Για κάποιο περίεργο λόγο όλα δουλεύουν σωστά. Ακόμα και με το bite.
Το μεγαλύτερο αρνητικό για την ώρα είναι η αφαίρεση της σύμπτυξης. Βασικότατο χαρακτηριστικό.
Δημοσίευση 03/03/2014 - 17:19
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 03/03/2014 - 17:21
Για κάποιο περίεργο λόγο όλα δουλεύουν σωστά. Ακόμα και με το bite.
Το μεγαλύτερο αρνητικό για την ώρα είναι η αφαίρεση της σύμπτυξης. Βασικότατο χαρακτηριστικό.
Εννοείς αυτο στην Lockscreen που εμφανίζεται μόνο του χωρίς να κανεις slide?
Αυτό να φτιάξουν και όλα καλά
Επίσης να βάλουν το ρολόι και στην NC
iOs 7!
Δημοσίευση 03/03/2014 - 17:24
δεν γινεται να αφαιρεσουμε το messages+ ?
Δημοσίευση 03/03/2014 - 17:29
Δημοσίευση 03/03/2014 - 17:44
εγω θα ηθελα και σαν επιλογη να μπορουμε να μετακινησουμε και το "Today" tab ή να το προσαρμοσουμε μεσα στο ISX Tab.
Δεν ξερω αν συμφωνειτε σε αυτο. Λεω να τους στειλω ενα mail ωστε αν θελουν να το περασουν στην επομενη αναβαθμιση
Τελευταία επεξεργασία από: iFasMan, 03/03/2014 - 17:45
Δημοσίευση 03/03/2014 - 17:50
Παιδιά μιας και σχεδόν όλα τα tweaks ελχουν αναβαθμιστεί και είναι συμβατά, να πάω στην 7.0.6; Είμαι με iPad 3 στην 6.1.2 και το μόνο θέμα που έχω είναι κάποιες εφαρμογές που θέλουν αποκλειστικά ιος 7 και πάνω για να τρέξουν. Θα έχω πρόβλημα στο ipad3; Η 7.0.4 ήξερα ότι είχε προβλήματα...αυτή πως είναι. Θα μπορούσα να περιμένω την 7.1 αλλα από ότι ακουσα μαλλον θα αργήσει γτ κάψαν το exploit.
Έχουν πρόβλημα τα iPad με iOS 7.
Ο μόνος λόγος να κάνεις τη μετάβαση, το JB μιας και έρχεται η 7.1 σύντομα.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 03/03/2014 - 17:50
Δημοσίευση 03/03/2014 - 17:57
Mπορείς να αφαιρέσεις μόνο το ISX 7.
εχω bitesms οποτε δεν χρειαζομαι το messages+, γιατι να πρεπει να το χω?
Δημοσίευση 03/03/2014 - 18:00
μα και εμενα το ιδιο...πολυ καλοΓια κάποιο περίεργο λόγο όλα δουλεύουν σωστά. Ακόμα και με το bite.
Δημοσίευση 03/03/2014 - 19:11
Καλησπέρα, το πλήρωσα μία, το πλήρωσα δύο, θέλουν με κάθε ios να πληρώνουμε συνδρομή...Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΕΛΟΣ...! Ήμαρτον...ας το χώσουν εκεί που έχουν χώρο...
Άντε γιατί πολύ μας τα έπρηξαν με το ΤΙΠΟΤΑ...το βρήκαν σκοινί κορδόνι, να τους πληρώνουμε με κάθε αναβάθμιση, δλδ άλλοι που δεν ζητούν αναβάθμιση είναι κορόΙδα...και τσαμπα να το δώσουν ΔΕΝ θα το κατεβάσω για να καταλάβουν τι απατεώνες είναι...καλή Σαρακοστή.
Δημοσίευση 03/03/2014 - 20:11
Πέρα από την τιμή που για μένα είναι πανάκριβο δεν έχει να μου προσφέρει το κάτι παραπάνω που θέλω και θα κάνει τη διαφορά.Το να βλέπω στη LC η στο NC το FB το Twitter τον καιρό κλπ δε μου λέει τίποτα,άλλωστε ένα δύο ταπ δρόμος είναι και κάνω αυτά που θέλω.Too much λοιπόν για τα γούστα τα δικά μου αν και αγορασμένο.
Δημοσίευση 03/03/2014 - 22:22
εχω bitesms οποτε δεν χρειαζομαι το messages+, γιατι να πρεπει να το χω?
Μπορείς να το απεν/ποιήσεις απο ρυθμίσεις το Messages+.
Καλησπέρα, το πλήρωσα μία, το πλήρωσα δύο, θέλουν με κάθε ios να πληρώνουμε συνδρομή...Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΕΛΟΣ...! Ήμαρτον...ας το χώσουν εκεί που έχουν χώρο...
Άντε γιατί πολύ μας τα έπρηξαν με το ΤΙΠΟΤΑ...το βρήκαν σκοινί κορδόνι, να τους πληρώνουμε με κάθε αναβάθμιση, δλδ άλλοι που δεν ζητούν αναβάθμιση είναι κορόΙδα...και τσαμπα να το δώσουν ΔΕΝ θα το κατεβάσω για να καταλάβουν τι απατεώνες είναι...καλή Σαρακοστή.
Αφού το πλήρωσες 2η, το συγκεκριμένο Update για iOS 7 είναι δωρεάν..
Δημοσίευση 04/03/2014 - 08:34
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες