Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2506   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:dr alex4

Δημοσίευση 22/08/2017 - 14:25

Έχουν δικαίωμα να σου ζητήσουν να πληρώσεις αναλογικά τις ημέρες που θα μείνεις δλδ το πολύ 3 αλλά είναι τόσο μικρό το ποσό που δεν το ζητούν.

Sent from my iPad using Tapatalk

Eυχαριστώ πολύ για τη βοηθεια φιλε μου. Ακυρωσα τη φορητοτητα στην q για να μην πληρωσω τις καρτες σιμ που μου εστειλαν και τωρα γυρισα απο vodafone, οι οποίοι μου έδωσαν για τις 2 γραμμες το red 2 στα 37 ευρώ έκαστος και για τις αλλες δυο γραμμες ενα απλό πρόγραμμα, 28 ευρώ η καθε γραμμη. Τα red 2 ειναι συμφέρουσα προσφορά, αλλα οι αλλες δυο γραμμες δεν με συμφέρουν, λόγω του οτι στην κοσμοτε πληρώνουν 12.5 ευρώ. Βέβαια πρέπει μάλλον να υπογράψω στην vodafone για να με πάρουν απο την κοσμοτε απο το τμήμα φορητότητας;; 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2507   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα
  • GameCenter:dr alex4

Δημοσίευση 22/08/2017 - 15:15

Το μόνο μου πρόβλημα ειναι οτι φοβάμαι να ενεργοποιηθώ στην voda μηπως δεν μπορω να φυγω μετα και επισης φοβαμαι μην για τις 2-3 μερες που θα κατσω με χρεωσουν κανενα υπερογκο ποσό... 

#2508   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 23/08/2017 - 11:59

Το μόνο μου πρόβλημα ειναι οτι φοβάμαι να ενεργοποιηθώ στην voda μηπως δεν μπορω να φυγω μετα και επισης φοβαμαι μην για τις 2-3 μερες που θα κατσω με χρεωσουν κανενα υπερογκο ποσό...

Εάν ζητήσουν αναλογικά ειναι μόνο για το χρονικό διάστημα που μένεις στο δίκτυο τους, οπότε εάν το κάνουν θα ειναι γυφτοι, για τόσο μικρό ποσό. Τώρα σε γνωστό μου, ενώ είχε ακυρώσει την φορητότητα του ήρθε λογαριασμός από την vodafone μετά από δυο μήνες με τα πάγια των δύο μηνών, σπάνια περίπτωση αλλά γινετε, πήγε σε μια vodafone, όπως του είπα, του ζήτησαν συγνώμη και πιστώθηκαν οι χρεώσεις αμέσως. Όπως του είπαν ήταν λάθος του συστήματος και σπάνια γινετε. Οπότε όπως και να έχει εισαι καλυμμένος, μην αγχώνεσαι... Τώρα εάν αυτό είχε συμβεί σε κάποιον που δεν έχει γνώσεις μπορει να τα πλήρωνε... αλλά ειναι λαθος και παράνομο οπότε το διορθώνουν άμεσα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#2509   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 25/08/2017 - 12:51

Έχουν δικαίωμα να σου ζητήσουν να πληρώσεις αναλογικά τις ημέρες που θα μείνεις δλδ το πολύ 3 αλλά είναι τόσο μικρό το ποσό που δεν το ζητούν.

Sent from my iPad using Tapatalk

Εγώ δεν πλήρωσα τίποτα πάντως για 3-4 μερες. Μου έβγαλαν λογαριασμό με πάγιο κ τους πήρα τηλ να μου τον ακυρώσουν γιατί μπορούμε "αζημίως" να ακυρώσουμε τη φορητότητα μέσα σε 14 ημέρες. Μου ξανά έβγαλαν λογαριασμό με 4€ και τους ξαναπήρα τηλ και τους υπενθύμισα το "αζημιως" και δεν τους πλήρωσα. Δε θυμάμαι αν έβγαλαν και 3η φορά λογαριασμό που να είναι μηδενικός. Πάντως βγάζουν λογαριασμό και ότι πιάσουν!

#2510   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3427 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 27/08/2017 - 20:53

Πάντως αυτή την περίοδο από κοσμοτε σε βονταφον δίνει το red 1 τελική τιμή 37,30€ χωρίς επιδότηση συσκευής και έξτρα κάρτα για internet for sharing...

Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 27/08/2017 - 20:54

Knowledge Is Power

#2511   Lellos

Lellos

iPH Enthousiast

• 493 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 27/08/2017 - 23:38

Πάντως αυτή την περίοδο από κοσμοτε σε βονταφον δίνει το red 1 τελική τιμή 37,30€ χωρίς επιδότηση συσκευής και έξτρα κάρτα για internet for sharing...

Ημουν κοσμοτε στο 65, απεριοριστα με 2.9 GB internet με 33 ευρω.. Η προσφορα τους για ανανέωση ήταν 47 ευρώ. Κάνω φορητότητα στο red 1 με τα 37,30 ευρώ, με παιρνει η κοσμοτε και μου δινει την προσφορα στα 33 ευρώ , ακυρώνω την φορητότητα στη βονταφον. Με παίρνει πίσω η βονταφον και μου κανει προσφορά το red 1 με 3.5 GB internet στα 29.80 ευρω και δεχτηκα. Η κοσμοτε μετέπειτα με πήρε 2 φορές να μου πει οτι μπορω να επιστρέψω αν δεν μεινω ικανοποιημενος για 14 ημερες στη βονταφον. Μου έδιναν 500 mb κι αυτοι επιπλεον αλλα με 33 ευρώ.

#2512   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3427 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 27/08/2017 - 23:41

Ναι το ξέρω σφαγή γίνεται σε κατάστημα στην Vodafone δουλεύω...σε λίγο θα δίνουνε και οικόπεδο για ένα συμβόλαιο...

Knowledge Is Power

#2513   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 28/08/2017 - 19:49

Σε σταθερή τηλεφωνία η λυση ειναι μονόδρομος προς ΟΤΕ. Στην forthnet οι τιμες που εχουν δεν ειναι τελικές αλλα εικονικές αφου δεν εχουν μεσα τους φόρους και τα τέλη. Συνεπώς δεν υπαρχει ουδεμία σχεση. Με πήραν απο forthnet για δευτερη φορα αλλα οταν τους ελεγα για τελική τιμη, μου απαντούσαν πως οι τιμες στο Ίντερνετ δεν ειναι αντιπροσωπευτικές.

#2514   Stratos441

Stratos441

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα

Δημοσίευση 06/09/2017 - 21:20

Να καταθέσω κι εγώ την πολύ πρόσφατη εμπειρία που είχα, σχετικά με την ανανέωση 2 γραμμών κινητής Cosmote.

Συμβόλαιο προ διετίας για 2 γραμμές, η μια στο XL (1500'-1500sms-2.8GB) στα 36 ευρώ και η άλλη στο Προς όλους 200'(200'-15sms-300MB) στα 20 ευρώ, σύνολο 56 ευρώ/μήνα, το οποίο αυξήθηκε στα 65 ευρώ το τελευταίο τετράμηνο, λόγω "ειδικού τέλους κινητής τηλεφωνίας" και κάποιων "αναπροσαρμογών" από την Cosmote στα προγράμματά της. 

Να σημειώσω πως οι 2 γραμμές κινητής ήταν μαζί με το σταθερό στο πρόγραμμα One (1000' από το σταθερό προς τα κινητά και το αντίστροφο), μαζί με VDSL30.

Χάνω λοιπόν το χρόνο μου αρχικά πηγαίνοντας σε ένα κατάστημα για να διαπραγματευτώ, γιατί ήθελα να παραμείνω στην Cosmote, αλλά όχι με αυτό το κόστος. Μου προτείνουν ανανέωση στα ίδια χρήματα (65 ευρώ), γιατί "οι εκπτώσεις που έχετε είναι οι μέγιστες δυνατες"...η φορητότητα είναι μονόδρομος...

Παίρνω τηλεφωνική προσφορά από Vodafone, για RED1 και Προς όλους 700' στα 58 ευρώ/μήνα συνολικά, την οποία και αποδέχομαι χωρίς πολλά πολλά. Υπέγραψα το συμβόλαιο που μου έστειλαν, παρέλαβα και τις SIM και ήμουν σε αναμονή για τηλέφωνο από Cosmote.

Η αντιπροσφορά που μου έγινε για να ακυρώσω τη φορητότητα και να παραμείνω ήταν η εξής:

Η 1η γραμμή στο XL, αλλά με +1GB (3.8GB total) στα 31 ευρώ.

Η 2η γραμμή στο Προς όλους 200', με δώρο άλλα 200' (400' total) και 1.8GB για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου, στα 16 ευρώ.

Σύνολο: 47 ευρώ/μήνα

Επίσης στο σταθερό μου έκαναν μείωση παγίου κατά 6 ευρώ/μήνα και αναβάθμιση της γραμμής σε VDSL50. 

Συμφώνησα και παρέμεινα στην Cosmote με καλύτερο deal, όπως ήθελα αρχικά. 

#2515   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1332 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 07/09/2017 - 16:44

Θέλω να κάνω μια ερώτηση η οποία μπορεί να μην είναι απόλυτα σχετική με το συγκεκριμένο θέμα Γιαυτο και ζητώ συγνώμη. Χτες με πήραν από το τμήμα προσφορών του ΟΤΕ και με ενημέρωσαν για μια προσφορά που τρέχει αυτό το διάστημα για σταθερό τηλέφωνο. Δεν θα σταθώ στο κομμάτι της συγκεκριμένης προσφοράς ( αν και η αλήθεια είναι πως ήταν αρκετά δελεαστικό ) αλλά σε αυτό το οποίο μου ανέφερε ο συγκεκριμένος πωλητής στο τηλέφωνο. Όταν λοιπόν του είπα ότι βρίσκομαι σε άλλο δίκτυο ( Wind ) και πως έχω ακόμη 8 μήνες μέχρι να λήξει το συμβόλαιο μου, με ενημέρωσε ότι πρόσφατα καταργήθηκε το πέναλτι που πληρώνεις αν φύγεις νωρίτερα από την εταιρία. Δεν σε κυνηγάει δηλαδή η εφορία η κάποιος άλλος δημόσιος φορέας. Απλά αν χρειαστεί στο μέλλον να ξαναγυρίσεις στην ίδια εταιρία τότε το βρίσκεις μπροστά σου όπως χαρακτηριστικά είπε και μόνο τότε απαιτούν τα χρήματα. Αληθεύει κάτι τέτοιο ??? Αν ναι τότε με ενδιαφέρει να φύγω από τη Wind και να επωφεληθώ από τη συγκεκριμένη προσφορά γιατί πέραν το ότι με συμφέρει, δεν είμαι και ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες της Wind.

#2516   babbeto

babbeto

iPH Member

• 322 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/09/2017 - 20:06

Καλησπέρα και από μένα...τέλος του μήνα είναι η ημερομηνία λήξης του συμβολαίου απεριόριστα 65 με 3GB στα 32€...με πηραν για ανανέωση κ προσφορά που είμαι παλαιός πελάτης στα 40 και κάτι(δεν έδωσα σημασία, νομίζω για 44€ είναι η προσφορά). 'Παίζει' κάτι καλύτερο αυτή την εποχή να πάρω ως προσφορά με φορητότητα κτλ κτλ ή δεν αξίζει το κόπο η όλη διαδικασία?!?!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Τελευταία επεξεργασία από: babbeto, 07/09/2017 - 20:06

#2517   karajim80

karajim80

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 07/09/2017 - 21:54

Αίτηση για φορητότητα και περιμένεις να σε καλέσουν ...

Same Sh1t...Different Day

#2518   Stratos441

Stratos441

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2017 - 00:00

Θέλω να κάνω μια ερώτηση η οποία μπορεί να μην είναι απόλυτα σχετική με το συγκεκριμένο θέμα Γιαυτο και ζητώ συγνώμη. Χτες με πήραν από το τμήμα προσφορών του ΟΤΕ και με ενημέρωσαν για μια προσφορά που τρέχει αυτό το διάστημα για σταθερό τηλέφωνο. Δεν θα σταθώ στο κομμάτι της συγκεκριμένης προσφοράς ( αν και η αλήθεια είναι πως ήταν αρκετά δελεαστικό ) αλλά σε αυτό το οποίο μου ανέφερε ο συγκεκριμένος πωλητής στο τηλέφωνο. Όταν λοιπόν του είπα ότι βρίσκομαι σε άλλο δίκτυο ( Wind ) και πως έχω ακόμη 8 μήνες μέχρι να λήξει το συμβόλαιο μου, με ενημέρωσε ότι πρόσφατα καταργήθηκε το πέναλτι που πληρώνεις αν φύγεις νωρίτερα από την εταιρία. Δεν σε κυνηγάει δηλαδή η εφορία η κάποιος άλλος δημόσιος φορέας. Απλά αν χρειαστεί στο μέλλον να ξαναγυρίσεις στην ίδια εταιρία τότε το βρίσκεις μπροστά σου όπως χαρακτηριστικά είπε και μόνο τότε απαιτούν τα χρήματα. Αληθεύει κάτι τέτοιο ??? Αν ναι τότε με ενδιαφέρει να φύγω από τη Wind και να επωφεληθώ από τη συγκεκριμένη προσφορά γιατί πέραν το ότι με συμφέρει, δεν είμαι και ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες της Wind.

Το ίδιο έχουν πει και σε μένα για το σταθερό του γραφείου που είναι σε άλλη εταιρία, αλλά δεν το έχω διασταυρώσει στην πράξη.
Λογικά θα ισχύει, δε μπορεί να λένε τέτοιες ανακρίβειες σε ηχογραφημένες κλήσεις.

#2519   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2017 - 00:22

Το ίδιο έχουν πει και σε μένα για το σταθερό του γραφείου που είναι σε άλλη εταιρία, αλλά δεν το έχω διασταυρώσει στην πράξη.
Λογικά θα ισχύει, δε μπορεί να λένε τέτοιες ανακρίβειες σε ηχογραφημένες κλήσεις.

Εμένα πάντως από cosmote με το που ανανέωσα το συμβόλαιο με ενημέρωσαν για το σταθερό αν το σπάσω έχω πρόστιμο 146 ευρώ.

#2520   vasileiosm

vasileiosm

iPH Addict

• 722 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:miralas1977

Δημοσίευση 08/09/2017 - 06:16

Θέλω να κάνω μια ερώτηση η οποία μπορεί να μην είναι απόλυτα σχετική με το συγκεκριμένο θέμα Γιαυτο και ζητώ συγνώμη. Χτες με πήραν από το τμήμα προσφορών του ΟΤΕ και με ενημέρωσαν για μια προσφορά που τρέχει αυτό το διάστημα για σταθερό τηλέφωνο. Δεν θα σταθώ στο κομμάτι της συγκεκριμένης προσφοράς ( αν και η αλήθεια είναι πως ήταν αρκετά δελεαστικό ) αλλά σε αυτό το οποίο μου ανέφερε ο συγκεκριμένος πωλητής στο τηλέφωνο. Όταν λοιπόν του είπα ότι βρίσκομαι σε άλλο δίκτυο ( Wind ) και πως έχω ακόμη 8 μήνες μέχρι να λήξει το συμβόλαιο μου, με ενημέρωσε ότι πρόσφατα καταργήθηκε το πέναλτι που πληρώνεις αν φύγεις νωρίτερα από την εταιρία. Δεν σε κυνηγάει δηλαδή η εφορία η κάποιος άλλος δημόσιος φορέας. Απλά αν χρειαστεί στο μέλλον να ξαναγυρίσεις στην ίδια εταιρία τότε το βρίσκεις μπροστά σου όπως χαρακτηριστικά είπε και μόνο τότε απαιτούν τα χρήματα. Αληθεύει κάτι τέτοιο :huh: Αν ναι τότε με ενδιαφέρει να φύγω από τη Wind και να επωφεληθώ από τη συγκεκριμένη προσφορά γιατί πέραν το ότι με συμφέρει, δεν είμαι και ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες της Wind.

Έχει μια δόση αλήθειας αυτό που σου είπε...

Δεν πάει στην εφορία το πρόστιμο..ναι

Δεν ξαναγυρίζεις στην ίδια εταιρία χωρίς να το πληρώσεις..ναι

Αυτό που δεν σου είπε είναι πως θα σου σπάσουν το συκώτι στα τηλέφωνα..και αν τους αγνοείς..θα παίρνουν συγγενείς..και πάει λέγοντας..θα απειλούν κτλ (χωρίς να μπορούν όμως να κάνουν κάτι παραπάνω)

Αυτό είναι το μόνο αρνητικό.

Να παραθέσω και μια κουβέντα που είχα με έναν στο τμήμα στρατηγικής της cosmote(τυχαία στο νοσοκομείο που είχαμε τα παιδιά μας διπλανά δωμάτια)

Οι εταιρίες έχουν υπογράψει ρήτρα ανταγωνιστικότητας..με λίγα λόγια η cosmote θα τα είχε πάρει όλα..αλλά δεν την αφήνουν (ανταγωνισμός-μονοπώλιο κτλ)

Επίσης φανταστείτε ότι έχουν μια κάνουλα στις προσφορές..αν πιάσουν πχ το 50% των συνδέσεων πανελλαδικά..κλείνουν την κάνουλα και οι προσφορές είναι μικρές.

Αν πέσει στο 48..ξανακάνουν καλές προσφορές και κυνηγάνε πελάτες

Οπότε είναι καθαρά θέμα timing να πετύχεις την κάνουλα ανοιχτή!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14

0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες