Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2101   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1332 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 09/01/2017 - 18:29

Αγαπητε μην το ψαχνεις. Η κοσμοτε ειναι η πιο τιμια απο οτι εχω ακουσει. Η vodafone εχει εκπληκτικο support μου ειχε κανει και δωρο δυο παγια οταν καταλαβε πως με εχανε αλλα και παλι δεν αρκει αυτο. Να φανταστεις οτι υπογραψαμε στα 26 ευρω και μας πηγανε στα 30 ευρω χωρις να υπογραψουμε τιποτα με την προφαση οτι μας ανεβασαν το ιντερνετ απο μονοι τους. Πουθενα δεν εχω ακουσει στον κοσμο για μονομερη αλλαγη εν μεσω συμβολαιου(εχει γινει αναφορα και στο φορουμ μας και σε αλλο γειτονικο). Ολοι ειναι για σφαλιαρες αλλα και τι να κανεις; Να πας σε καρτα και να εισαι στην κυψελη ο τελευταιος του παιχνιδιου της μακριας γαιδουρας; Να βγαζει κλησεις 1 στις 10 φορες; Να σου δινουν 1200 λεπτα απο τα οποια ολα ειναι 3λεπτα αρα στην πραξη να εχεις 400 λεπτα;

Σαφώς και παίζουν μονοπωλιακά όλοι τους χωρίς να δίνουν αναφορά σε κανέναν.Σίγουρα έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα το κινητό έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.Αλλά σαν συνηδειτοποιημένοι καταναλωτές θα πρέπει συνεχώς να τους κυνηγάμε και να τα ψαχουλεύουμε όλα μέχρι να καταλάβουν ότι δεν έχουν να κάνουν με χαϊβάνια.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2102   pantelisn

pantelisn

iPH Contributor

• 1439 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 09/01/2017 - 19:35

Από κοσμοτε εγώ ποτε δεν κατάφερα να πάρω καλή προσφορά και ήμουν από το 1998 μέχρι το 2013 όσες φορές τους ζήτησα προσφορά μου έλεγαν δεν γίνεται πήγα vodafone το 2013 με την προσφορά που είχε στο red 1 στην πρώτη ανανέωση δεν κατάφερα κι εκεί κάτι απλά να διατηρήσω τις τιμές που είχα τώρα τον Ιανουάριο έληγε το συμβόλαιο με πήραν τηλ τον Νοέμβριο τους έκανα παζάρια αποφασισμένος μέχρι και να πάω κοσμοτε μου πήγαν και τις δυο γραμμές από το red 1 που ήταν στο red 2 στην μια με 7 γκιγκα Ίντερνετ που ήθελα μου έδωσαν και 400€ επιδοτηση να την εξαργυρώσω από κατάστημα vodafone plaisio kotsovolo media mark με τιμή και τα δυο μαζί 68€ πήγα πήρα και το PS4 από Κωτσόβολο και είμαι κομπλέ πρώτη φορά καταφέρνω να πάρω τέτοια πακέτα σε τέτοια τιμή με τέτοια επιδοτηση.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#2103   SurvivaL

SurvivaL

iPH newbie

• 27 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 10/01/2017 - 19:46

Εσφιξαν τα πραγματα. Δεν ξερω αν κανεις να υπογραψεις με βοντα. Εμενα με πηραν απο βοντα να μου ζητησουν με παραπανω να μεινω σε αυτους και με μη υποστηριξη στο σημα της περιοχης μου. Οταν τους ανεφερα οτι δεν θα πληρωσω ελεω σηματος αρχισαν να μου ζητανε 500 ευρω για το σπασιμο του συμβολαιου οταν δε τους ειπα οτι εχω φωτο απο το vodafone live chat που μου ανεφεραν οτι δεν θα πληρωσω πεναλτυ διοτι ειναι δικια τους υπαιτητοτητα τοτε απλως με ευχαριστησαν και μου ανεφεραν οτι θα χαρουν να με ξαναδουν αργοτερα.

Γιατί δεν κάνεις μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ για το θέμα σου περί σήματος...Είχα & εγώ το ίδιο θέμα & κατέληξα στο Vodafone Full Σήμα! Το θέμα είναι όταν άλλαξα πάροχο Internet δεν έλεγε να συχρονίσει με τπτ η συσκευή τους, ένω σε άλλο χώρο που την δοκίμασα με άλλο πάροχο βέβαια δούλευε κανονικά!!! Έτσι επί  3 μήνες κάθε εβδομάδα μιλούσα με το support, καταγράφανε την βλάβη, ανοίγανε ticket & πάλι από την αρχή!!! Ε στο τέλος φάγανε την καταγγελία  με αποτέλεσμα ένα πρωί να με πάρουν τηλέφωνο & να λυθεί το θέμα ως δια μαγείας μέσα σε μία μέρα!!! Συν ότι μου πιστώσανε τους τελευταίους 5 λογαριασμούς ώς ένδειξη καλής θέλησες όπως μου είπαν!!!!

Και ο άγιος παιδιά φοβέρα θέλει, ΑΛΛΑ & να μάθουμε σε αυτή την χώρα να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας & όχι να ανεχόμαστε την κάθε πολυεθνική που την πληρώνουμε κάθε μήνα στην ώρα της να μας εμπαίζει & να μας κοροϊδεύει στην τελική!!!

#2104   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12760 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 20/01/2017 - 18:35

Γνωρίζει κάποιος το τηλέφωνο προσφορών της Cosmote?

#2105   GARFITO

GARFITO

iPH Guru

• 7595 μηνύματα
  • Twitter:@vaggelisg77
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:garfito2

Δημοσίευση 20/01/2017 - 19:14

εχεις πμ

3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs  - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 ,  AirPods 1,2

#2106   watChlaR

watChlaR

iPH Member

• 222 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2017 - 22:42

σε πιο πρόγραμμα?
Εγώ έβαλα στο παγιο την επιδότηση και πήρα 41 ευρώ ένα xl και ένα χ οικογενειακό συν σταθερό ΟΤΕ vdsl 50 ( 40 € το σταθερό)

41 το xl ? 

και σου φαινεται καλο ? 

πριν 4 χρονια το ειχα με 18 πριν 19 μηνες μου το ανεβασαν στα 23 .... πλεον με τις αυξησεις κτλπα εχει παει στα 28 και 

σημερα μου στειλαν προσφορα στα 35 γιατι σε 2 μηνες ληγει το συμβολαιο μου

με κατι εκπτωσεις αποσταθερα και οτε τιβι παει στα 31 τελικη  και της ειπα καλα σοβαρα η προταση για να με κρατησετε ειναι σε πιο υψηλο παγιο ? 

αν δεν μου κανουν κατι καλυτερο απο τα 28  που εδινα δεν καθομαι ....

μια ερωτηση ... καποιοι ειπατε κατι για χαμηλο παγιο στα προγραμματα red και επιδοτηση μεγαλη για να παρετε το s7 με 100 ευρω 

αυτο πως γινεται ρε παιδια ? με ποσα χρηματα  παγιο τετοια επιδοτηση στο ρεντ ?και τι παροχες δινει το προγραμμα ?

#2107   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3175 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2017 - 23:01

41 το xl ?
και σου φαινεται καλο ?
πριν 4 χρονια το ειχα με 18 πριν 19 μηνες μου το ανεβασαν στα 23 .... πλεον με τις αυξησεις κτλπα εχει παει στα 28 και
σημερα μου στειλαν προσφορα στα 35 γιατι σε 2 μηνες ληγει το συμβολαιο μου
με κατι εκπτωσεις αποσταθερα και οτε τιβι παει στα 31 τελικη και της ειπα καλα σοβαρα η προταση για να με κρατησετε ειναι σε πιο υψηλο παγιο ?
αν δεν μου κανουν κατι καλυτερο απο τα 28 που εδινα δεν καθομαι ....

μια ερωτηση ... καποιοι ειπατε κατι για χαμηλο παγιο στα προγραμματα red και επιδοτηση μεγαλη για να παρετε το s7 με 100 ευρω
αυτο πως γινεται ρε παιδια ? με ποσα χρηματα παγιο τετοια επιδοτηση στο ρεντ ?και τι παροχες δινει το προγραμμα ?

όχι δεν κατάλαβες 41 είναι ΧL και ένα L οικογενειακό είναι στα 41 μαζί με έκπτωση από σταθερό cosmote

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#2108   watChlaR

watChlaR

iPH Member

• 222 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2017 - 23:24

όχι δεν κατάλαβες 41 είναι ΧL και ένα L οικογενειακό είναι στα 41 μαζί με έκπτωση από σταθερό cosmote

το large τι παροχές εχει ?

το εχουν χέσει με τις αυξήσεις πάντως ...

#2109   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3175 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2017 - 23:40

το large τι παροχές εχει ?
το εχουν χέσει με τις αυξήσεις πάντως ...

800mb Internet
700 λεπτά ομιλία
150 μηνύματα

#2110   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2017 - 23:46

41 μονο το family large?

#2111   watChlaR

watChlaR

iPH Member

• 222 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2017 - 00:34

41 μονο το family 

και τα 2 τοσο

#2112   watChlaR

watChlaR

iPH Member

• 222 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2017 - 00:57

vodafone 2102809682, cosmote 2108006300 , wind 2106158000

#2113   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2017 - 01:13

Εμένα ως πρώτος λογαριασμός cosmote family large βλέπω οτι ηρθε 120 ευρώ. 60 είχαμε κλείσει το συμβόλαιο το μήνα αλλά είμαι ικανοποιημένος για πρώτο λογαριασμό αφού ήξερα οτι θα έρθει μεταξύ 90 και 95 ως 1,5 πάγιο. Κάτι δεν πήγε καλά με τα mb τον πρώτο μήνα ενεργοποίησης μου, ενώ τώρα φαίνεται να τα καταναλώνει σε πολύ φυσιολογικά επίπεδα. Μέσα στο πρώτο 10μερο μου έφαγε 2,5 gb αλλά τέλος πάντων αφού ανανεώθηκαν οι παροχές βλέπουμε.

#2114   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3175 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2017 - 09:43

41 μονο το family large?

Ένα XL είναι και ένα L

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

#2115   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 21/01/2017 - 09:47

Καλά στην cosmote δεν φημίζονται για τις εκπτώσεις τους .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19

0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες