Καλημερα και καλο μηνα,
Μην το θεωρήσεις αδιακρισία, απλα για να καταλάβω αν ειμαι εγω ο «βολικός», που ανανεώνω τοσα χρονια.
Σε τι προγραμμα ήσουν με τι κοστος, που πηγές στην wind και κυριως τι αντιπροσφορά σου έκαναν σε προγραμμα, τιμη και συσκευη ;
Εννοείται πως αν θελεις απαντάς.
Sent from my iPad using Tapatalk
Λοιπόν, για την ακρίβεια είναι της συζύγου το πρόγραμμα. Της έδινε 700 λεπτά προς όλους 6gb internet και 100 sms?? Νομίζω… Το πάγιο της έβγαινε 27€. Τότε είχε το συμβόλαιο στη βοντα περίπου 8 χρόνια. Δεν είχε πάρει ποτέ επιδότηση. Ότι έβγαινε το αφαιρούσαν από το πάγιο κ καλά, κ πάλι κυμαινόταν εκεί 27-30.
Στη wind η προσφορά ήταν επειδή είχα το σταθερό και πλήρωνα ήδη 35 ευρώ να πάει κ το κινητό κ να δίνω 50€ με το κινητό σε 1000 προς όλους 5gb και κάτι προς q k wind μαζί με κάτι μηνύματα. + μια συσκευή που κόστιζε τότε στο κατάστημα wind 170€. Ένα Samsung ήταν σειρά Α.
Η σύζυγος ήθελε το Α70 τότε. 400+€
Η αντιπροσφορά της βοντα αφού ειπα τι μ έδινε η wind και αφού φούσκωσα κ λίγο την επιδότηση της συσκευής που έδιναν, μου έδωσε. 1000 προς όλους, 10gb internet 100 sms με πάγιο 22€, με 2 πάγια δώρο και 280€ επιδότηση για αγορά συσκευής.
Sent from my iPhone using Tapatalk