρώ για το καθένα, και να μου διπλασιάσουν το πρόγραμμα απλά δλδ δεδομένα ομιλία μηνύματα x2. Kαι τα αλλα δυο τα 25αρια, τελική τιμή 13,5. Και επειδή εγώ ζήτησα να έχω ιντερνετ αρκετό, μου είπαν στο ένα το πρόγραμμα να βάλω και με 15 ευρώ 2gb ιντερνετ.  και στο σύνολο να μας κοστίζει οικογενειακά γύρω στα 70 ευρώ. Εγώ δεν το δέχτηκα και προχώρησα σε ον λαιν αίτηση φορητότητας στην q και τώρα περιμένω τηλ από κοσμοτέ. Θέλω να ρωτήσω, καταρχάς θα με πάρει τηλ η κοσμοτέ;; Και δεύτερον όταν θα με πάρουν τηλ, εάν δεν μου αρέσει η προσφορά τους αν την αρνηθώ θα με ξαναπάρουν η θα βρεθώ στην q που δεν θέλω;; Γιατί την πεμπτη μου είπε η q θα έρθει το κούριερ και θα πρέπει να του δώσω και 40ευρώ για τις 4 κάρτες. Επειδή είμαι άπειρος και λίγο φοβάμαι μην βρεθώ στην q!! 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες