Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1771   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 15/02/2016 - 21:14

Ακύρωσε την online αίτηση φορητότητας στην Q για να μην πληρώσεις τα 40€ στον κούριερ ΚΑΙ ξανακάνε online σε άλλη εταιρία (π.χ Vodafone) ζητώντας μόνο έκπτωση στο πάγιο.

Η κοσμοτε (και όλες οι εταιρίες) σε πέρνει τηλ μετά την υπογραφή των χαρτιών που σου δίνει να υπογράψεις ο κούριερ. Ουσιαστικά ΤΟΤΕ υπογράφεις την Αίτηση Φορητότητας κ το νέο σου Συμβόλαιο (το οποίο εχει ισχύ ΜΟΝΟ αν ενεργοποιηθεις στο νέο δίκτυο και επίσης μπορείς και πάλι μέσα σε 14 μέρες να ασκήσεις το νομικό δικαίωμα της ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ στο παλιό σου δίκτυο, με μια τηλεφωνική αίτηση. Και μάλιστα ΑΖΗΜΙΩΣ- χωρίς να πληρώσεις τιποτα, παρόλο που χρησιμοποίησες το νέο δίκτυο).

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1772   giabri

giabri

iPH Elite Poster

• 3131 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 15/02/2016 - 21:32

εγω τελικα δεν δεχτηκα την προταση της κοσμοτε και θα παω vodafone cu στην οποια εκανα και φορητοτητα τηλεφωνικα και αυριο μου ειπε θα ερθει ο κουριερ με τις καρτες σιμ.δεν μου ειπαν ομως για λεφτα κατι,θα πρεπει να πληρωσω τον κουριερ?

RF forever

#1773   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:dr alex4

Δημοσίευση 15/02/2016 - 21:54

Ακύρωσε την online αίτηση φορητότητας στην Q για να μην πληρώσεις τα 40€ στον κούριερ ΚΑΙ ξανακάνε online σε άλλη εταιρία (π.χ Vodafone) ζητώντας μόνο έκπτωση στο πάγιο.
Η κοσμοτε (και όλες οι εταιρίες) σε πέρνει τηλ μετά την υπογραφή των χαρτιών που σου δίνει να υπογράψεις ο κούριερ. Ουσιαστικά ΤΟΤΕ υπογράφεις την Αίτηση Φορητότητας κ το νέο σου Συμβόλαιο (το οποίο εχει ισχύ ΜΟΝΟ αν ενεργοποιηθεις στο νέο δίκτυο και επίσης μπορείς και πάλι μέσα σε 14 μέρες να ασκήσεις το νομικό δικαίωμα της ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ στο παλιό σου δίκτυο, με μια τηλεφωνική αίτηση. Και μάλιστα ΑΖΗΜΙΩΣ- χωρίς να πληρώσεις τιποτα, παρόλο που χρησιμοποίησες το νέο δίκτυο).

Ευχαριστώ πολυ φίλε μου για τις πληροφορίες. Εγώ έκανα την αίτηση για q online επειδη είδα πιο πάνω που το έγραφε ένας φίλος ότι το έκανε. Και επίσης αυτή μου είπε απο το τηλ απο την q ότι ταχα μου σήμερα θα φανεί το αίτημα στην κοσμοτε για φορητότητα. Βέβαια σήμερα δεν με πήρε η κοσμοτε τηλ. Για να κάνω αίτηση φορητότητας πρέπει υποχρεωτικά να πάω έστω και για μια μέρα σε άλλο δίκτυο;; Ή εάν πάω σε ένα κατάστημα βοντα πχ μπορώ να υπογράψω την αίτηση και να μην πάρω κάρτες σιμ αμέσως;;

#1774   Lellos

Lellos

iPH Enthousiast

• 493 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 15/02/2016 - 23:00

εγω τελικα δεν δεχτηκα την προταση της κοσμοτε και θα παω vodafone cu στην οποια εκανα και φορητοτητα τηλεφωνικα και αυριο μου ειπε θα ερθει ο κουριερ με τις καρτες σιμ.δεν μου ειπαν ομως για λεφτα κατι,θα πρεπει να πληρωσω τον κουριερ?

Eφόσον δεν ανέφεραν κάτι για  τα έξοδα αποστολής , όχι δε θα πληρώσεις.

Τελευταία επεξεργασία από: Lellos, 15/02/2016 - 23:01

#1775   nima75

nima75

iPH User

• 196 μηνύματα

Δημοσίευση 16/02/2016 - 10:44

Γεια σας κι απο μενα.
Ειμαι κι εγω σε φαση ανανεωσης συμβολαιου cosmote και αντιμετωπιζω το εξης θεμα.
Το ενα μου σταθερο απ τα 2 που εχω στον Ote ειναι σε προγραμμα που μου ερχεται πολυ ακριβα.
Αρχικο συμβολαιο ειχα κανει πριν τουλαχιστον 3 χρονια, με υπογραφες κλπ.
Οι ανανεωσεις εκτοτε , γινονται τηλεφωνικα μεσω 13888 .
Ειμαι δεσμευμενος μεχρι την ληξη της ανανεωσης αν η συμφωνια εχει γινει ΜΟΝΟ τηλεφωνικως.;;
Θελω ν αλλαξω προγραμμα και οι υπαλληλοι του 13888 μου λενε οτι δεν γινεται, μόνο αν πληρωσω πεναλτυ.
Ευχαριστω!

#1776   nima75

nima75

iPH User

• 196 μηνύματα

Δημοσίευση 16/02/2016 - 10:48

Ξεχασα να αναφερω οτι εχω 2 σταθερα, 2 κινητα σε οικογενειακο προγραμμα και οτεtv .
Παρ ολα αυτα οι υπαλληλοι αμιληκτοι στο αιτημα μου.

#1777   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1599 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 16/02/2016 - 11:05

Γεια σας κι απο μενα.
Ειμαι κι εγω σε φαση ανανεωσης συμβολαιου cosmote και αντιμετωπιζω το εξης θεμα.
Το ενα μου σταθερο απ τα 2 που εχω στον Ote ειναι σε προγραμμα που μου ερχεται πολυ ακριβα.
Αρχικο συμβολαιο ειχα κανει πριν τουλαχιστον 3 χρονια, με υπογραφες κλπ.
Οι ανανεωσεις εκτοτε , γινονται τηλεφωνικα μεσω 13888 .
Ειμαι δεσμευμενος μεχρι την ληξη της ανανεωσης αν η συμφωνια εχει γινει ΜΟΝΟ τηλεφωνικως.;;
Θελω ν αλλαξω προγραμμα και οι υπαλληλοι του 13888 μου λενε οτι δεν γινεται, μόνο αν πληρωσω πεναλτυ.
Ευχαριστω!

Όχι αν η ανανέωση έχει γίνει τηλεφωνικός και δεν υπάρχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο ανανέωσης δεν υπάρχει δέσμευση ούτε και τέλος αποδεσμευσης

Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend

#1778   vasileiosm

vasileiosm

iPH Addict

• 722 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:miralas1977

Δημοσίευση 16/02/2016 - 11:19

Όχι αν η ανανέωση έχει γίνει τηλεφωνικός και δεν υπάρχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο ανανέωσης δεν υπάρχει δέσμευση ούτε και τέλος αποδεσμευσης

πόσο σίγουρος είσαι για αυτό?

Για να κάνω μανούρα στην vodafone που μου ζητάει 320 ευρώ επιστροφή!!!

#1779   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:dr alex4

Δημοσίευση 16/02/2016 - 15:29

Εμένα λοιπόν παιδιά με πήραν τηλ απο κοσμοτε και μου έδωσαν στον αδερφό μου στα 20,60€ το 65αρι, γιατί εχει και 20% έκπτωση λόγω σταθερού ΟΤΕ, στα 26 εμένα το 65αρι, απο 12,50€ δυο 25αρια, συν 500mb σε πλους μας, και έκπτωση στο σταθερό, απο 35€->25€ το μήνα, και το ΟΤΕ tv 19,90 γιατί το είχαμε με 25€. Πως σας φαίνεται η προσφορά;;

#1780   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 16/02/2016 - 18:36

Ευχαριστώ πολυ φίλε μου για τις πληροφορίες. Εγώ έκανα την αίτηση για q online επειδη είδα πιο πάνω που το έγραφε ένας φίλος ότι το έκανε. Και επίσης αυτή μου είπε απο το τηλ απο την q ότι ταχα μου σήμερα θα φανεί το αίτημα στην κοσμοτε για φορητότητα. Βέβαια σήμερα δεν με πήρε η κοσμοτε τηλ. Για να κάνω αίτηση φορητότητας πρέπει υποχρεωτικά να πάω έστω και για μια μέρα σε άλλο δίκτυο;; Ή εάν πάω σε ένα κατάστημα βοντα πχ μπορώ να υπογράψω την αίτηση και να μην πάρω κάρτες σιμ αμέσως;;

Δεν ειναι αναγκαίο να ενεργοποιηθεις στο άλλο δίκτυο.

Πριν αποδεσμεύσουν τη γραμμή σου σε παίρνουν τηλέφωνο από το τμήμα φορητότητας για αντιπροςφορα! Και σου λένε να πάρεις τηλ σε ενα 5ψηφιο και να στείλεις κ ενα φαξ για να ακυρωςεις το αίτημα.

Αλλά και ΑΝ σε περίπτωση (1 στις 1000) περάσεις στο αλλο δίκτυο, εχεις ειπαμε δικαίωμα να επιςτρέψεις χωρίς να πληρώσεις φράγκο μέσα σε 14 μέρες (Ακόμα και αν προλάβουν να εκδώσουν λογαριασμο από το νέο δίκτυο).

Τους παίρνεις τηλέφωνο και λες την εξής πρόταση: "Θέλω να ασκήσω το νόμιμο δικαίωμα της υπαναχώρησης. Παρακαλώ στείλτε μηδενικό λογαριασμο". Στέλνεις ξανά αίτημα φορητότητας στο παλιό σου δίκτυο και επιστρέφεις μέσα σε 1-2 μέρες.

Τελευταία επεξεργασία από: megaloupaixtou, 16/02/2016 - 18:37

#1781   babbeto

babbeto

iPH Member

• 322 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/02/2016 - 23:44

Κανένα νέο από κάποιον για νέο πρόγραμμα που παίζει τώρα στην αγορά?

Λήγει συμβόλαιο cosmote 65 με 29€ πάγιο κ ψάχνω τι κ πώς...

#1782   georgios76

georgios76

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 22/02/2016 - 13:30

Κανένα νέο από κάποιον για νέο πρόγραμμα που παίζει τώρα στην αγορά?

Λήγει συμβόλαιο cosmote 65 με 29€ πάγιο κ ψάχνω τι κ πώς...

καλησπέρα,

εγώ είχα με 32 ευρω το 65 Plus τις Cosmote και έληξε το 18μηνο. Θα κάνω αίτηση σε μια άλλη εταιρία για να μου κάνουνε αντιπροσφορά γιατί δεν μου κάνουν την ίδια τιμή (38 ευρό πλέον μου το δίνουνε...)

#1783   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 22/02/2016 - 13:42

καλησπέρα,

εγώ είχα με 32 ευρω το 65 Plus τις Cosmote και έληξε το 18μηνο. Θα κάνω αίτηση σε μια άλλη εταιρία για να μου κάνουνε αντιπροσφορά γιατί δεν μου κάνουν την ίδια τιμή (38 ευρό πλέον μου το δίνουνε...)

υπαρχουν πολλοι εδω μεσα που εχουν το plus65 στα 20-22 ευρω.και παλι πολλα ειναι τα 32.οποτε αν σου κανουν αντιπροσφορα πες τους οτι η βοντα σου δινει το αντιστοιχο red1 με 22 ευρω(αυτο που εχω εγω τωρα ας πουμε) για να σου κανουν καλη προσφορα.

#1784   georgios76

georgios76

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 22/02/2016 - 14:34

υπαρχουν πολλοι εδω μεσα που εχουν το plus65 στα 20-22 ευρω.και παλι πολλα ειναι τα 32.οποτε αν σου κανουν αντιπροσφορα πες τους οτι η βοντα σου δινει το αντιστοιχο red1 με 22 ευρω(αυτο που εχω εγω τωρα ας πουμε) για να σου κανουν καλη προσφορα.

ένταξη φίλε μου, τώρα που πήρα την Vodafone δεν μου κάνουν κάλλη προσφορά, όποτε κανω αίτηση και ας ειναι και 40 ευρώ και περιμένω τηλέφωνο από την Cosmote?

#1785   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 22/02/2016 - 15:48

Δεν ειναι ριψοκίνδυνο να κάνουμε αίτηση και ας ειναι πιο ακριβό μόνο και μόνο για να πετύχουμε καλύτερη προσφορά. Γιατι να μην γίνει αίτηση φορητότητας καλύτερα προς καρτοκινητό; Το ίδιο δεν ειναι;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12