Καλησπέρα και από εμένα παιδιά,
Αρχικά, ευχαριστώ για τις πληροφορίες στο thread. Είμαι πολύ καινούριος στο forum αλλά διαβάζω καιρό πληροφορίες από το συγκεκριμένο thread καθώς έχει πολύ σημαντικές πληροφορίες.
Μπαίνω στο ψητό άμεσα. Εϊμαι συνδρομητής vodafone. Έχω καρτοσυμβόλαιο με 1500' πρός Vodafone (καταναλώνω μόνο τα 100 ανά μήνα), 300' πρός όλους (τελειώνουν μέχρι τις 20 του μήνα εύκολα), 1GB internet και 60 μνμτα (αν δεν κάνω λάθος). Αυτό το πρόγραμμα μέχρι πρίν 2 μήνες το είχα με 24 ευρώ τελική τιμή. Στο τέλος του μήνα έβαζα και μία κάρτα των 10 ευρώ και δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα. Είχα στο μυαλό μου να το αλλάξω βέβαια για να πάρω κάποιο με καλύτερες παροχές, όμως δεν έμπαινα στη διαδικασία κυρίως γιατί δεν είχα πληροφορίες για να διαχειριστώ το θέμα με τη φορητότητα. Πρίν 2 μήνες το πρόγραμμα αυτό έληξε και δεν έχω ανανεώσει οπότε τώρα πληρώνω 40 ευρώ γι' αυτό το πρόγραμμα, τιμή που δεν είναι καθόλου καλή όπως καταλαβαίνετε. Ταυτόχρονα, οι απαιτήσεις μου για χρόνο ομιλίας έχουν αυξηθεί αρκετά και αναγκάζομαι να βάζω και 2 κάρτες πολλές φορές (έχει τύχει και 3). Οπότε καταλήγω να δίνω περί τα 60 ευρώ ανά μήνα σε ένα καρτοσυμβόλαιο. Σημειώνω επίσης ότι με τη vodafone και τις προσφορές τους δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος καθώς με καλούν και μου προσφέρουν το RED2 συνεχώς. Εγώ τους ζητάω το RED1 αλλά το αίτημά μου δεν ακούγεται. Μου προσφέρουν ουσιαστικά το πρόγραμμα που θα μπορούσα να πάρω με αυτά τα λεφτά που δίνω τώρα το μήνα και ακόμη περισσότερα λέγοντάς μου ότι οι παροχές θα είναι πολύ καλές. Εγώ από την άλλη αν είναι να πάω σε συμβόλαιο δεν θέλω να δίνω ανω των 35-40 ευρώ ανά μήνα, αν τα καταφέρω.
Διαβάζοντας όλες τις πληροφορίες εδώ έκανα μία απόπειρα να καλέσω στη WIND για φορητότητα. Όμως, όταν είπα ότι είμαι συνδρομητής Vodafone μου είπαν ότι δεν έχουν καλές εκπτώσεις για συνδρομητές από vodafone. Για το πακέτο με τα 1500' πρός όλουτς η τιμή έβγαινε 10 ευρώ λιγότερα από της voda, γύρω στα 53 ευρώ. Έχετε καμία γιατί συμβαίνει αυτό; Πως μου προτείνετε να το διαχειριστώ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά!